Anket İtiraf ediyorum, ben aslında...

İtiraf ediyorum, ben aslında...

• Ankete Katılan
    90

anne-10

eşim ve oğullarıma aşığım
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2007
1.049
4
116
39
Kayseri
İtiraf ediyorum, ben aslında... ...................................

evet itiraf ediyorum ben aslında aşığım hemde eşime geçen gün tartışmıştık hatta burayada tazmıştım fakat şimdi barıştık ve eşimi çoook seviyorum o na a-şı-ğım......

ewet itiraf ediyorum ben eşime aşığım hemde ilk günkü gibi yaklaşık 9 seenlik ewliyiz.ama ben onu 94 ten beri tanıyorum.94ten beri hayatımda .inşallah bir ömür boyuda böyle olacak...

evet itiraf ediyorum ben deli gibi kocama asigim o ne yapsa da ben onu deliler gibi seviyorum 4 sene olcak temmuzda ne cabuk gecti ikinci bebegimize hamileyim insallah hersey cok guzel olur onu o kadar cok seviyorum kiiiiiiiiiiii

itiraf ediyorum şu anda çok açım:bbo:ama bu saatte yememem gereksenağlamaaklıma baştan çıkarıcı bir sürü yiyecek geliyor ....özelliklede fıstıklı çikolatam sürekli gözümün önünde:çok üzgünüm:gitmiyor ya....çok mutsuzumsenağlama

itiraf ediyorum ben aslında bir Kötü Kazen pc başında saatlerce oturup kk ya takılan geyik yapan kadınlarıKötü Kazen:roflol::roflol:resimdeki arkadaşdır bu "ben masumum kızlar bu cümleler bana ait değilsenağlamasenağlama"

itiraf ediyorum suan tuvalete gitmem gerek ama kknin konusu bitermi ?
kalkip gitmek istemiyorum üff =)))

itiraf ediyorum...seni çok özledim sen benim kıymetlimsin evet hala öylesin...

itiraf ediyorum............çok yanlızımı işaretliyeceğime paranoyağımı işaretledim :) ne olcak şimdi :uhm:

maşallah maşallah herkesde aşık anam burda
bende aslında aşığımmmm:asigim::asigim:AŞKIM SENİ SEVİYORUMMMMMMMMM:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…