• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri IVI Tüp Bebek Merkezi ile yola çıktım ...

Merhaba arkadaşlar
Bende 2. tedavimi ivi de yaptırmıştım . sonuç negatif oldu ama gerçekten güzel ilgili bir merkez 1. si asm de aydın arıcıda olmuştu oda negatifti ama hayırlısı umudumu kaybetmiş değilim erdal bey ile devam etmek istiyorum :Saruboceq:

slm hoşgeldin.senin doktorum kimdi canım ivide.sizde sorun ne:nazar:

canım kahverengi saçlı orta boylu sürekli gülüp 32 dişini gösteren bir tip görürsen o da benim:)))))aaaaaaaa kırmızı ojelerimi unutmayayım:))))))

ben 11.30 da hastanede olucam bakacan sana eğer girişte olursam görürüm seni :))))
hadi bakalım inşl karşılaşırız canımmmmmmmm

Selam Kızlar
bugün benim yumurta toplama işlemi oldu eşimde spermi verdi
toplam da 30 adet yumurta toplmış bunlardan 10 tanesi falan siyah siyahtı çok umutlu değilim dedi ama diğerlerinde bir sorun yok dedi .
bu arada ben 11:30 da yukarı odaya çıktım canım seni göremedim ya :(((

senin nasıl geçti geldiğinde anlat bekliyorum .

Selam Kızlar
bugün benim yumurta toplama işlemi oldu eşimde spermi verdi
toplam da 30 adet yumurta toplmış bunlardan 10 tanesi falan siyah siyahtı çok umutlu değilim dedi ama diğerlerinde bir sorun yok dedi .
bu arada ben 11:30 da yukarı odaya çıktım canım seni göremedim ya :(((

senin nasıl geçti geldiğinde anlat bekliyorum .

canım ben 12.10 da ordaydım.seval hanım ilgilendi benimle.emre bey muayne etti(korkunç bir andı!)yumurtalık rezervlerime baktı.sorun olmadığını söyledi.ne demek bilmiyorum ama sağda 4 5 solda 8 10 tane varmış.uzun platform olacak.eşime gen testi için kan verdik.bana folik asit verdi birde ayın 8 inde tekrar gtcem kontrole o zaman iğneli bir ilaç vercekmiş.yalnız ısrarla söyledim ama tüp için filme gerek yok dedi bilmiyorum canım ikimiz için de hayırlısı.siyah yumurta ne bu aradaki hem niye umutlu değilmişsin bakim:nazar:

umutusz derkern çok fazla yumurta çıkmış ama onlar döllenmez elimizde sağlıklı 20 tane yumurta kalır dedi .
çok fazla yumurta çıktı benden bakalım bunlardan hangisi döllenecek .
ha birde eşim çok stres oldu inşl onun spermlerde bir sorun yoktur .
muayenede yumurtalıklarına bakıyorlarya canım sorun yok demekki sendede buda güzel bir haber :)
rahim filmine tüp bebekte gerek görmüyorlar canım bizim işimize yaramıyor boşuna masraf diyorlar .
en güzelinide yapıyorlar
ben umuta gitmiştim ilk gidiğimde ulun bey ısrarla istemişti benden rahim filmini .
oraya başlamamamdaki sebeblerden biri şudur ki doktorun senin neyin olduğunu çok çabuk unutabiliyor adamın o kadar çok hastası varki
ilk beni gördüğü zaman sana aşılama denicez demişti ısrarla gün için telefon ettiklerinde ise size aşılama uygulayamayız direk tüp bebek demişti .

içini ferah tut canım sorun olsaydı sende ilk gördüklerinde söyleylerdi .
hayırlı olsun tedavin :):)

umutusz derkern çok fazla yumurta çıkmış ama onlar döllenmez elimizde sağlıklı 20 tane yumurta kalır dedi .
çok fazla yumurta çıktı benden bakalım bunlardan hangisi döllenecek .
ha birde eşim çok stres oldu inşl onun spermlerde bir sorun yoktur .
muayenede yumurtalıklarına bakıyorlarya canım sorun yok demekki sendede buda güzel bir haber :)
rahim filmine tüp bebekte gerek görmüyorlar canım bizim işimize yaramıyor boşuna masraf diyorlar .
en güzelinide yapıyorlar
ben umuta gitmiştim ilk gidiğimde ulun bey ısrarla istemişti benden rahim filmini .
oraya başlamamamdaki sebeblerden biri şudur ki doktorun senin neyin olduğunu çok çabuk unutabiliyor adamın o kadar çok hastası varki
ilk beni gördüğü zaman sana aşılama denicez demişti ısrarla gün için telefon ettiklerinde ise size aşılama uygulayamayız direk tüp bebek demişti .

içini ferah tut canım sorun olsaydı sende ilk gördüklerinde söyleylerdi .
hayırlı olsun tedavin :):)

canım sağol moral verdin:)kafama takmıstım çünki:)anlattıklarını okudum da nasıl insan ya bunlar hayret birşey.eminim eşinde sorun olmıycak.yumurtalrın çok çıkması ne güzel.millet yumrtam az diye üzülür bizim kız çok diye endişe ediyor:teytey:hayırlısı olsun bakalım ikimiz içinde bu arada 8 inde yine hastahanedeyim oralarda olcaksan bu kez karşılaşsak bari:nazar:

Selam canım ;
bugün Erdal bey aradı benim yumurtalardan 20 sini koymuşlar ama 10 tanesi döllenmiş :(
bakalım kaç tanesi devam edecek döllenmeye .
eşimin spermlerinde sorun var söylemiştim ya sperm çok kaliteli olmadığı için diğerleri döllenememiş
olsun hocam bize lazım olan 1 tane değil mi zaten dedim .
bunlarla devam ederiz gibi görünüyor dedi . bakalım
canım ben hafta arası salı yada çarşamba orda olacam ama 8 i gibi yine gelirsem karşılaşırız inşl :)

Selam canım ;
bugün Erdal bey aradı benim yumurtalardan 20 sini koymuşlar ama 10 tanesi döllenmiş :(
bakalım kaç tanesi devam edecek döllenmeye .
eşimin spermlerinde sorun var söylemiştim ya sperm çok kaliteli olmadığı için diğerleri döllenememiş
olsun hocam bize lazım olan 1 tane değil mi zaten dedim .
bunlarla devam ederiz gibi görünüyor dedi . bakalım
canım ben hafta arası salı yada çarşamba orda olacam ama 8 i gibi yine gelirsem karşılaşırız inşl :)

canım inşallah en az bir kaç tane istediğin gibi olur.umarım karşılaşırız:nazar:

Günaydın iyi haftalar diliyorum
bizim sorunumuz sebepsiz infertil sayısız çatlatma iğneleri yumurta takibi 1 aşılama 2 tüp bebek denememiz var 7 yıl oldu . hayırlısı olsun diyorum .
ivi ile görüşmek istiyorum tekrar 3. denememdede erdal bey iye devam etmek istiyorum 8 hücreli 3.gün transferiydi 1 kaliteydi çok ta umutluydu ama tutmadı neden olmadığı ile ilgili cevap bulamıyorum kendimde ilk transferden sonra 1 gün dinlendim sonra günlük hayatıma geri döndüm sonuç negatif
2. de 5 gün hep yattım sadece tuvalet için kalktım iyi beslendim çok dikkat ettim ama sonuç yine negatif Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

canım selam ;
çok üzüldüm inan canım
ama umudunu kaybetme sakın .
Ben erdal bey ile başladım tedaviye ilk denemem bu .
şimdiye kadar olan sürecte bir sıkıntım olmadı merkezden yana .
kısmetde var ise olur diyorum ne diyim .
birincide olmazsa ikinci denememide bu merkezde yapmak istiyorum .
hem randevularda sorun yok verilen saatte içeriye alınıyorsun ki bu benim için çok önemli
diğer merkezlerde aşırı yoğunluk olması sebebi ile çok bekletiliyorsun .
senin için hayırlısı olsun inşl ivi sana uğurlu gelir canım
gelişmelerden haberdar et bizi olur mu :)

Günaydın iyi haftalar diliyorum
bizim sorunumuz sebepsiz infertil sayısız çatlatma iğneleri yumurta takibi 1 aşılama 2 tüp bebek denememiz var 7 yıl oldu . hayırlısı olsun diyorum .
ivi ile görüşmek istiyorum tekrar 3. denememdede erdal bey iye devam etmek istiyorum 8 hücreli 3.gün transferiydi 1 kaliteydi çok ta umutluydu ama tutmadı neden olmadığı ile ilgili cevap bulamıyorum kendimde ilk transferden sonra 1 gün dinlendim sonra günlük hayatıma geri döndüm sonuç negatif
2. de 5 gün hep yattım sadece tuvalet için kalktım iyi beslendim çok dikkat ettim ama sonuç yine negatif Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

hayırlısı olsun hakkında.bende iviye gidiyorum.aselin de dediği gibi bekletme falan olmuyor:nazar:

aselim naber.bir gelişme var mı canım?:nazar::nazar:dualarım seninle inşallah iyi haberler alırız canım benim:nazar:

canım merhaba ;
dün aradı Erdal bey benim 10 yumurta döllenmişti .
dün hepsi de duruyor gelişmeye devam ediyor bir sorun yok şimdilik yarın bakacaz karar vereceğiz dedi .
bugün de transfer olabilir yarında olabilir .
heyecanla bekliyorum
Allahım inşl herşey yolunda gider çok heyecanlıyım .
ilk başladığımda ne zaman geçecek bu zaman diyordum ama şimdi arkama bakıorum çabucak geçmiş ...
İsteyen herkese versin Allahım bebiş ...

seninde gelişmelerini bekliyorum canım mutlaka .

Back