İŞYERİNDE VE HAYATTA PİSİKOLOJİK ŞİDDET GÖRÜYORUM

purplemelek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2023
2
0
1
24
Öncelikle merhaba arkadaşlar ,
23 yaşındayım 4 yıl önce annemin zoru ile dayımın yanına iş öğrenmeye verildim . Dayım tam bir narsist kabadayının teki yanında iş öğrendiğimde kuzenim teyzemin kızı . Annem şirket aile şirketi bizde herkes orada çalışıyor vs vs diye diye beni bu cehenneme soktu . 4 yıldır yemediğim hakaret, görmediğim pisikolojik şiddet , ve normal şiddet artık gücüm kalmadı seneye düğünüm olacak diye annem dayan evlendikten sonra ayrılırsın diyor ailen arkanda olmaz yoksa diyip beni kaygılandırıyor . 4 yıldır bu cehennemde hem hakkım yeniyor hemde bir çöp müşüm değersiz biriymişim gibi davranılıyor . Geç saatlere kadar çalıştım temizlik yaptım muhasebe yaptım kim işten çıksa beni onun yerine geçirdiler az da maaş verdiler. İlişkimde iyi gitmiyor erkek arkadaşım derdimi dinlemek bile istemiyor artık yapayanlız kaldım . babam kalp krizi geçirdi bu süreçte annem hep kendi ailesinin yanından ayrılmıyor eve geldiği vakitlerde de telefonla oyun oynuyor ne temizlik ne de yemek yapmıyor çok kötüyüm psikolojim hiç iyi değil psikiyatriye verebileceğim bi paramda yok eve ben bakıyorum . Aklımı kaybedeceğim diye çok korkuyorum . Devlettin psikiyatrisinden randevu aldım erkek arkadaşım doktor erkek diye randevumu iptal ettirdi sorun bu değil internettede devlet psikiyatrilerinin çok ta dert dinleyip yardımcı olmadıklarını yazıyordı . Şuan acısız ölümleri araştırıyorum çünkü son noktaya geldim lütfen ne yapabilirim bu durumdan nasıl çıkabilirim bana yazarmısınız lütfen bi gencin hayatını kurtarırsınız . Benim için bundan sonrası uçurum dayanamıyorum artık .

Neden çalışmaya devam ediyorsun? Koskoca kızsın bul başka iş geç. Ayrıca o rezil herifle evlenmeyi mi düşünüyorsun bir de? Yardımcı olmayı geçtim yıl olmuş kaç doktor erkek diye randevu iptal ettiren insandan hayır mı gelir ne evlenmesi? mağaradan çıkmış ilk insanla mı evleniyosun? Zaten yaşın küçük evlenmek için. Kendi hayatını kendi ellerinle çöpe atıyorsun.

Lütfen silkelenip kendinize gelin ve ipleri elinize alın.Bu hayat sizin hayatınız henüz 23 yaşındasınız.O işten ayrılmak ve o ilişkiyi bitirmek gibi sizi aydınlığa çıkaracak çözümler önünüzde duruyor.Ama siz 2 seçeneğiniz var gibi davranıyorsunuz.Bu işe devam etmek bu ilişkiye devam etmek hatta üstüne bu adamla evlenmek.Ya da acısız bir ölüm.Sizce de arada başka seçenekler yok mudur?

Sevgilim ile 6 yıllık bir ilişkim var bu sürece o da şahit ondan ayrı kalmayı hiç düşünemiyorum ondan ayrılırsam nefessiz kalırım gibi hissediyorum çok alıştım ona ailemden gördüğüm sevdisizliği onda aradım o da gösterdi ama anlamıyorum bu aralae bi garip oda . Ben bir fanusun içinde gibiyim küçüklükten beri hep böyle aile herşeydir dayı en büyüktür diye dayı kabadayı adam döver öldürür diye diye büyütüldüm ben işten ayrılamıyorum çünkü ailem arkamda değil tek başıma da nasıl yaparım bilmiyorum annem zaten hayatı boyunca ailesi tarafından ezilmiş babamda kalp krizi geçirdikten sonra hiç bir yer işe almıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…