Kızlar hepinize çok teşekkür ederim Allah Razı olsun sizlerden .
ama içimde hiç umudum kalmadı inanın sanki benden gitmiş gibi bu lekeler geldikce sinirlerim bozuluyor( keşke daha önce öğrenme şansımız olsa hemen gider baktırırdım hala duruyor mu diye
bu şekilde 1 hafta nasıl geçecek bilmiyorum(
kalır güzelim kalır..sen rahat ol yeter...sen böyle yaparsan nolur biliyorsun..aradım sabah canım doktoru .
fitil kullanıyordum günde iki adet 4 adet kullan dedi
çok fazla olursa adet kanaması gibi ara dedim
ama şimdi ordan bişe gelirken senin için rahat etmiyor ki
hala devam ediyor evet ilk gün bir şey yoktu dünden buyana devam ediyor .
birde ben bu fitili yumurta toplama işleminden bu yana kullanıyorum o günlerde hiç kanama olmuyordu şimdi neden oluyor onu anlamıyorum.
dün ananas aldım ananas falan yemeye başladım .
dua ediyorum benimle kalsın diye(
cnm henüz tedaviye başlamadığım için hiç bir fikrim yok inşallah ,,, bunlar bebeginin ben burdayım deme şeklidir.
aradım sabah canım doktoru .
fitil kullanıyordum günde iki adet 4 adet kullan dedi
çok fazla olursa adet kanaması gibi ara dedim
ama şimdi ordan bişe gelirken senin için rahat etmiyor ki
hala devam ediyor evet ilk gün bir şey yoktu dünden buyana devam ediyor .
birde ben bu fitili yumurta toplama işleminden bu yana kullanıyorum o günlerde hiç kanama olmuyordu şimdi neden oluyor onu anlamıyorum.
dün ananas aldım ananas falan yemeye başladım .
dua ediyorum benimle kalsın diye(
canım inşl sende böyle sorunlar olmadan kolaylkla atlatırsın bu sürecin her dönemi çok zor ama bu dönem gerçekten zormuş ...
inşallah aselcim ama ben o döneme gelmeden daha zor bir süreç var mikrotese((ondan sonra bakcaz o yüzden hayal kurmuyorum canım yıkılmayayım diye ((
nasıl oldun güzelimo ne demek canım :S
operasyon gibi falan bir şey mi .
daha önce duymadım daumarım önemli bir durum değildir . cabucak atlatır tedavini tamamlar bebişini kucağına alırsın .
burada sonra sen ne zaman doğruyorsun senin günün ne zaman diye konuşuruz inşl :))))
o ne demek canım :S
operasyon gibi falan bir şey mi .
daha önce duymadım daumarım önemli bir durum değildir . cabucak atlatır tedavini tamamlar bebişini kucağına alırsın .
burada sonra sen ne zaman doğruyorsun senin günün ne zaman diye konuşuruz inşl :))))
nasıl oldun güzelim
canım benim biliyosun o fitiller hormon...onlar hormonları düzenlemeye çalışıyorken oluyordur o kanamalar...şu allahın işine bak...ben kan görmek isterken sen görmek istemiyorsun:))rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah ciğerimselam canım
valla duruşah kafam karıştı .
fitili akşam koydum bir süre lekelenmeler geldi ama kahveden kırmızıya döndü lekelenmeler
saat 12 den sonra sabaha kadar bişe gelmedi
sabah kalktım yine koydum fitili yine gelmeye başladı
kafam karışık artık oluruna bıraktım .
canım benim biliyosun o fitiller hormon...onlar hormonları düzenlemeye çalışıyorken oluyordur o kanamalar...şu allahın işine bak...ben kan görmek isterken sen görmek istemiyorsun:))rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah ciğerim
olursa mucize olur tatlım...:)))))))))))))))))))))))))))
canım kafanı karıştırmak istemem ama sen bu sürec içerisinde bir sürü iğne ilaç kullandın
hani belki bir ihtimal kendilliğinde bir şeyler olmuş olabilir mi sende ?
hadi ya(((((((((((((((((((((((((
ama canım ben çok duydum bu şekilde bebek sahibi olanları .
hiç moralini bozma onlar bir şekilde bulurlar
1 tane bile bulsalar döllenme için yeterli biliyorsun .
inşlll sorunsuz olur canım benim
benim eşimdede sperm kalitesi çok düşük bak bizimde 1 taneden başka kalmadı embriyomuz
onu transfer ettiler
yani olmazsa herşey sil baştan olacak ama önce eşimle ilgili bir şeyler yapacaklar sanırım
hiç moralini bozma canım olumlu olacağına inanıyorum ...
Veren Rabbim 1 taneden bile veriyor ...
olursa mucize olur tatlım...
orası öyle canım hayırlısı olsun demekten başka birsey gelmiyor elden.inşallah rabbim görür halimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?