- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim bazen neden kombin özürlü olduğumu düşünüyorum.Hanım hanımcık olmuşsunuz, iş yerine de giyilir gezmeye giderken de.
Aslında haklısınızİşe göre degisir.![]()
Teşekkür ederimGidilir
Masa başı bir iş ama klasik giyinen çok fazlaNerede çalıştığınıza bağlı .
Nasıl bir yerde çalışıyorsunuz ?
Bu tarz elbiseler sanki daha spor ile kombin edilecek gibi geliyor o yüzden bilemedim ama bunu giyerimBen öğretmenim, okulda hep bu tarz elbiseler giyiyorum güllü dallı, çiçekli kuşlu.
Nerde çalıştığınıza bağlı.
Çok teşekkür ederim sizlere ya valla modum yoktu yerine geldi . Diğer kıyafetlerin hepsi makinada bekliyor yıkanmayıİyi bence, ben böyle soft giyinenleri seviyorum ve bence çok tatlı duruyor.
Tatlı olmuşsun, ben beğendim.![]()
Beyazı çok severim çok da tercih ederim ama sizde de moda yarışmalarına katılacak kadar bir tarz göremedimKusura bakma ama ben kombinini biraz sıkıcı buldumdesenler, renkler şu yaz gününde insanın içini açmıyor. Ayakkabı ve çantayı da sevmedim.
Yazın şifon gibi uçuşan kumaşlar tercih ediyorum. Beyaz vazgeçilmezim. Daha ciddi günlerde ceket giyiyorum. Kombinlerimi saat, bileklik, küpe, yüzük.. gibi aksesuarlarla tamamlıyorum. Fikir vermesi açısından bende fotograflarımı koyuyorum. Çevrem tarafından şık olduğum söylenilir. Onların gazıyla Nur Yerlitaş yaşarken “Bugün ne giysem’e katılmıştım![]()
Ben 2011’de ilk sezonda katıldım. Nur Yerlitaş ve Ivana Sert beğenmişti. Hakan Akkaya rayting için polemik yaratmamı istemişti, bende bunu yapmayacağımı söylemiştim. Devam etmemiştim. Tv dinamikleri pekte izlediğimiz gibi değilmiş. Yarışmaçılardan Bir kız ajitasyon yapmıştı. Babası onları küçük yaşta terk etmiş. O tutar diye geçmişti. Aslında ondan çok daha güzel giyinen kızlar vardı. pembe puantiye astarlı abiye kıyafetle hostes bir kız katılmıştı. O zamanın parasıyla 5 bin tl kıyafete harcıyorum demişti. O da geçememişti. O sene Yasemin Meler diye bir kız birinci olmuştu. İlerleyen senelerde programın formatı değişti. Bütün sezon aynı kişiler yarışıyordu. Uğurkan Erez kuliste bizi hazırlıyordu. Çok eğlenceli bir adamdı. Benim için güzel bir deneyimdi.Beyazı çok severim çok da tercih ederim ama sizde de moda yarışmalarına katılacak kadar bir tarz göremedim
Aynen hatırlıyorum ilk programdı heralde bugün ne giysem di değil mi evet tarzı olanlar değil daha çok tartışma çıkaran polemik yaratan reyting etkisi yüksek kişiler katılıyor o programlara daBen 2011’de ilk sezonda katıldım. Nur Yerlitaş ve Ivana Sert beğenmişti. Hakan Akkaya rayting için polemik yaratmamı istemişti, bende bunu yapmayacağımı söylemiştim. Devam etmemiştim. Tv dinamikleri pekte izlediğimiz gibi değilmiş. Yarışmaçılardan Bir kız ajitasyon yapmıştı. Babası onları küçük yaşta terk etmiş. O tutar diye geçmişti. Aslında ondan çok daha güzel giyinen kızlar vardı. pembe puantiye astarlı abiye kıyafetle hostes bir kız katılmıştı. O zamanın parasıyla 5 bin tl kıyafete harcıyorum demişti. O da geçememişti. O sene Yasemin Meler diye bir kız birinci olmuştu. İlerleyen senelerde programın formatı değişti. Bütün sezon aynı kişiler yarışıyordu. Uğurkan Erez kuliste bizi hazırlıyordu. Çok eğlenceli bir adamdı. Benim için güzel bir deneyimdi.
destekliyorumİse crop, bahcivan kot ,sandalet ve bez çanta ile gidip makyajını mesai bitmeden 15 dk önce yapmaya baslayan biri olarak 'amaaaaaaaan' diyecegim. Gayet de olmuşsun işte, daha fazla maaş versinler daha güzel giyinirsin:) takılma bile bence
Evet doğru.Aynen hatırlıyorum ilk programdı heralde bugün ne giysem di değil mi evet tarzı olanlar değil daha çok tartışma çıkaran polemik yaratan reyting etkisi yüksek kişiler katılıyor o programlara da