Selam kızlar
Erdal bey aradı yine biraz önce
benim 10 embriyodan 3 tanesi gelişimi tamamlamış
şu anda transfer yapılabilir durumda ama erdal bey yarına kadar bekleyelim dedi
daha iyi sonuç alabilmek için yarın öğleden sonra ya da perşembe sahatan yapılacak transferim
kalan 7 tanenin durumuna bakarak kalanlar dondurulacak
offf çok heyecanlıyım ya
canım ben sana demedimmi en az 1 tane diye:)çok şükür hadi bakalım hayırlısı.sırada hamileyim haberini verme var onuda nasip etsin allahım inşallah
Selammmmmmm herkese
racduy yarın sabah transferim olacak canım 4 tane embriyo var iyi kalitede
bunların içinden en iyi olanını sececek yerleştirecek doktorum :)))
Şans dileyin bana
merhabalar arkadaşlar. ben de tedavimi florance nightangale de olmuştum şuan hamileyim 5buçuk aylık :)o zaman Emre Bey oradaydı ama şimdi İVİ'ye geçtiğini biliyorum. recduy zaten senle biraz konuşmuştuk bu konuyla ilgili . sizlere şans dilemek istedim,umarım her şey istediğiniz gbi gerçekleşir bebişlerinize kavuşursunuz. İnsanın doktoruna ve ekibine güvenmesi gerçekten çok önemli en azından acaba daha iyi bir yere gitseydim tedavim daha başarılı mı geçerdi diye bir soru kalmıyor aklınızda. kesinlike doktorumu tavsiye ediyorum :) kızlar inş. güzel haberlerinizi alırız.:CüvCüv:
merhabalar arkadaşlar. ben de tedavimi florance nightangale de olmuştum şuan hamileyim 5buçuk aylık :)o zaman Emre Bey oradaydı ama şimdi İVİ'ye geçtiğini biliyorum. recduy zaten senle biraz konuşmuştuk bu konuyla ilgili . sizlere şans dilemek istedim,umarım her şey istediğiniz gbi gerçekleşir bebişlerinize kavuşursunuz. İnsanın doktoruna ve ekibine güvenmesi gerçekten çok önemli en azından acaba daha iyi bir yere gitseydim tedavim daha başarılı mı geçerdi diye bir soru kalmıyor aklınızda. kesinlike doktorumu tavsiye ediyorum :) kızlar inş. güzel haberlerinizi alırız.:CüvCüv:
canımmmsın :)))
yarın benim için son safha .
inşl sende benim gibi sorunsuz gelirsin buralara kadar ve arka arkaya veririz müjdeleri canım benim
Selam kızlar
dün oldu transferim çok acaip bir duygu bu :)
transfer esnasında bir sorun oluşmadı herşey yolunda gitti biraz hastanede dinlendikten sonra çıktık oradan .
eve geldim bütün gün yattım bugünde öyle
doktorum işe dönebilirsin dedi bir mahsuru yok dedi ama ben izin almıştım zaten pazartesiye kadar izinliyim .dinlenicem biraz
önümüzdeki cumartesi test günüm . ama o kadar karışığım ki ne hissedeceğimi bilemiyorum
hayırlısı olsun bakalım ...
Selammmmmmm herkese
racduy yarın sabah transferim olacak canım 4 tane embriyo var iyi kalitede
bunların içinden en iyi olanını sececek yerleştirecek doktorum :)))
Şans dileyin bana
Bebeğin sana sımsıkı tutunsun inşallah haftaya müjdeli haberine hep birlikte şükürler ederiz Rabbime..
hayırlıuğurlu olsun
hadi bakalım güzel haberler ver biz e
çok teşekkürler canım . inşl müjdeli habrler olur ama benimki normal gitmiyor ters giden bir şeyler var sanki((
canım inşl sizlerin dediği gibi müjdeli haber veririm buraya gelip
kahverengi lekelerim geliyor normal mi bu bilmiyorum
doktorumu arayamıyorum kötü bir şey varsa duymak istemiyorum(
çok teşekkürler canım . inşl müjdeli habrler olur ama benimki normal gitmiyor ters giden bir şeyler var sanki((
canım inşl sizlerin dediği gibi müjdeli haber veririm buraya gelip
kahverengi lekelerim geliyor normal mi bu bilmiyorum
doktorumu arayamıyorum kötü bir şey varsa duymak istemiyorum(
Öncelikle sakin ol burdan okuduğum kadarıyla tüp bebekte lekelenmeler normal ama uzun sürmesi tehlikeli hemen doktoru ara lütfen belki tedbiren önereceği birşey olur.Rabbime emanetsin canım benim.
canım benim hayırlısı olsun bakalım.ufaklığın tutunacağaından hiç şüphem yok.yaşasınnnnnn
canım sordum doktora tarif ettim lekelenmeyi ilaçlardan olabilir dedi yarında devam ederse benim hiç umudum kalmayacak . berbat bir sürec bu anlatamam bütün dengem alt üst oldu iki günde((
canım inşllllll diyorum ama ne biliyim lekelenmem olunca çok umudum kalmadı sanki
birde benim hiç embriyom kalmadı dondurulacak kadar kaliteli donduramadık
olmazsa her şey sil baştan yeniden olacak ve benim şu an için bunu yaptıracak maddi durumum yok .
Herkese Merhaba ;
Bu bölümde herkes gibi benimde bir hikayem var , paylaşmak istedim :)
10 yıllık evliyim . bu sürec zarfında çeşitli doktorlara gittim bebek için ama maddi yetersizliklerden dolayı bir türlü sonuna kadar gidemedim hep bir yerlerde tıkandım kaldım .
En son bu yılın başında devlet güvencesi ile Zeynep Kamil hastanesinde tedavime başlamaya karar verdim .
Fakat tedavim başlamadan yanlış muayane sonucu kistimin patlamaası ile son buldu .
sonra oraya gitmedim . psikolojik olarak kötü olmuştum .
toparlanma sürecine girdim toparlandım bütün cesaretimi toplayarak tekrar başlamaya karar verdik .
maddi olarak herşeyi göze alarak Tüp bebek denemeye karar verdik .
ama şimdide deneyeceğim yeri seçmek vardı .
10 gün boyunca araştırmalar yaptım .
Memorial a gitmek istiyordum ama oranın ücreti biraz fazla geldi .
Sonra Umut tüp bebeğe gittim . burada ulun beyin methini çok duydum .
fiyatınıda öğrendikten sonra daha fazla vakit kaybetmeden ertesi gün için randevu aldım .
Salı günü randevum vardı gittim .
Çok cici ve şeker bir bey Ulun bey.
Merkezde öyle güzel bir yerdi .
önce ön konuşma yaptık herşeyi anlattık . sonra muayene etti beni .
rahim filmi hormon testi eşimden sperm testi istedi .
rahim içerisindede yabancı bir şey gördüğünü rahim filminde netleştireceğini söyledi .
ve bana bazı ilaçlar vererek adetimi bekleyip rahim filmi çektireceğim gün tekrar gelmemi söyledi .
Eşimde ertesi gün sperm tahlili verecekti.
bize siz hiç üzerine gitmemişsiniz eğer senin tüplerinde bir sorun yoksa ilk önce aşılama deneriz dedi.
mutlu bir şekilde eşim ile birlikte merkezden ayrıldık . eczanenin yolunu tuttuk ilaçları almak için .
gittiğimiz eczanee tanıdık bir arkadaşında ilaçları görünce hayırdır dedi olayı anlattım .
dedi benim eniştem var birde ona git .
IVI Tüp bebek merkezinde Erdal bey .
burayı hiç duymamıştım daha önce . biraz bahsetti ve bir randevu ayarladı hemen ertesi gün için . tamam dedim ne kaybederim fikir almış olurum en azından dedim .
ertesi gün oraya gittik eşimin sperm testi sonuçlarınıda diğer taraftan aldık .
orasıda çok ilgili ve güzel bir merkezdi .
Erdal bey ile de ön bir görüşme yaptık bize herşeyi anlattı .
sonra oda eğer sende sorun yoksa aşılama deneriz bir kez belki onda tutar tüp bebeğe gerek kalmaz maliyeti daha az olur dedi tamam dedim .
muayene sırası geldi girdim .
ultrasona girdim oda aynen rahimde birşey var dedi .
ufak bir şey yapacam anlicam dedi .
rahimi su gibi bişeyle doldurdu ve ultrason ile baktı .
evet dedi polip in var .tam döl yatağında .
bende bir iki aydır sürekli düzensiz kanamalar yalşıordum bir yere gitmiştim ama bişe yok demişti .
alınması gerekiyor bu şekilde bir şey yapsak bile döllenmez dedi .
alalım dedim
sonra içeri geçtik bize gördüklerini anlattı . ameliyata karar verdik . tam o sırada eşimin sperm tahlili sonucunu verdim .
tahlili iyi değildi((((((((((((((((
durum vahim gibiydi .
aşılama ile vakit kaybedemeyiz bu durumda direk tüp bebek dedi .
ama öncesinde ameliyat dedi .
tamam dedik .
ve bugün ameliyat oldum polip alındı .
bu ay adetim ile birliktede tüp bebeğe başlicaz .
neden bilmiyorum ama orada yaptırmak daha ağır bastı bende . bir sürü avrupada şşubesi olan bir yer referanslar iyi .
ulun bey değilde IVI tüp bebeği sectim .
hatamı bilmiyorum olmazsa keşke ulun beye gitseydim dermiyim bilmiyorum ama .
bu yola öyle ya da böyle çıktım .
burada benim ile birlikte bu maratonu koşan arkadaşlarımdan destek bekliyorum .
çünkü bu konuda cidden çok yanlızım reel hayatımda .
Dilerim hepimiz bir gün istediğimize kavuşuruz arkadaşlar .
Çok Teşekkürler dinlediğiniz için ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?