itiraf ediyorum....:D

Metroda yada otobüste otururken ayakta duran kadınları süzüp içimden "aykıbını beeendim, kolye beenmedim, bizımla diğilsın" diyorum.

mouse'un yanında duran poğaçayı yanlışlıkla mouse niyetine avuçlamıştım. tıklamaya çalışırken de parçalandı garibim. bazen oluyor böyle...

itiraf ediyorum bugün çocuklarımız nereye gidiyor diye çok düşündüm.12-13 yaşlarında bir kız çocuğu kız arkadaşıyla durakta bekliyor.bir yandan da nemlendiriciyle sürekli dudaklarını nemlendiriyor.arkadaşı ''neden sürekli sürüyorsun?'' diye soruyor,küçük kızdan cevap ise '' Buğrahan çatlamış dudak öpmeyi sevmiyor''

İtiraf ediyorum ev arkadaşım evde sigara içmemden rahatsız oluyor ve şu an
hava -2 derece falan,balkona çıkıp sigara içeceğime o şimdi haftasonu tatili için ailesinin
yanındayken evde bacak bacak üstüne atıp sigaramı tellendiriyorum
O'nun geleceği gün de parfümü fıs fısss tamamdır

bende bende.
ay kıyamam kız ama öyle demekle olmuyor kii :/ bende çok denedim mesela ama gönül bu.

hoca bugün derste tekstil şehri diyecekken sekstil şehri dedi :))) çok kötü güldüm ya.normalde kimse dinlemez dersi hep bir konuşma olur ama o sözü söylediğinde sınıftan çıt çıkmıyordu.hoca hem kızardı hem de ''ulan başka zaman kendi dediğimi bile duymam,şimdi müdür bile duymuştur şu dediğimi'' dedi canım ya

ahhahahahha koptum bildiğin.

bir de benden.annemin ilkokuldan beri 13 yıldır beni okula uğurlaması aynı : hadi Allah zihin açıklığı versin,arkadaşlarınla güzel güzel anlaş kavga etmeyin emi yavrum?

ahhh ahh benim annemde aynı :) her seferinde mutlaka bak kzıım not al derslerini diye uyarır. ve ben 4.sınıf turizm öğretmenliği öğrencisiyim bu yıl mesleğe başlıyorum halaaa aynı :)

yuh artık yaa.. daha neler hakikaten bazen şu alt nesle akıl erdiremiyorum. hey yarabbim...

bi itirafta benden :) okulun mecburi stajını son yılıma bıraktığım için yeni gelen KPSS değişikliğine göre benim bu yıl sınava girmem etki etmeyecek ve boşuna girmiş olacağım ancak ben KPSS için geçen yıldan erken kayıt olarak dershaneye yazıldım :) anneme sistem değişti falan diyemiyorum garibim beni sınava giricem zannediyor atanma hayalleri kuruyor birde evde rahat rahat geziyorum test falan çözmüyorum :) annemde üstümde nazar var derse o yüzden çalışmıyorum sanıyor

bugüne kadar hiçbir şeyi doğru yapamadım ben.hep yanlış hep yanlış.hiçbir işi doğru yapamadım,iyi bir yeri kazanamadım,iyi bir evlat olamadım,iyi bir kişiliğim olmadı.daha fazla bataklığa batmayayım diye çırpındım sadece,ama ulaştığım yer yine çamurluydu.hayatım boyunca kurduğum mutlu hayaller hep başkasının oldu.artık ne hayal kurabiliyorum ne de bir şeyi yaparım diyebiliyorum.beceriksizim,bir işe yaramam ben.

İtiraf etmekten vazgeçiyorum okur falan:))

Son düzenleme:
itiraf ediyorum esim bir keresinde annemi ara sor bakim dedi birsey icin bende telesekreteri kayinvalide sandim konusdumda konusdum sonra anlayinca pat diye kapattim esim sordu eee neymis ayyyyyyy simdi yemek yapiyormus 10 dk sonra ara dedi dedim ayyyy cok utandim simdi bile

youtubedan hız problemleri videosunu açtım.37 dk'lık bir video çok fazla takıldı,ben de biraz dolsun diye beklemeye başladım.o sırada annem geldi hava durumuna bakıcakmış,yeni sekmede açtım sayfayı,işi bitince kapatırken hepsini kapatmasın mı ! o kadar da beklediydim.yeaa napıyooonnn!!! diye bağırdıktan sonra tekrar aynı videoyu açtım.5-6 dk sonra babam geldi,baktı bi yerlere,sayfayı kapatırken o da hepsini kapattı,benim video yine gitti.sinirle 3.kez yine aynı videoyu açmaya yeltendim,internet kesildi.modemden tamir ettikten sonra 4.kez açtım videoyu,dolmasını beklerken elektrik kesildi,10 dk sövdükten sonra geri geldi ama ben andım olsun bir daha açmam o lanetli videoyu a.q. !!!!!

Bunda da vardır bi hayır akşam akşma ne güldüm ya

itiraf ediyorum...
yemekten kıl çıkınca huylanıyorum,
ve çaktırmadan kıl çıkan lokmayı ''aç bakiiim ağzını'' deyip eşime veriyorum.
o bunu bilmiyor tabi

edit:genelde dışarıda ya da kv ya da annemin yemeklerde bu durum yaşanıyor,kendi kılımdan tiksinmiyorum

Eskı sevgılımı çok seviyorum.. Anneme çok konuştuğu ıcın deli oluyorum yüzüne soyleyemıyorum tabı :))) bıde anneme okuyamayacagı bu bomba ıtırafım var hanı ben 17 yaşındayken param var deyıp arkadaşlarımla buluştuğumda bu yerden bı yere gıderken otostop cekıyorduk kötü bısey gelmedı basımıza merak etme :))))

itiraf ediyorum
bazen kpss girip belli kısım insanlara yapılan torpilden banada yapılmasını istiyorum

Sizi benden daha güzel yapacak şey dişleriniz
Ama o beni seviyor !

Kimi kandırıyorum, onun beni sevmesi hiç bişeyi değiştirmiyor
Onların dişi var, ama benim yok.

Bir ömür nasıl geçecek böyle ?
Yüzünde lekeler varsa fondoten sürersin
saçında beyaz varsa boyarsın
Gözlere bolca makyaj
Bikaç iyi seçilmiş kıyafet vucudundaki kusurları örtmeye yeter
Kötü dişlere çözüm yok

Bir de hepsinin dişi güzel ya, birinin de yamuk yamuk sarı falan olsun
Ben bu kıskançlıkla nasıl Kanadada yaşayacagım
Nasıl avrupalarda gezecegim
Off ya

İtiraf ediyorum,

Mutsuz oldugumda, bir işin içinden cıkamayınca vs
Kendime koca bir tabak dolusu soslu makarna hazırlıyorum ve afiyetle yiyorum.
Biraz sıkıntılarım geciyor, napayim

Asıl itiraf kısmı ise,
Mutfakta hiç bulasık bırakmıyorum, sonra annem cok yediğim için bıt bıt ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…