- Konu Sahibi little bird
-
Bunu diyen kişi erkek bu arada….Nefes alsak "canı erkek istiyo" diyecek insanlar varken kimse için tavrımı değiştiremem. Oooh konuşuyorum herkesle napayım aşık olan da olsun hayatında kadınla iletişime geçmeyip her muhabbeti ilgi sanıyorsa ben ne yapabilirim? Kadınlar bunu böyle yorumluyorsa ben ne yapabilirim? Hiçbir şey. Konuşmaya devam etsinler.
Herkese sıcak ve samimi yaklaşırsam daha iyi bi geri dönüş alırım diye düşünüyordum. Sıcak samimi derken de özel hayata vs girmedim, sadece tanışma muhabbeti, güler yüz vs.
Neden peki biraz açabilir misiniz?Cok yanlis dusunuyorsunuz. Calistiginiz ortami bilmiyorum ama kurumsal bir sirketse bunu hic onermem.
İyyyy en nefret ettiğim elalemin her hareketinden anlam çıkartıp varoş varoş dedikodu yapan erkekler.Bunu diyen kişi erkek bu arada….
Kendisi milletin peşinden çok koşmuş demek ki,oradan tecrübeli..Geçen muhabbet arasında bi tanıdığım iş yerlerinde bi kadının yeni emekli olduğunu ama hala bekar olduğunu söyledi. Ben de belki kendi tercihidir olabilir dedim. O da; ‘erkeklerle konuşmaya çalışıyor hep, öyle istediğini sanmıyorum’ dedi.
Neden peki biraz açabilir misiniz?
kimsenin sizi asagiya cekmesine imkan vermeyin, siz kendinizden eminseniz insanlarin ne dusundugu onemli degil.Merhaba herkese,
Yeni bir iş yerinde işe başladım. Kadın erkek demeden herkesle muhabbet ediyorum. Daha çok ekip çalışması gereken bir iş ve işi üstlerimden öğreniyorum çoğunlukla; o yüzden muhabbet kurmaya, tanışmaya çalışıyorum herkesle. Şu an bi problem yok en azından benim bildiğim.
Geçen muhabbet arasında bi tanıdığım iş yerlerinde bi kadının yeni emekli olduğunu ama hala bekar olduğunu söyledi. Ben de belki kendi tercihidir olabilir dedim. O da; ‘erkeklerle konuşmaya çalışıyor hep, öyle istediğini sanmıyorum’ dedi.
Ben de bekarım ve herkesle muhabbet kurmaya çalışıyorum denk geldikçe ve içime kuşku düştü benim hakkımda da böyle mi düşünüyorlar diye. Tanıdığım kişinin söyledikleri çok yanlış bi düşünce farkındayım ama eğer insanlar böyle görecekse de erkeklerle mesafe koyarım daha iyi. Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce muhabbet kurmam yanlış mı? İşimi yapıp geçeyim mi bilemedim.
Teşekkür ederiimÖncelikle hayırlı olsun minnak kuş
Milletin dediğine göre yaşamak bence burada en yanlış olan şey. Böyle diyeceklerse mesafe koyarım ise bu paragraftaki en yanlış cümle. Sen yakın olsan laf söylerler, uzak olsan da soğuk nevale, aman kendini beğenmiş derler. Kimseyi mutlu edemezsin, etmek zorunda da değilsin, kendini buna zorunlu hissetme.
Yaa teşekkür ederim çok tatlısınBen de çalıştığım ortamlarda herkesle muhabbet kurmaya bayılıyorum. Çalışma ortamımız güzelleşiyor bence böyle. Arkadaşının yorumunu biraz densizce buldum ya da belki kendini düzgün ifade edemedi.
Bazen sadece güler yüz bile inanılmaz etkiliyor ortamı. Keşke her iş yerinde senin gibi birkaç insan olsaa
Mesafe her türlü candır. Erkeği kadını olsun.Merhaba herkese,
Yeni bir iş yerinde işe başladım. Kadın erkek demeden herkesle muhabbet ediyorum. Daha çok ekip çalışması gereken bir iş ve işi üstlerimden öğreniyorum çoğunlukla; o yüzden muhabbet kurmaya, tanışmaya çalışıyorum herkesle. Şu an bi problem yok en azından benim bildiğim.
Geçen muhabbet arasında bi tanıdığım iş yerlerinde bi kadının yeni emekli olduğunu ama hala bekar olduğunu söyledi. Ben de belki kendi tercihidir olabilir dedim. O da; ‘erkeklerle konuşmaya çalışıyor hep, öyle istediğini sanmıyorum’ dedi.
Ben de bekarım ve herkesle muhabbet kurmaya çalışıyorum denk geldikçe ve içime kuşku düştü benim hakkımda da böyle mi düşünüyorlar diye. Tanıdığım kişinin söyledikleri çok yanlış bi düşünce farkındayım ama eğer insanlar böyle görecekse de erkeklerle mesafe koyarım daha iyi. Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce muhabbet kurmam yanlış mı? İşimi yapıp geçeyim mi bilemedim.
Ya isminize ben çok güldüm.İyyyy en nefret ettiğim elalemin her hareketinden anlam çıkartıp varoş varoş dedikodu yapan erkekler.
Ahshhahshahaha hayırrr sahte gülebilirsinizYa isminize ben çok güldüm.Ama gerçekse eğer özür dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?