- 21 Ocak 2013
- 3.779
- 2.937
- 373
- Konu Sahibi Aybarsin Annesi
-
Beni ozetlemissiniz.Ben de o durumdayim şuan. Beynim o kadar dolu ki))) Arada çope filan atmak istiyorum beynimi ))) Ama artik uzmuyor sadece beynimi yiyor))) Beynimle sorunlarim arasinda olan bir sey, ben karismiyorum)))
Aileyi beni geçin konu komşu bile sat arabayı diyor ama nafile. Arabayı yakmayı bile düşünüyorum o derece tiksiniyorumEsinizle bu konuyu uygun dille konusup sonuc alamadiysaniz ufak ufak o arabalardan soğutmaya çalışmayı deneseniz nasil olur acaba. Sadece siz degil ailesi ve varsa cocuklarinizla topyekün
Yalniz bu cok iyiydi25 kilo fazlam var. 2 ayda minimum 10 kilo vermem lazım. Yarım saat önce 3 lahmacun yedim. Söyleceklerim bu kadar. Linç ederseniz onuda yerim
7 mi? Yedi? Ayy kurban olurum ben o fazlalığaYalniz bu cok iyiydiinsanin kendiyle savasi cok zor benimde 7 kilo kadar fazlam var veee bende bogaz masallah
geceleri uyutmuyor sadece, bir de 24 saat başagrisi yapiyor o kadar)))Beni ozetlemissiniz.tabi bizi biraz yoruyor bu durum haliyle
Allah kolaylik versin ve bian önce o durumdan kurtulmayi nasib etsin. Akışına birakmaya çalışabilirsiniz.Aileyi beni geçin konu komşu bile sat arabayı diyor ama nafile. Arabayı yakmayı bile düşünüyorum o derece tiksiniyorum
7 mi? Yedi? Ayy kurban olurum ben o fazlalığa
Bende oyleyim suan buralarda fink atmak yerine mışıl mışıl uyumak vardiigeceleri uyutmuyor sadece, bir de 24 saat başagrisi yapiyor o kadar)))
Karı koca arasina pek iyi yapmissiniz demem ama iyi yapmissiniz.Eski sevgilisiyle instagram dan takipleşiyorlar. Derdim bu değil aslında. Hiç kıskanmam böyle birşeyi. Biraz önce kavga çıkardım. Niye takip ediyorsun dediğimde bekliyorum ki "rahatsız oldun madem hemen kaldırıyorum" desin. Vay efendim evli barklı çocuklu kadın artık o 100 yıllık mevzu da cart curt. Takibi bıraktı ama bende küstüm yataktan yazıyorum şuan. Tek başıma uyuyacağım koca yatağın keyfini sürerek oh.
Boyle daha iyi, boş verin uyumayi))) Guzelim hayati uyumaya sarf etmeyin)))Bende oyleyim suan buralarda fink atmak yerine mışıl mışıl uyumak vardii
Kaz kafalılar işte. 10 yıldır birlikteyiz be adam tanı artık beniKarı koca arasina pek iyi yapmissiniz demem ama iyi yapmissiniz.
Bebegim olana kadar saat 22.00 dan sonra beni pek goren olmazdi. Simdi ise uykular haram oldu onunda payi buyukBoyle daha iyi, boş verin uyumayi))) Guzelim hayati uyumaya sarf etmeyin)))
Biz bayanlarin bayanları daha cok anlayip daha cok dusunmesi lazim o bayan keske yapmasaydi. (Ben esiniz sucsuz diye degil bayan bayani tutmali diye soyluyorum.)Siz yaparmisiniz boyle birşey.Kaz kafalılar işte. 10 yıldır birlikteyiz be adam tanı artık beni
Hersey zamanini bekliyorGüzel bir işim olsun isterdim, bunu dert ediyorum kendime zaman zaman.
Ben belli bir yaşanmışlık var ve bu eşime saygısızlık diye düşünüp yapmazdım şahsen. Öyle aman aman bir ilişki değil aralarında ki çok kısa ama dudaklar değmiştir elbet birbirine.Biz bayanlarin bayanları daha cok anlayip daha cok dusunmesi lazim o bayan keske yapmasaydi. (Ben esiniz sucsuz diye degil bayan bayani tutmali diye soyluyorum.)Siz yaparmisiniz boyle birşey.
Ben de cocugu uyuttuktan sonra kendime zaman ayirmak icin uyumak istemiyorum. Gideyim kahve getireyim kendime)))Bebegim olana kadar saat 22.00 dan sonra beni pek goren olmazdi. Simdi ise uykular haram oldu onunda payi buyuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?