- 11 Nisan 2012
- 1.192
- 23
bende bende.şu ki istemsiz bir şekilde onun ne yaptığını merak ediyorm:)
bunu arkadaşlarıma itiraf edemiyorum obsesif olduğumu düşünecekler yakında bu konuyla ilgili :)
kimseye söyliyemediğim birşey bu itiraf zaten kimseye söyliyemedikleriniz değilmidir?
ay kıyamamitiraf ediyorum kuzenım bana asık hem de oyle boyle bır ask degıl saplantı olmus onda. baskasıyla evlensem bıle sen kalbimin bir köşesinde olacaksın dıyor. msj atmasam alınıyor, darılıyor, atsam umuda kapılıyor. gercekten uzuluyorum ona( bu sevdası yuzunden resmen hayatını mahvettı unutmak ıstemıyorum senı dıyor hala
İtiraf ediyorum: 8 yaşındaydım. Yengimi hiç sevmezdim bu yüzden banyolarına girip, şampuanlarının içine deterjan, deterjanların içine kolonya koyardım. Birgün de yengemin inci kolyesini çamaşır makinesinin içindeki çamaşırların arasına gizlemiştim. görmemiş ve çalıştırmışlar. Yengemin inciler dökülmüştü
Merak etmeyin şampuanı avuçlarına döker dökmez bir tuhaflık olduğunu anlaşmş ve kullanmamışlar. yani katil falan olmadım
Aslında çok uslu bir çocuktum ama demek baya sinir olmuşum yengeme. Resmen chukky'e dönüşmüşüm
hoca bugün derste tekstil şehri diyecekken sekstil şehri dedi :))) çok kötü güldüm ya.normalde kimse dinlemez dersi hep bir konuşma olur ama o sözü söylediğinde sınıftan çıt çıkmıyordu.hoca hem kızardı hem de ''ulan başka zaman kendi dediğimi bile duymam,şimdi müdür bile duymuştur şu dediğimi'' dedicanım ya
bir de benden.annemin ilkokuldan beri 13 yıldır beni okula uğurlaması aynı : hadi Allah zihin açıklığı versin,arkadaşlarınla güzel güzel anlaş kavga etmeyin emi yavrum?
yuh artık yaa.. daha neler hakikaten bazen şu alt nesle akıl erdiremiyorum. hey yarabbim...itiraf ediyorum bugün çocuklarımız nereye gidiyor diye çok düşündüm.12-13 yaşlarında bir kız çocuğu kız arkadaşıyla durakta bekliyor.bir yandan da nemlendiriciyle sürekli dudaklarını nemlendiriyor.arkadaşı ''neden sürekli sürüyorsun?'' diye soruyor,küçük kızdan cevap ise '' Buğrahan çatlamış dudak öpmeyi sevmiyor''
youtubedan hız problemleri videosunu açtım.37 dk'lık bir video çok fazla takıldı,ben de biraz dolsun diye beklemeye başladım.o sırada annem geldi hava durumuna bakıcakmış,yeni sekmede açtım sayfayı,işi bitince kapatırken hepsini kapatmasın mı ! o kadar da beklediydim.yeaa napıyooonnn!!! diye bağırdıktan sonra tekrar aynı videoyu açtım.5-6 dk sonra babam geldi,baktı bi yerlere,sayfayı kapatırken o da hepsini kapattı,benim video yine gitti.sinirle 3.kez yine aynı videoyu açmaya yeltendim,internet kesildi.modemden tamir ettikten sonra 4.kez açtım videoyu,dolmasını beklerken elektrik kesildi,10 dk sövdükten sonra geri geldi ama ben andım olsun bir daha açmam o lanetli videoyu a.q. !!!!!