- 15 Eylül 2022
- 1.774
- 861
- Konu Sahibi Anaymbenana
Bebeğim 38 hafta 3 günlük sezeryan ile doğdu..doğduğu günün akşamına nefessiz kalarak yoğun bakıma girdi sebebi malesef ki bendim.. hamileyken geçirdiğim idrar yolu enfeksiyonu bebeğimin ciğerine inmiş 5 gün küvözde kaldık çok zorlu bir süreçti kafasından damar yolu açılmıştı ben yoğun bakımın önünde bebeğimin ağlamalarını dinlemiştim hastaneden çıktığı zaman sesi kısıktı bebeğimin ağlarken sesi çıkmıyordu herşey bitti dedik bebeğimiz iyi sağlıklı çok şükür..balgam oluşmaya başladı ilaç kullandık geçmedi bu süreçte bebeğim iyi olsun diye uğraşırken sütüm azalmaya başladı bebeğimi evden dışarı çıkarmadım hastalanmasın diye korumaya çalıştım kendimce pazar gününden bu yana bebeğim öksürüyor ciğerinde leke olduğunu öğrendik ilaç kullanıyoruz doktor bol bol emzir sütü sağıp ver kilosu düşük dedi emzirsemde bebeğim doymuyor sağsam süt çıkmıyor iki memeyle en fazla 30 cc.. mama veriyorum toparlasın bebeğim aç kalmasın doysun diye..bugun bebeğim az öksürüyor diye sevinirken akşamdam beri de idrarını yaparken ağlıyor artık ne yapacağımı şaşırdım bebeğim iyi olsun diye uğraşırken herşey daha da kötüye gidiyor sanki.. ben bebeğime iyi bakamıyor muyum ? Bebeğim daha çok küçük ve doğdu doğalı sürekli hasta elimden birşey gelmiyor ağlamasına dayanamıyorum artık sütüm de yetmiyor ben nasıl anneyim..anne olmayı beceremedim ben çok üzgünüm