• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyat olacak esime kim bakacak?

Kızlar merhaba şimdi olay şöyleki eşim haftaya küçük bir operasyon geçirecek merkez hastanede biz ise şuan ilçede oturuyoruz yani ulaşım için araba şart . 16 aylık kızım var ve ben araba henuz kullanamıyorum eşimin ailesi ile aynı sitede oturuyoruz çok da yakınız. Ben eşime refakatçi olamam çünkü kızımı hastaneye sokup onca mikrop ve virüs içinde bekletemem zaten prematüre olduğu için enfeksiyon en hassas konumuz. Eşim ameliyat olacağı zaman kuzeni duracak yanında ancak sonra ben birkaç gün için ailesinde kalmasını istiyorum çünkü ameliyat bölgesi yüz yani hem burun hem yanak kızım daha minik olduğu için vurabilir birşey firlatabilir ve yüzdeki bantları görünce cekmeye çalışabilir ayrıca bir süre ağır kaldırmamasi gerekecek eşimin yani uzanıp yatması lazım annesi hiç istemedi onlarda kalmasını ben de illa sizde kalsın dedim şuan eşim baya baya ortada kaldı sizce doğrusu nedir?
Valla evlendikten sonra yemişim annesini karısı varken. Siz de gördünüz zaten annesinin tavrını. Sizce doğrusu nedir diye sorduğunuz için söylüyorum; (bence) eşimin evinde olması gerekir. Benim içim rahat etmez. İyi günde kötü günde misali siz bakacaksınız. Yüzünden uzak tutun siz de bebeği. Çok zor olmamalı.

Yatak odanız vardır illaki eşiniz geçsin orda dinlensin. Arada girin bakın yemeğini verin çocuğu da kontrol edersiniz herhalde. Eşiniz için çok üzücü olmuş olsa gerek. Napsin otele mi gitsin adam

Bakın benim yazdığım mesaj buydu en üste alintıladım. Empati yapmaya çalışmış üstüne iyi dileklerde bulunmuşum. Ve verdiği cvp ortada. Kendisine bu şekilde yaklaşan birine bile böyleyse Bi insan onun samimiyetinden merhametinden şüphe ederim. Bi insanı çocuk konusunda vurmaktan geri kalmıyor üstelik prematüre annesi yani zor günler geçirmiştir muhakkak evladı ile ilgili ve hala utanmadan birine bunları dalga geçerek söyleyebiliyor. Allah a havale ediyorum cunku evlat sahibi olmak icin ugrastigim su dönemde Rabbim biliyor neler hissettiğimi.
Özel hayatında kendini ispatlayamayan bazı kişiler "ben burdayım beni görün" demek için böyle platformlarda gelip ona buna çatıyor. Nasıl olsa yüzünü bile görmeyecek istediği gibi zorbalık yap öfkeni kus geç oh mis. Zarar yine kendisine ama farkında değiller. Allah ıslah etsin
Konuya yazmaya gerek görmediğim için size yazmak istedim. Lütfen hiç üzmeyin kendinizi. Çiçekli yollara çıksın yolunuz 💐 Her güzelliğin bir zamanı var 💐

Yazdiklarimdan sonra o mesajima biraktiginiz "Beğenmedim" emojinizi "muhtesem" emojisi ile değiştirip üstüne de o gaddarca yorumunuzu saf ayağına yatarak anlatıp bu mesajı yazmanız gerçekten çok samimi evet. Herkes inanmistir kesin🤣 Kendinizi kandırmaya devam edin zira ben inanmadım 😊 Allah kalbinizdekini önünüze çıkarsın. iyi geceler.
Kendi yazıp kendi oynamak da buna deniyor galiba. Kendiniz ben sizi anlamıyor olabilirim çocuğum olmadığı için yazdınız bunu okuyunca ben sizin neler yaşadığınızı nerden bilebilirim? Belki zaten çocuk istemeyen belki bekar belki de bambaşka birisinin yorumu olabilirdi ama siz sonra özel durumunuzu yazınca ben gerekeni yapıp sizden özür dileyip yanlış anlaşılmayı da açıklayıp dualar ettim sizin için ama siz resmen beni kötülük kraliçesi ilan ettiniz . Kendi kurduğunuz cümleye bu kadar üzülecekseniz keşke yazmasaydiniz ne diyelim ki. Ayrıca siz de bana gayet kötü şeyler yazdınız ve bunu kasıtlı yaptınız bir anneye evladının seninle imtihanı var demek de sizin kalbinizin temizligini gösteriyor demek kendini kandıran birileri var evet :) Allah'ım herkesin kalbine göre versin

Abartmayın ya bakım için yardıma ihtiyaç duyulacak bir durum yok sadece biraz idare edeceksiniz, eşiniz çok mu mız mız anlayamadım basit bir operasyonda evden kovacaksınız neredeyse, ne tuhafsınız yahu :d anneside hayır falan demiş yazık ya adama asdfhjdk
Pimpiriklidir sağolsun şuan 1 gün geçti operasyonu olalı sabahtan eve geldik ama maalesef tahmin ettiğim şekilde bebekle çok zorlandik sargiyi görünce merak etti çekmeye çalıştı güzelce alıştırdik ama babası odaya uyumaya gidince illa yanına gitmek istedi parka çıkardım eve gelince yine babasınin kucagina gitmek istedi kısacası eşim koşa koşa gitti annesinin evine 😃

Böyle iş mi olur kardeşim Allah aşkına ya . Canım kocam ameliyat olacak çiçek gibi bakarım ya. Annesine emanet falan edemem gözümün önünde olmasını isterim . Eş dediğiniz zaten en çok bu günlerde lazım . Eşinize kızgın falan misiniz acaba birşey mi yaşadınız niye böyle düşünüyorsunuz ?
Eşimle terapi aldık ve bir kısmını çözdük sorunların kırgınlıklar var ama bu konu onunla alakalı değil şuan operasyon geçireli 1 gün oldu ve tahmin ettiğim gibi rahat edemedi evde çocukla bir arada uyumak için bu gece annesine geçti yarın umarım daha iyi olur

Back