İşyerinde ki adamin gereksiz yersiz tavırları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Birbirinize şahsi sosyal medya hesaplarınızı verecek kadar yakınlık kurduğunuz bir insanla; özelde yaptığınız sohbeti, konusuna taşımanız hoş olmamış.
Sadece konularına bakan biri de bilir bunları. Bir tane bile farklı bir bilgiye rastlamadım o mesajda.

aynısı bizim işyerinde de var tamamen ego tatmini kendini veli nimet sanıyor kibir aynı şekilde insan yerine bile koymuyorum

Birbirinize şahsi sosyal medya hesaplarınızı verecek kadar yakınlık kurduğunuz bir insanla; özelde yaptığınız sohbeti, konusuna taşımanız hoş olmamış.
O dönem bende iş arıyordum iş konusundan dolayı birbirimizi motive etme amaçlı yazışıyorduk

Adam senden hoşlanmıyor, peşinden koşmanı da beklemiyor, bence rahatsız oluyor (seni az çok biliyorum buradan, affedersin ama kezo kezo hallere girdiğini düşünüyorum bu adamın karşısında da, ha yine kabul etmeyeceksin, onu da biliyorum), sen de anlam arayışını bırakıp "gerçekten" işine gücüne bakarsan, doğal olursan hayrına olur.

Kafasını salladığını bile gördüğüne göre göz hapsine almışsın. Buradan hiç umursamıyormuş işine bakıyormuş gibi durmuyorsun.
Tıbbi atık torbasının başrol olduğu bi konu vardı, o da Huvese'nin değil miydi? Orda da birini böyle bezdirmişti, her şeye anlam yükleyip adama karşı triplere giriyordu, adam yaka silkmişti. Ay nolur hatırlayın

Haha bu konu

Körler sağırlar birbirini ağırlar hesabı bi arkadaşlık geliştirmişsiniz ikinizin konularında da yakasına yapışılan adamlar mevcut hep; böyle baktı, nefes aldı, yanımdan yürüdü, sizce amacı ne.. aksi cevaplar duyunca asla kabul etmeme özelliğiniz de benzer, hatta sen milletle kavga edip hemen konu kapattırırsın.
Şimdi senin konulara girdim diye bozulacaksın da, senin konular KK içinde zaten, herkese de açık. Kadınla özelden yapılan görüşmenizi neden ifşa ediyorsun burada.
Yıllar önce de başka bi üyeye (kadın konudaki saçmalıklarınla herkes gibi dalga geçtiği için) resmen iftira atmıştınız buradan bulup özelden görüştüğün saçma sapan biriyle.
Benim de buradan arkadaşlarım oldu, kimisi hâlâ eklidir mesela sosyal medyamda, kimisiyle hiç hoşlanmayıp iletişimi kestik karşılıklı, forumda da karşılaşıyoruz, kimse birbirine bi şey demiyor, ne münasebet.
Ayıp, cidden ayıp.

Son düzenleme:
Ay harikasın jfkdkfksl ben denedim bakmayı da profili kapalıydı o konuda da cinnet geçirmiştim Huvese'ye laf anlatamadığım için

Ay harikasın jfkdkfksl ben denedim bakmayı da profili kapalıydı o konuda da cinnet geçirmiştim Huvese'ye laf anlatamadığım için
Evet sana Bi yöntem öğreteyim ben de Katibin Ruhu dan öğrenmiştim. Bdv sayfasında yukarıda filtreler var. Orada konuyu başlayan kişiye yazıyorsun bütün konuları çıkıyor.

Zar zor bir iş buldunuz onda da gidip hemen birinden mi hoşlandınız? Üstelik bir cesaret açıldınız adam da sizi istemedi (ki çok normal adam niye işyerinden birini kabul etsin?) diye şimdi her davranışından mana mı çıkarıyorsunuz?

Eski konusu daha da korkunç. Adam konuşmuyor, benimle konuşmuyor ergen diyor, adam gündelik işlerle alakalı konuşuyor, niye konuşuyor benimle diyor, yetmiyor, ee daha önce niye konuşmadı o zaman diyor, ne yapsa binbir anlamı çıkarıyor yani. Yazık adama. Başkası olsa çoktan şikayet etmişti, zor bela iş bulmuş, kaşınıyor gerçekten.

Okurken imdat diyorsun istemsiz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…