İtiraf ediyorum bir derdim var

Eski sevgilisiyle instagram dan takipleşiyorlar. Derdim bu değil aslında. Hiç kıskanmam böyle birşeyi. Biraz önce kavga çıkardım. Niye takip ediyorsun dediğimde bekliyorum ki "rahatsız oldun madem hemen kaldırıyorum" desin. Vay efendim evli barklı çocuklu kadın artık o 100 yıllık mevzu da cart curt. Takibi bıraktı ama bende küstüm yataktan yazıyorum şuan. Tek başıma uyuyacağım koca yatağın keyfini sürerek oh.

Esinizle bu konuyu uygun dille konusup sonuc alamadiysaniz ufak ufak o arabalardan soğutmaya çalışmayı deneseniz nasil olur acaba. Sadece siz degil ailesi ve varsa cocuklarinizla topyekün
Aileyi beni geçin konu komşu bile sat arabayı diyor ama nafile. Arabayı yakmayı bile düşünüyorum o derece tiksiniyorum

Karı koca arasina pek iyi yapmissiniz demem ama iyi yapmissiniz.

Biz bayanlarin bayanları daha cok anlayip daha cok dusunmesi lazim o bayan keske yapmasaydi. (Ben esiniz sucsuz diye degil bayan bayani tutmali diye soyluyorum.)Siz yaparmisiniz boyle birşey.
Ben belli bir yaşanmışlık var ve bu eşime saygısızlık diye düşünüp yapmazdım şahsen. Öyle aman aman bir ilişki değil aralarında ki çok kısa ama dudaklar değmiştir elbet birbirine.

Top 11 listem..
1. Oğlumun alerjisi.. Egzema dolu yavrumun yüzü vücudu.
2. Oğlumun gündüz uykularını düzene sokamamam (egzema kaynaklı sanırım)
3. Babamın 2 sene önce iflas edip tüm malını mülkünü kaybetmesi tüm sülalenin babamın ölümünü 4 gözle beklemesi ( intihar girişimleri olu)
4. Zavallı anacığım şu anda buz gibi evde parasızlıktan doğalgaz açamıyor oluşu benim çaresiz kalışlarım.
5. Kardeşimin üniversite taksidi. Canımın içi depresyonda.. Ona çok uzak oluşum
6. Babamın depresyonda oluşu. Ya intihar ederse diye günlük anksiyete hallerim.
7. Leş gibi bir şehirde yaşıyor olmam.
8. Anksiyete bozukluğum.
9. İnsomnia yaşıyor olmam.
10. Sağlık sorunlarım ufak tefek (varis, sarkmış göbek derisi, bitmeyen kansızlık, hemoroıd, tansiyon düşüklüğü, yoğun iştahsızlık).
11. Eşimin ısrarla doktora gşrmeyişi ve benim yine tutan anksiyetem (midesi bulanıyor yemek sonrası sol karın boşluğuna sancı giriyor ve böbrek üstünde kemşksş bir beze var. Ağrı yapıyor. Sürekli yorgunluk halı var)

Ay daha vardı unutmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…