İtiraflarr(+18) (Alıntı valla) :))

BenBihter

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2007
764
3
goldilock, Kadın , 42 , İstanbul 4 ay 7 gün önce gönderdi.

Kültürlü abazan
Latince öğreniyorum. Ve dili geliştirmek, pratik yapmak için İnternet'te bir Latince sitesine üye oldum. Bilin bakalım bana sohbet odasında "Operor vos volo habeo cyber sex me" yani "Benimle sanal seks yapar mısın?" cümlesini kuran arkadaş hangi milletten çıktı. Evet, bir alkış da yurdumun Latince konuşan kültürlü abazan erkeklerine lütfen.

xxsunxx, Kadın , 21 , Yurtdışı 4 ay 29 gün önce gönderdi.

Önce ben sana...
Bakire olduğumu bildiği için bana anal sex yapmakta ısrar eden sevgilime "Tamam yapalım, ama önce ben sana yapacağım, sonra sen bana, anlaştık mı?" dedim. Ne yapayım anlamıyordu bir türlü, sanırım bu cümleyi sarfederek çok iyi anlattım ona bu konuda ne kadar istekli olduğumu.

ocellatus, Erkek , 32 , İstanbul 1 yıl 5 ay 12 gün önce gönderdi.

Başlıksız
İş sebebiyle Romanya'ya gitmem gerekmişti. Otelde check-in sırasında verilen formu dolduruyordum. Ortağım da forma yazdıklarımı göz ucuyla okuduğu için komiklik olsun diye Sex (Cinsiyet) kısmına "Yes, please." (Evet, lütfen) yazdım. Tamam o an için komikti ama seyahatimizin sonuna kadar resepsiyonistin bakışları bizi nereye yolladı siz daha iyi biliyorsunuz.

CILGINÖĞRETMEN, Kadın , 36 , İstanbul 1 yıl 6 ay 22 gün önce gönderdi.

Başlıksız
İşte 11 yaşındaki kızımın internette aradıkları: "çocuk+nasıl+yapılır, sibel kekilli resimleri, sexbilgisi, a., s.., y.... nedir, pipi nedir, a... nedir, sex nedir kimler yapar" İmdat! Ben annelikten istifa ediyorum. Kötü Kazen

buna Denilecek Bişey Bulamiyorum Kaldim öylece...
Ne Gülüyorum Nede Bişey Düşünebiliyorum Neden Böyle Oldumki şimdii

Başlıksız
İşte 11 yaşındaki kızımın internette aradıkları: "çocuk+nasıl+yapılır, sibel kekilli resimleri, sexbilgisi, a., s.., y.... nedir, pipi nedir, a... nedir, sex nedir kimler yapar" İmdat! Ben annelikten istifa ediyorum.
Bir anne için kabullenmesi zor bir olay.a.s

Niye canım çocuk merak ediyodur belkim:mymeka:

Çocuğun olsun görürsün.bebek olarak gördüğün çocuk eğer cinsellikle ilgili şeyler arıyorsa nette kabullenemezsin.benim de çocuğum yok ama ben kızkardeşimin (19 yaşında)sevgilim var demesine bile şaşırıyorum.o daha bebeeek.oysa ben onun yaşında acayip büyümüş hissediyordum kendimi.işte böyle tuhaf bir duygu.

bence çocuğuna merak ettiklerini sen anlatmalısın we internette bu tarz şeyleri öğrenmesi hiçte hoş olmas zaten yanlış öğrenirr ne öğrenicekse :) bi uzman çocuklarınıza internette ne yaptıklarını takip ettiğinizi söyleyin demiştiii sende söylee bence çocuk korksun biraz merak ettiklerini anlat daha fazla kurcalamasınnn zararlı olabilir sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…