Çok geçmiş olsun..Umarım bir daha tekrarlamaz.Benim oğlumda 27 aylık aynı şekilde gelişen bir rahatızlık sanıyorum çünkü oğlumda çok şükür bu zamana kadar göğüsüne inen bir rahatsızlık olmadı fakat boğaz kızarıklığı ve ateşi yaşıyoruz Normalde 2-3gün ateşin durumu inceleniyor ona göre antibiyotik veriyorlar am genelde zaten bizde 3.günde mutlaka başlıyoruz...Her yarı saatte bir kulak ateş ölçer ile ateşini ölçüyorum 48 bazen 72 saat sürebiliyor.Havalar serin olduğunda hiç çıkartmıyorum yanımda valiz gibi çantayla geziyorum devamlı terini değiştiriyorum,suyunu ılık veriyorum yemek yeme problemimiz var proteini yüksek besinlere dikkat ediyorum 22.aya kadar anne sütü emzirdim anlayacağınız hasta olmaması için herşeyi yapıyorum ama dışarıdan gelen virüslere malesef engel olamıyoruz en çok korktuğumda havale Rabbbim hepimizin çocuklarını korusun.Bu arada ılık duş koltuk altı alın ve eklem yerlerine çevirmeli ıslak bez ama 20 dakika yapıyoruz ara verip tekrar başlıyoruz.Ellerinizi ıslatın çıplak çocuğunuzun sırtına göğsüne sürün kurulamayın buharlaşsın daha önce fitil (şimdi calpol plus 1 ölçek) atıyoruz 4 saat sonra ibufen bunu dönüşümlü olarak tekrarlıyoruz şiddetli ateştedüşen ateşte 6 saatte bir yapıyorum.Ateşi ne yaparsak yapalım düşmüyor ise novalgin (250lik) 2,5cc(yarım ölçek)veriyoruz yanlız çok çok sıkışırsak novalgin sakıncalı zorda kalmadan vermiyoruz( ben 2 defa verdim bugüne kadar)Allahın izni lie düşüyor inşallah şimdi de atlatıcaz.ben bu gece sabahlıyorum umarım bir an evvel sağlığına kavuşur bebişim...