Tüp Bebek Merkezleri IVI Tüp Bebek Merkezi ile yola çıktım ...

Selam kızlar
Erdal bey aradı yine biraz önce
benim 10 embriyodan 3 tanesi gelişimi tamamlamış
şu anda transfer yapılabilir durumda ama erdal bey yarına kadar bekleyelim dedi
daha iyi sonuç alabilmek için yarın öğleden sonra ya da perşembe sahatan yapılacak transferim
kalan 7 tanenin durumuna bakarak kalanlar dondurulacak

offf çok heyecanlıyım ya

canım ben sana demedimmi en az 1 tane diye:)çok şükür hadi bakalım hayırlısı.sırada hamileyim haberini verme var onuda nasip etsin allahım inşallah

canım ben sana demedimmi en az 1 tane diye:)çok şükür hadi bakalım hayırlısı.sırada hamileyim haberini verme var onuda nasip etsin allahım inşallah

ayyyyyyyyy hep birlikte inşllllllllllllllllll canım
ben veremessem sizlerden bekliyorum güzel güzel haberleri
valla nerde hamile haberi duysam en az benim olmuş kadar seviniyorum

Selammmmmmm herkese
racduy yarın sabah transferim olacak canım 4 tane embriyo var iyi kalitede
bunların içinden en iyi olanını sececek yerleştirecek doktorum :)))
Şans dileyin bana

Selammmmmmm herkese
racduy yarın sabah transferim olacak canım 4 tane embriyo var iyi kalitede
bunların içinden en iyi olanını sececek yerleştirecek doktorum :)))
Şans dileyin bana

canım benim dualarım seninle hadi hayırlısıyla inşallahgüzel gelişmelerini bekliyorum

merhabalar arkadaşlar. ben de tedavimi florance nightangale de olmuştum şuan hamileyim 5buçuk aylık :)o zaman Emre Bey oradaydı ama şimdi İVİ'ye geçtiğini biliyorum. recduy zaten senle biraz konuşmuştuk bu konuyla ilgili . sizlere şans dilemek istedim,umarım her şey istediğiniz gbi gerçekleşir bebişlerinize kavuşursunuz. İnsanın doktoruna ve ekibine güvenmesi gerçekten çok önemli en azından acaba daha iyi bir yere gitseydim tedavim daha başarılı mı geçerdi diye bir soru kalmıyor aklınızda. kesinlike doktorumu tavsiye ediyorum :) kızlar inş. güzel haberlerinizi alırız.:CüvCüv:

Merhaba Canım
iyi dileklerin için çok teşekkürler dilerim isteyen herkesin bir meleği olur ...
benim yarın transferim olacak bakalım heyecan dorukta yanlız bende :)))

ümit ediyorum ki asel ve ben de olumlu ve müjdeli haberler alırız. ama önden aselcim inşallah canım

canımmmsın :)))
yarın benim için son safha .
inşl sende benim gibi sorunsuz gelirsin buralara kadar ve arka arkaya veririz müjdeleri canım benim

Selam kızlar
dün oldu transferim çok acaip bir duygu bu :)
transfer esnasında bir sorun oluşmadı herşey yolunda gitti biraz hastanede dinlendikten sonra çıktık oradan .
eve geldim bütün gün yattım bugünde öyle
doktorum işe dönebilirsin dedi bir mahsuru yok dedi ama ben izin almıştım zaten pazartesiye kadar izinliyim .dinlenicem biraz
önümüzdeki cumartesi test günüm . ama o kadar karışığım ki ne hissedeceğimi bilemiyorum
hayırlısı olsun bakalım ...

Bebeğin sana sımsıkı tutunsun inşallah haftaya müjdeli haberine hep birlikte şükürler ederiz Rabbime..

Bebeğin sana sımsıkı tutunsun inşallah haftaya müjdeli haberine hep birlikte şükürler ederiz Rabbime..

çok teşekkürler canım . inşl müjdeli habrler olur ama benimki normal gitmiyor ters giden bir şeyler var sanki ((
hayırlıuğurlu olsun
hadi bakalım güzel haberler ver biz e

canım inşl sizlerin dediği gibi müjdeli haber veririm buraya gelip
kahverengi lekelerim geliyor normal mi bu bilmiyorum
doktorumu arayamıyorum kötü bir şey varsa duymak istemiyorum (

Öncelikle sakin ol burdan okuduğum kadarıyla tüp bebekte lekelenmeler normal ama uzun sürmesi tehlikeli hemen doktoru ara lütfen belki tedbiren önereceği birşey olur.Rabbime emanetsin canım benim.

canım benim hayırlısı olsun bakalım.ufaklığın tutunacağaından hiç şüphem yok.yaşasınnnnnn

Öncelikle sakin ol burdan okuduğum kadarıyla tüp bebekte lekelenmeler normal ama uzun sürmesi tehlikeli hemen doktoru ara lütfen belki tedbiren önereceği birşey olur.Rabbime emanetsin canım benim.

canım sordum doktora tarif ettim lekelenmeyi ilaçlardan olabilir dedi yarında devam ederse benim hiç umudum kalmayacak . berbat bir sürec bu anlatamam bütün dengem alt üst oldu iki günde ((

canım benim hayırlısı olsun bakalım.ufaklığın tutunacağaından hiç şüphem yok.yaşasınnnnnn

canım inşllllll diyorum ama ne biliyim lekelenmem olunca çok umudum kalmadı sanki
birde benim hiç embriyom kalmadı dondurulacak kadar kaliteli donduramadık
olmazsa her şey sil baştan yeniden olacak ve benim şu an için bunu yaptıracak maddi durumum yok .

aselcim lütfen canını sıkma.bak bu moral gerektiren bir süreç canım hem önce sen inan ki bebişe o da bunu hissetsin annesi.yirim onu ben:)))maddi imkan diyince aynen canım kredi çekip bu sürece girdik allah utandırmasın görsün halimizi rabbim bebişleri alalım kucağımıza inşallah

Normal bir gebelik geçirmeyeceğimiz kesin bu tür şeyleri hep okuyoruz lekelenmeler normal şu stresten bir arın yiğenimizide strese sokma hayata adım atmadan stresle tanışıyor olmazki canım yaa:)

bu yola cıkan herkesın bı hıkayesı wr ınsallh allhım herkesn gonlune gore wersn en kısa zamanda hepımız ıyı hberler alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…