İtiraf etmeli miyim ? Sessiz mi kalmalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sonuçta yanlışlıkla çay dökülmüş, tutup balkondan atmak nedir?
Tamir ettirilebilirdi.

Ayy aklıma bir olayı gören birini konuşmasını engellemek için öldüren katiller geldi.. Nasıl bir plan nasıl bir sinsilik. Yargılamayın demişsin ama alkış tutulacak ya da akıl verilecek cinsten de değil kusura bakma. Paran yok okey anladık ama kaza ile olmuş ise açıklaman lazımdı.

bunu 4 yasındakı kızım yapmaz
aklı melakelerı yerınde bırıysenız kıskanclıgınızdan bılerek yaptınız o cayı dokmeyı bıle, bır cay dokuldu dıye telefon bozulmaz cunku.

durust olacagınızı sanmıyorum o secenegı sunmuyorum bu yuzden durust olan zaten bunu yapmazdı

Benim aklıma da bu geldi kıskanıp almış gibi hissettim . Ama niye Buraya yazıyor anlamadım . Gerçekse çok üzüldüm nişanlısına
baya bi insanın aklına balkondan aşağı değil de çantasına atmış geldi ama apple'lar diğerleri gibi değil, çalındığını bildirdikleri anda apple çalınan ürünleri kitliyo ve asla açılmıyor o alet tamamen çöp oluyor anca 3-5 kuruş eder o da ona sorular sormayacak yedek parçacıya satarsa satar ama bence gerçek değil , o telefon su geçirmez.be su geçiren telefonumu su dolu viledaya düşürdüm de çalışmaya devam etti.apple mavi ekran zaten vermez.

Eğer gerçekse konu o telefonun su gecirmedigini bırak her hangi bir telefonun bile üstüne bir şey döküldüğünde hemen bozulmadığıni hiç cep telefonu kullanmayan bile bilir muhtemelen telefonu isteyerek aşağı atmış kıskançlıktan sonradan da pişman olmus

Sanirim balkonda asagi atilmadi o telefon, cantasina atildi.
Simdi alamam diyor.evlenince adama aldirir artik.
Ay evlerden ırak. Her zaman böyle insanlara hayret etmişimdir. Ben birisi güzel bir eşya satın aldığında onun adına sevinirim. Demek ki o onun nasibiymiş onun olmuş. Başkasının malını kıskanan insanları hiçbir zaman anlayamayacağım.

çok aayıp ya kaç yaşındaki kadın çocukları suçlamış herkesin önünde.

Iphone 11 diyorsun çay dökülüp mavi ışık verdi he ?
İnanasım gelmedi. Olduki hadi verdi balkondan atmak nedir yanlışlıkla döktüm der pirince koyardınız oldu da çalışmadı öderdin ödeyemem diye bir şey yok yani insan kendi telefonunu satar bulup buluşturur bir şekilde öder. Suçsuz çocukların üstüne atmak da yani yorum yapamıyorum size paradan önce Allah akıl fikir versin inşallah.

Bence nişanlisi bile öderdi mahcup bir tavirla söyleseydi sonucta nisanlisida durumunun olmadigini biliyordur oderdi bence halasina

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…