itiraf ediyorum....:D

ruat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2010
186
15
itiraf ediyorum... itiraf etmek istediğimiz şeyleri paylaşalım mı ?

itiraf ediyorum... hergün facebookundan ortakarkadaşlarımızla belki bir yere gitmissindir ve check in yapmıssındır diye bakıyorum...
çünkü hala aklımdasın...

:R oh bee kimseye söyliemiyorum :) rahatladım :)
arkadaşllarım obsesif olduğum d üşünüyor konusunca :)

sizin itirafınız yok mu ??

valla ne anlatmak istediyinizi bi anlasam yada neyi itiraf etmek istediyinizi

valla ne anlatmak istediyinizi bi anlasam yada neyi itiraf etmek istediyinizi

şu ki istemsiz bir şekilde onun ne yaptığını merak ediyorm:)
bunu arkadaşlarıma itiraf edemiyorum obsesif olduğumu düşünecekler yakında bu konuyla ilgili :)

kimseye söyliyemediğim birşey bu itiraf zaten kimseye söyliyemedikleriniz değilmidir?

Çok kötü bir durum o ya bende hep bakıyorum.. senin itirafının altına yazıyorum ama bende aynı durumdan muzdaripim..

tamam biraz abarttım :)) nefes alması yetmez, esmer de olsun, yanakları kırmızı kırmızı, dişlek, iri güzel elli olsun :))

bir de benden.annemin ilkokuldan beri 13 yıldır beni okula uğurlaması aynı : hadi Allah zihin açıklığı versin,arkadaşlarınla güzel güzel anlaş kavga etmeyin emi yavrum?

Son düzenleme:
itiraf ediyorum komşumu hiç sevmiyorum içten pazarlıklııııııııııııııııı veeeee arada dedikodusunu yapıyorum ama olan şeyleriiiiiiiiii

sırf sevgilimi sinirlendirmek için bazen şarjım bitmiş numarası yapıyorum

itiraf ediyorum kuzenım bana asık hem de oyle boyle bır ask degıl saplantı olmus onda. baskasıyla evlensem bıle sen kalbimin bir köşesinde olacaksın dıyor. msj atmasam alınıyor, darılıyor, atsam umuda kapılıyor. gercekten uzuluyorum ona ( bu sevdası yuzunden resmen hayatını mahvettı unutmak ıstemıyorum senı dıyor hala

itiraf ediyorum;bugün doktorla sekreteri karıştırdım,sekretere şikayetlerimi anlatmaya başladım.ama kesinlikle suç bende değildi,sen sekreterken doktordan daha süslü olursan,daha güzel giyinirsen,üstelik doktorların giydiği beyaz önlükten giyersen ben de doğal olarak karıştırırım.sen doktorcuğum,koskoca 6 yıl okuyup doktor olduktan sonra kendine bakmazsan,kendi masanı sekreter masasıyla aynı odaya koydurtursan,o sekretere o önlüğü çıkarttırmazsan,ben de doğal olarak karıştırırım.sekreter de tam taştı hani

benden bir itiraf daha ;geçenlerde annemle tv izliyoruz,gençlerin internet bağımlısı olduğuyla,sosyal paylaşım sitelerinde çok vakit harcamasıyla ilgili bir haber izledik,ardından kanal değiştirdik.o kanalda da adamın biri gençleri övüyordu,''yeni nesil aslanlar gibi geliyor'' dedi.ben de bunun üzerine '' ne aslanı bee,yeni nesil bomboş geliyor,çoğu eline bir kitap alıp okumaz,varsa yoksa internet,oyun,hepsinin beyinleri boş levha'' dedim,annem de bana bakarak imalı imalı ''bence de'' dedi.hayatımda böyle bir ayar yemedim...

İtiraf ediyorum: 8 yaşındaydım. Yengimi hiç sevmezdim bu yüzden banyolarına girip, şampuanlarının içine deterjan, deterjanların içine kolonya koyardım. Birgün de yengemin inci kolyesini çamaşır makinesinin içindeki çamaşırların arasına gizlemiştim. görmemiş ve çalıştırmışlar. Yengemin inciler dökülmüştü

Merak etmeyin şampuanı avuçlarına döker dökmez bir tuhaflık olduğunu anlaşmş ve kullanmamışlar. yani katil falan olmadım

Aslında çok uslu bir çocuktum ama demek baya sinir olmuşum yengeme. Resmen chukky'e dönüşmüşüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…