itiraf ediyorum,keşke gelmeselerdi

çikolatalxix_sxuxt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2007
467
11
can ciğer arkadasım eşi ve cocuğu yemek sonrası bizdelerdi,gündüzde eşimle alısveriş ,bayram telası,temizlik derken cok yoruldum gelmeyin diyemedim ,1 saat öncesi gittiler ve evin halini görmelisiniz arkadasımın ve benim oğlan iki arkadaş evin altını üstüne getirdiler ve yerimden kalkalmıorum yorgunluktan nasıl temizliceğimi bilmiorum,ama bu saatte yapamıcam kesin yarın cok işim var,ilk defa gelmelerinden rahatsızlık duydum itiraf ediyorum,niye böyle oldum bende bilmiorumm:1no2::1no2::1no2:

Bende misafir gittikten sonra içim rahat etmiyor ve tekrar temizleme ihtiyacı hissediyorum, misafir gelmeden önce ve sonra temizlik yapmak çok sıkıcı.

valla ben artık mumkun mertebe eve kabul etmiyorum zaten çalışan insanlarız bide elin derdini can dostuda olsa çekemem dışarda yer içer akşamda evli evine köylu köyune.... cocuklularla dışarı bile cıkmam

can ciğer arkadasım eşi ve cocuğu yemek sonrası bizdelerdi,gündüzde eşimle alısveriş ,bayram telası,temizlik derken cok yoruldum gelmeyin diyemedim ,1 saat öncesi gittiler ve evin halini görmelisiniz arkadasımın ve benim oğlan iki arkadaş evin altını üstüne getirdiler ve yerimden kalkalmıorum yorgunluktan nasıl temizliceğimi bilmiorum,ama bu saatte yapamıcam kesin yarın cok işim var,ilk defa gelmelerinden rahatsızlık duydum itiraf ediyorum,niye böyle oldum bende bilmiorumm:1no2::1no2::1no2:

bende evimi dagıtan kirleten misafiri sevmem...
misafir gelmeden evi temizlerim çaya bile gelmişse o gittikten sonrada evi süpürür siler toz alırım ve tuvaletide yine ciflerim...benimde böyle bi huyum var işte...:nazar:

bende ona sinir oluyor birde bazı ları çocuguna dur yapma etme demez öyle laftan bir iki kere söyler bir daha görmez benim gözüm takılır hep evlendikten bu yana bize öyle evi batıracak çocuk gelmedi ama annemlerdeyken az çekmedim bogasıp gelirdi çocukları kötümüyüm ben sanırım..aslında severim çocukları ama söz dinleyen..

habersiz ya da o anda telefon açıp gelen misafiri sevmem. ev hali, ayrıca çalışan biriyim, o anda iki ayağımı bir pabuca sokmak boşa stres nedeni. belki rahatsızım, yorgunum, canım sıkkın pat diye zili çalıp biz geldik diyenlere katlanamam. bir kere yapana mesafe koyarım bir daha yapamaz. telefon edene de söylerim müsait olmadığımı.:1closedeyes:

X