• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşyerinde her gün farklı kıyafet giyme sorunu ? Bu kombin ile işe gidilir mi

Güzel giyindiğimi düşünmüyorum gerçekten artık nasıl ve nereden öneri alabilirim . SiZce bu kombin olmuş mu . Bununla gidilir mi ?
Sizin iş yeri ve kıyafetle ilgili bir kaç konunuzu gördüm bende aynı konulardan çok muzdarip oldum zamanında. Ne iş yapıyorsunuz ?

Kusura bakma ama ben kombinini biraz sıkıcı buldum 🤷🏻‍♀️ desenler, renkler şu yaz gününde insanın içini açmıyor. Ayakkabı ve çantayı da sevmedim.
Yazın şifon gibi uçuşan kumaşlar tercih ediyorum. Beyaz vazgeçilmezim. Daha ciddi günlerde ceket giyiyorum. Kombinlerimi saat, bileklik, küpe, yüzük.. gibi aksesuarlarla tamamlıyorum. Fikir vermesi açısından bende fotograflarımı koyuyorum. Çevrem tarafından şık olduğum söylenilir. Onların gazıyla Nur Yerlitaş yaşarken “Bugün ne giysem’e katılmıştım 😀
Yani o kavgalar cidden tahmin ettiğimiz gibi kurguydu öyle mi Nihal? 😱😱

Yani o kavgalar cidden tahmin ettiğimiz gibi kurguydu öyle mi Nihal? 😱😱
Evet Otreracım. Tamamen kurgu. Mesela biz makyaj yapıyoruz. Diyorlar ki “Dans edin. Eğleniyor gibi yapın.” Hakan Akkaya benim üzerime çok geldi. Ben karşılık vermedim. Babası evi terk eden kıza tur atlattılar, halbuki ona gelene kadar o kadar güzel giyinen kızlar vardı ki. Tv camiası acaip sahte.

Evet Otreracım. Tamamen kurgu. Mesela biz makyaj yapıyoruz. Diyorlar ki “Dans edin. Eğleniyor gibi yapın.” Hakan Akkaya benim üzerime çok geldi. Ben karşılık vermedim. Babası evi terk eden kıza tur atlattılar, halbuki ona gelene kadar o kadar güzel giyinen kızlar vardı ki. Tv camiası acaip sahte.
Yani bazılarının abartı olduğunu biliyordum da, birinci ağızdan onay almak beni şaşırttı 😱🙈🙈😂

Teşekkür ederim canım 😊 bu tarz anılarını dinlemek isterim :KK53:

Back