Gerçekten öyle ya. İnatla başka şeyler duymak istiyor, adamın aldığı nefesten bile anlamlar çıkarmaya çalışıyor, kendinin farkında değil; saçma sapan davranışlar sergileyip işyerinde komik duruma düşüyor, biz de burada yırtınıyoruz rezil olmaması için. Gerçi kimin umrundaOkurken imdat diyorsun istemsiz.
Bazıları o şekil sallamaz bazıları bu şekil sallamazDiğer kişiler soru sorunca cevap veriyor ben olunca böyle yapıyor ya söyledi hoşlandığını olmadı başlamadan bitti normal şeyler diyip geçmesi gerekirken aradan 3 ay geçmiş sen yine dön başa aynı şeylere başlıyorsun.
Benim hayatımda biri var belki sen hala bu ergen tavırlarını yaparak ne elde ediyorsun egosu kibri .
Bazı adamlar karşındaki istemez ama peşimden niye kosmuyorsun egomu okşa durumunu yaşar bu tam böyle biri.
Bir insanı sallamamanin en iyi yolu o karsindayken sanki o orda hiç yokmuş gibi geçip gitmektir.
Böyle saçma sapan tavırlara giriyorsan demek ki boş birisin
Tamam da sen niye bu kadar takıyorsun kiDiğer kişiler soru sorunca cevap veriyor ben olunca böyle yapıyor ya söyledi hoşlandığını olmadı başlamadan bitti normal şeyler diyip geçmesi gerekirken aradan 3 ay geçmiş sen yine dön başa aynı şeylere başlıyorsun.
Benim hayatımda biri var belki sen hala bu ergen tavırlarını yaparak ne elde ediyorsun egosu kibri .
Bazı adamlar karşındaki istemez ama peşimden niye kosmuyorsun egomu okşa durumunu yaşar bu tam böyle biri.
Bir insanı sallamamanin en iyi yolu o karsindayken sanki o orda hiç yokmuş gibi geçip gitmektir.
Böyle saçma sapan tavırlara giriyorsan demek ki boş birisin
Sen akıllanmazsın.Adam 50 kişi beni sevmiyor üretimde bunu gülerek söyleyip işle ilgili karşındaki insana soru sorunca kafa sallayan biri olunca hiç de göründüğü gibi hoş degil .
Isyerindesin üstüm senin ilgilenmeni istemiş bunu iletmemi istiyor o kafa sallıyor ama bu normal davranış öyle mi.
Benim senle iletisimim sıfır zaten ne aramışım ne mesaj atmışım aynı birimde bile değiliz seninle suçlu benim iyiymiş
Aslında içten içe sana ilgi duyuyorSen akıllanmazsın.
Adamın hareketlerini, duruşunu sürekli takiptesin ve sözde eleştiri yaparak içini rahatlatıyorsun kendince.
Adam konuşmasa niye konuşmuyor diyorsun, konuşsa niye konuştu diyosun, ee ama önceden niye konuşmamıştı ki diye yine mana arıyorsun, önceki konunda da herkes söyledi, çok rahatsız edici görünüyorsun.
Öyle zaten. Hiçbir şey yokken bile bunca anlam çıkarması ve kendini de bizi de inandırmaya çalışması da bundan, burdan da duymak istiyor. Napalım, yalan mı söyleyelimAslında içten içe sana ilgi duyuyor
O yüzden önemsemiş , peşinde koşmanı istiyor denmesini bekliyor gibi