Odamdan çıktı

Tüm yorumları okumadim. Çekmeceler açıksa kesin hırsızlık huyu vardır bu çocuğun diye düşündüm ne yalan söyleyim.
Keşke hemen o an deseydiniz annesine..zaten en baştan ilginç..sanki beş yaşındaki çocukta annesinin peşine takılmış gelmiş..bi amaçla gelmiş yani belli..

Benim bir tanidigimin basina gelmisti gorumcesinin oglu yatak odasi cekmecesini karistirmis ic camasirlarini karistirmis.acaba o da oyle birsey icin mi girdi.kesinliklr uzsk tutunuz kendinizden

19 yasindaki koca adamin gelmesi zaten ilginc.
O yasta gencler o saatte internette falan takiliyor genelde.

Bence hirsizlik huyu var.
Ama nasil soylenir bilemedim

Bence kesinlikle uzak durun mesafeli olun hiç konuşmayın görüşmeyin hiç bir şeyinizi anlatıp paylaşmayın. Kapınızı bacanızı kitlenin. Gelmek konuşmak isterse eşim müsade etmiyor. Niye derse geçen akşam oğlunuzu getirdiniz bana kızdı bende rahatsız oldum gecenin o saatinde gelmenizden mesafe koy dedi derseniz zaten birşey demeye de hakkı yok Dikkat edin kendinize. Sizin eviniz huzurunuz mu önemli yoksa komşuculuk oynamanız mı

İç çamaşırlarını falan kontrol ettin mi ne biliyor çok huylandim ben. Bence bı daha arkadaşınla da mesafenin koru sen git ama onun gelmesi konusunda daha dikkatli ol

19 yasinda koskoca adamin ne isi var sizin evinizde annesiyle iletisimi kesin planli biseyler donuyot gibi geldi bana aman dikkat kimin ne oldugu belli degik bu devirde sapikmi hirsiz mi nr belli degil

Günaydın hanımlar .
Dün geceden beri canım öyle sıkıldı ki anlatamam . Dün Benim yakın arkadaşımla eşiminde yakın arkadaşı ve evli bir çift olan iki arkadaşımız geldi .
Saat 2 ' ye kadar oturduk neredeyse . Alt kattaki komşuda çıktı geldi biraz oturdu .
Arkadaşıyla eşim balkona çıktılar oturuyorlar
Bende arkadaşım ve komşumla muhabbet ediyorum oturma odasında .
Komşumun 19 yaşında bir oğlu var .
Benim misafirim varken de komşumun oğlunu takıp peşine o saatte gelmesinden rahatsız oldum ama kadında kötü bir kadın değil arkadaşımda sevdi kendisini oturduk .
Her neyse oğluda eşimin yanına çıktı onlar otururken balkona , sonra içeri çıktı geldi ama durmuyor dört dönüyor evde .
Daha sonra hole çıktı , ya diyorum evine inecek yada wc ye falan girecek
Wc ye yede girmedi çünkü ışığı gözüküyor .
Kendime kızdım misafirş takip ediyorum ne kadar pimpirikliyim diye .
Hanımlar ben kafamda kendime kızarken bir baktım mutfaktan , yatak odamdan ses gelmeye başladı .
Mutfak dolaplarını açıp kapıyor vs. O ara dayanamadım kalktım bir bahaneyle bakmaya .
Karşımdaki küçük bir çocuk veya kadın olsa derim gani bir ihtiyacın mı var .
Ama eşşek kadar oğlan .
Neyse kapıyı açar açmaz baktım yatak odasının kapısı aralık ışık sönük .
Eşimin huyunuda bilirim
Evde misafirimiz varken yatak odası kapısı kapalı olur .
Tam adımımı attım kapıyı çekicem içerden çıktı şey kapı açık kalmıştı diye .
Ben dumur oldum bildiğiniz
Çünkü ses gelmeyince heralde evine indi dedim .
Neyse bu içerden çıkınca hayırdır birşey mi aradın odamda ? dedim kızarak .
Telaşa kapıldı , eveledi geveledi kapıyı çekecektim dedi.
Neyse çıktı ve hemen evine acele bi şekilde .
Odaya girdim iki çekmecem açık makyaj aynamın .
Birincisi benim kapımı çekmek sana mı kaldı açıksa bile ?
İkincisi eşim bu konularda çok dikkatli çok hassastır bende alıştım dikkat ederim kapılara biri varken , yani biz açık bırakmayız .
Neyse millet kalktı gitti ama knlaf gidene kadar hep daldım daldım gittim eşimde farketti birşey diyemedim milletin yanında .
İnsanlar gıdıncede anlattım .
Eşimde emin misin bak gunahjnı almayalkm dedı ama emınım hanımlar cocuk resmrn odamdan cıktı .
Yanı acık olan bı kapıyı cekeceksen dahi ki sana düşmez içerden mi çekeresin ?
Annesine söylemeyi düşünüyorum ama bu sefer iftita atıyırsjn diyebilirler cunku kaybolan bişeyim yok
Ama ne yapacagımı bılmıyorum cunku cok hassas bır konu
Bana akıl fıkır verın
Uyumadım tum gece
Söylesen bile elinde bir delil olmadığı için çocukta inkar edeceği için hiçbirşey ispatlayamıycksn konuştugunla kalıcaksın !!!

belki annesinin haberi vardı. belki bilerek hırsızlığa geldiler. misafir varken gecenin köründe oğluyla niye gelsin ki

Birde saat 1 civarıydı
Yani benım misafirim var
Belki annem babam kardesım geldı kalacaklar
O saatte cıkıp gelınmesı cok yanlış
Ama bunu 45 yasındakı kadın dusunemıyorsa dıyecek bırsey yok
Saat 1de çat kapı gelen misafiri almam evime şahsen. Müsait değilim,misafirim var derim yani ki yalan da değil.
Ayrıca 19 yaşında kocaman çocuğun ev gezmesinde işi ne?
Annesi gel dese onun anne ne işim var benim orda sen git demesi gerekirken hemde.
Bence kasıtlı hırsızlık amacıyla özellikle ev kalabalıkken gelmiş olabilirler ki,onlardan şüphelenilmesin diye

sadece bi yorumda gördüm ancak iç çamaşırı ihtimaliyle birlikte kamera ihtimalini de geçirin aklınızdan. günümüzde öyle şeyler oluyor ki açıkcası odanızdan kamera çıktığını söyleseniz şu olaydan sonra şaşırmam hiç. odayı dip köşe bir elden geçirin. bir de komşunuzla konuşurken "abla eşim çok birşey demedi ama ben hissediyorum huzursuz olduğunu. senin oğlun da genç çocuk. yanlış anlama ama bundan sonra gelirken buna dikkat edersen seni seve seve ağırlarım evimde" dersiniz.

Ben insan yanında bu konuyu açmadım emin olmadan
Ama çok kafama takıldı
Bugün annesiyle konuşacağım ama nasıl giriş yaparım vs bilmiyorum
Dediğim gibi iftira atıyorsun diyebilirler

geçen arkadaşımın olduğu gün oğlun yatak odamıza ışığı kapalı girmiş
ve çıkınca ne dese beğenirsin kapıyı çekecekmiş
biz böyle yatak odasına giren yabancılardan hoşlanmıyoruz lütfen oğlun yatak odalarına bile girecek birisi bir daha getirme de
açıkça öyle dümdük
bu olayın eveleyip gevelemesi yok
hangi mantık kapıyı açık gördüm çekecektim diye içeri girmesini kabul eder.
adam ben mutfaktayım diye ses yapıp duyurmuş yatak odasına iş görmeye artık nasıl bir fantazisi nasıl bir hırsızlığı varsa onun için gitmiş belli uzatmadan direkt söyle sen çağır çay içelim de söyle

Kapi bahane para veya altin falan aramistir.Baska ne amacla girebilir ki yatak odaniza? Annesine soyle ve iliskini kes onlardan:işsiz:

İstediğim saatte misafir ağırlama hakkına sahibim
Size göre etik olmayan bana etik olabilir .
Kardeşim dediğim insanın istediği ve benim oturabileceğim saate kadar oturması da beni rahatsız etmez .
Çalışan insanlar
İzni var ki gec saate kadar oturmuşuz
Bunun için hesap mı vermeliyim ?
Konu için yorumunyz fikriniz varsa şayet buyrun
Yoksa da benım misafirimin gelip gideceği saate yorum yapmayın
Hakikaten insanları anlamak güç! Kızcağız başka bir konuda dert yanmış millet misafirini o saate kadar niye ağırladın, hafta içi neden kabul ettin gibi kıza hesap sormaya kalkmış. Beyin yakan insan modelleri!...

19 yaşındaki bir erkek misafirlik için annesi ısrar etse bile o kabul etmez. Belli ki amacı misafirlik falan değilmiş. Annesinin de haberi olduğunu sanmıyorum. Kadın anlattığınıza göre saf iyi niyetli görünüyor. Belki annesine o ısrar etti gidelim diye ya da kapıdan çıkarken peşine takıldı. Ama siz annesine durumu ne dille anlatırsanız anlatın araya doğal olarak mesafe girecektir. Kötü ihtimal sen ne demek istiyorsun deyip oğlunu savunabilir. Siz daha kötü hissedersiniz o zaman da. En iyisi eşim çok kıskanç oğlunu bir daha getirme kusura bakma vs diyebilirsiniz. Ama bundan sonra da çok dikkatli olun o adamın niyeti belli ki iyi değil. Üstelik mutfak dolaplarını bilerek açıp kapattığını düşünüyorum. Planlı bir şekilde herkes onu mutfakta zannederken o odanızda planlarını hayata geçirmeyi umuyordu muhtemelen...

Bence oranı evini dip köşe temizle özellikle yatak odanı evini oku üfle muska da koymuş olabilir belki sen fark etmeden sana talik olabilir eşinden kıskanıyor olabilir. Yatağın altına iyice bak sen tadbiri elden bırakma. İçin rahat eder hiç değilse bişey kaybetmezsiniz

Artı olarak o saatte bırde benım misafırım varken gelmek getırmek cok sacma zaten

Annesine güveniyor musunuz bilmiyorum ama bana pek tekin gelmedi. Misafiriniz varken ortalık kalabalıkken oğlunu bilerek getirmiş olmalı. Odanızı kurcalamak için. Makyaj aynasının makyaj malzemelerinin olduğu yere genelde takı konulur. Apaçık hırsızlık yapmak için girmiş. Işığı da açmadan kendini farkettirmemeye çalışmış. İyi ki görmüşsünüz.

Hakikaten insanları anlamak güç! Kızcağız başka bir konuda dert yanmış millet misafirini o saate kadar niye ağırladın, hafta içi neden kabul ettin gibi kıza hesap sormaya kalkmış. Beyin yakan insan modelleri!...
Arkadaşımın çocuğu çoluğu yok .
Diğer yandan benim en yakınım dediğim insanlardan , çocukluğum beraber geçmiş insan .
Kocası deseniz eşimin arkadaşı yine aynı zamanda kocasınıda kendim tanırım .
Eşim de her erkek gibi kıskançtır ama bize saat kaç olursa olsun kapısını açan , hasta olduğumda annemden önce koşan kardeşim dediğim insanla isterse sabah beşe kadar otururum ve buna kimse karışamaz dediğiniz gibi .
O saatte evimde o kadar insanın ne işi varmış !
Film çekiyorduk desem yeridir .
Yani sana ne değil mi kardeşim ?
Sevdiğim saydığım insanlar , saat 7' de yatıracak çocuğumuz bişeyimiz yok .
Kız haftanın 6 günü çalışıyor .
İznim var demiş gelmiş
İsterse evimde sabahlar .
Ama insanlar açık ararken ölecek ordan burdan .
Elinden gelse ne yakıştırmalar yapacaklar , belki hakettin bile diyecekler .
Dediğim gibi ben böyle büyüdüm .
Benim sevdiğim , saydığım her ihtiyacına koşan insanın benim evimde oturması için ekstra bir kan bağı vs gerekmez .
Belki kız vardiyalı çalışıyor .
Konuya yorumun varsa yaparsa yoksa da ne işi var o saatte bir yorum yapman senin haddine değil .
Hakkımı savunduğun ve görmezden gelmediğin içinse sana ayrıca teşekkür ederim .

Konj için güncellrme niteliğinde ise şunu yapmak istiyorum .
Bu kadın daga önce oğlunu evime getirip sokmuş insan değil , aynı zamanda o saatlerde gelen biri değildi .
Evimde erkek olmasa bende oğlunu geri çevirirdim ama nitekim evinde erkek vardı .
Artık organizeler ya da değil
Orasını Allah biliyor , bana edecekleri bir kötülük varsa da Rabbime havale ediyorum .
Kadınada birdaha oğlunu evine getirmemesi için mesaj attım ve eşim kıskanç biri sizin yüzünüze tartıştık dedim .
Belki bu bahaneylede bana gelip gitmez .
Devam edersede asıl meseleyi açar çaresine bakarım .

Hepinize olumlu olumsuz yorumlarınız için teşekkür ediyorum .
Ama artık lütfen neden o an birşey demediniz demeyin .
Dediğim gibi ben her gün evimi karıştıran böyle insanlara misagirlik etmediğim için afallamam çok normal .
Teşekkür ederim

X