bunu söylemek çok zor arkadaşlar. hatta kendime bile söylediğimde utanıyorum bazen. kendimden nefret ediyorum ama elimde değil çok seviyorum. bir kaç aydır biriyle beraberim. liseden beri sevdiğim biri ve bi gün yeniden karşıma çıkcağını, çıksada onu hala unutmamış olcağımı düşünmemiştim ama çıktı ve ben hala unutmamışm. o kadar seviyorum ki ona "hayır" demek benim için hayatımdaki en zor şey. sorun ise onun evli olması. evli olduğunu bile bile kabul ettim ve eğer bir gün hayatımdan çıkarsa naparım bilmiyorum. böyle devam etmek de çok ağırıma gidiyor. her sabah bugün bu işi bitiriyorum diye uyanıp sonra bu düşünceyi aklımın en derinlerine itiyorum. bana kızmayın lütfen. kimseyle paylaşamıyorum bunu. içimde tutmaktan perişan oldum. birileriyle paylaşmam gerekiyodu:çok üzgünüm:
enazından yaptığınızın ne kadar utanç verici bisey oldugunun farkındasınız iste bu güzel. buna rağmen hala devam etmenize ise hiç sözüm yok madem
bukadar seviyodunuz bekarken girseydin ya bu adamın kalbine okadar cesaretlisin bunu bastan yapsaydın belki de simdi esi olurdun....
ilk önce erkekde kasından gözünden önce vicdan ararım bakarım gözleri böyle dört dönüyor mu sonra kalbime girer eğer vicdan yoksa o erkektee acırım çünkü hayatı boyunca kimseyle mutlu olamaz gözü açtır ve hep derim ki gözü ac olanın karnı hiç bir zaman doymaz bilmiyorum evli olduğnu deseydin yorumum çok farklı olurdu ama bildigin için burda tek suçlu seni görüyorum kusura bakma gelip yalvarsa bile sana onu bir sekilde engellerdin
ben bir bayanım ve kendimde dahil olmak üzere bir kadının isteyipte basaramayacağı sey yoktur iyi veya kötü bir erkeği bastan çıkarabileceği gibi onu kendinden de uzaklastırmayı yapar isterse melek isterse seytan olur
kusara bakma ama böyle ask olmaz üç kisinin olduğu bir iliskiye ben ask diyemem
bence buna alıs çünkü o bir gün hayatından çıkıcak bugün olmasada yarın yazık kendi hayatını karartığın gibi diğer kadının da hayatı karartacaksın bu vicdan azabıyla yasaya bilecekmisin ondan ayrılıp yanına geldiginde mutlu olacakmısın yapma sunu unutma ki yuva yıkanın yuvası olmaz bunun farkındasın da üzgünüm de diyosun bunu bir an önce bitir daha cok devam edipte daha çok bu ask altında ezilme
ask insanı yüceltir ya yükseltir bu ask daha beter seni ezer düsürür
bırak ilerde çoçuklarına anlatacağın güzel bi askın olsun geriye dönüp baktğında hiç pisman olmacağın bir ask ve sevdiginin sadece sana ait oldugunu bilmekse yasacağın en güsel mutluluk olacak
bugunü yarını yok bu iliskiyi bitirmek en doğrusu herseyden geç kendine olan saygını yitirme bence bir insanın kendinden nefret etmesi kadar kötü bisey olmaz çünkü kendinden nefret eden insan hayattan zevk almaz kimseyide sevmez
hatalarını sil at birkenara yoluna devam et yok ben devam edicem diyosanda inan bana günün birinde su bulundugun durumdan daha kötü olacaksın