• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşyerinde duyduğum garip olaylar

İBen herkesin bu kadar sana ne, seni ilgilendirmez demesini doğru bulmuyorum.Amaci dedikodu çıkarmak olsa konu sahibi buraya değil işyerine açar konuyu ve yayılmasını sağlardı.Yaptiklari açıkça ahlaka etiğe tamamen zıt bir davranış ve merak bile etmesi yanlış öyle mi?Hiç de değil.Merak da eder içinden şüphe de duyar gayet normal toplum hayatı bu.Bu yüzden ahlak denen kavram var toplumda kaos çıkmaması için.
Evli bir adamla bekar birisi işyeri ortamında gayri meşru birliktelik yaşasın kime ne,bu kişileri tanıyan arkadaşı olan birisi nasıl davranacağını buraya yazip danisinca sana ne?Yarın bir gün o adamın karısı buraya konu açınca adama küfredersiniz ama.Yakin arkadas kim olsa şoke olur nasıl davranacağını kestirmeye çalışır.Bence konu sahibine fazla yüklenilmiş.
Sizce nasıl bir tavır takınsın bu durumda?

hikayenin sonunda kadının ya da adamın evli olduğuyla ilgili bir bilgi aradım ama yok. aralarında bir şey olması ihtimali bile sizi neden rahatsız etti anlamadım. bu durumda bize, “size ne?” demek düşer. size ne?

O benim de dikkatimi çekti. Sonra devenin verdiği cevap geldi aklıma: “Nerem doğru ki?’’ 🤣
Bir de demez mi evimin direği diye. Çalışan kendisi, altınları bozdurup üstüne bir de kredi çekip ev alacak olan kendisi ama direk bütün bankalara borçlu işsiz koca 🤦🏻‍♀️
Ya bi insanın her kelimesi mi ofsayt olur ya 😂

kızlar selam ,

ben son zamanlrda yani uzun zamandır işyerinde garip garip seyler duyuyor ve göruyorum. yöneticimle şirketten bi arkadasım sürekli bi hal ve tavır içindeler tabi ne olduğunu anlamadığım için başlar da umursamadım ama bu durum son zamanlrda iyice arttı.. üstüste denk gelince anlam veremedim. Bi kaç defa yöneticimin arkadasa hadi diye seslendiğini , bi kaç defa para verdiğini , bi kaç defa kendi odasına toplantı odasına yada baska odalara girmelerine şahit oldum . bi kaç defa normal sosyal ağdan yazıstıklarını nereden biliyorsun diyecekseniz yanına gittiğimde gördum beni görunce yada baska birini görunce kapatmasından basta gözume ilişmemişti ama ne oluyo fln olunca yanına her gittiğimde bktım gördum yani içeriğini göremesemde direk kimin oldugunu gördum. bi kaç defa da aynı anda vcye girerken gördum (bizim wc erkek kadın yanyana)yalan yok sonra kadınlar wcsıne gittim (1tane vc var kadın olarak) arkadasım orada değildi . . ama ayrılan odaya girerken gördum o odadan ya erkekler vcsıne girebilir yada kadınlar vcsine :/ ilk başlarda tesadf olarak algıladım ama ustuste olunca ne oluyo oldum. Depoya aynı anda girmeler aynı anda oda da olmalar aynı anda yazışmalar poşetler vermeler içeriğini bilmiyorum. garip garip şakalaşmalar canımlar cicimler vs . Şimdi diyeceksiniz ki ne alaka aralarında işle ilgili bi durum vardr eyw çok çirkin bir şey evet başka kimseye soramadığım için buraya yazayım dedim.
Dİyelim ki gördükleriniz doğru, bütün bunlardan size ne?

İlginç. Her defasında mail adreside mi almaya yorulmuyor anlamıyorum. 20 senedir aynı mail adresini kullanıyorum , biraz telaffuzu zor da olsa tekrar mail adresi almak dünyanın en zor işi gibi geliyor 😅
Kesinlikle zor katılıyorum buna 😁 Bir de insan unutmaz mı ya onları mail adresini, kullanıcı adını, hangisinde hangi kişiydim, hikayem neydi falan😂

Sizce nasıl bir tavır takınsın bu durumda?
Arkadaşım diyor bayan için.Eger yakın arkadaşı ise ben olsam konuşurdum yargılamak bize düşmez ama dostça uyarirdim sonra uzulmemesi için.Sessizce izleyip amaan bana ne demek ne kadar arkadaşça.?Ve doğruysa sonunda çok başi agriyacaği kesin.Gidip adamın karısına söylesin demiyorum elbette ama yanlısı görüp göz mü yummak doğru olan bilemedim 😕

Arkadaşım diyor bayan için.Eger yakın arkadaşı ise ben olsam konuşurdum yargılamak bize düşmez ama dostça uyarirdim sonra uzulmemesi için.Sessizce izleyip amaan bana ne demek ne kadar arkadaşça.?Ve doğruysa sonunda çok başi agriyacaği kesin.Gidip adamın karısına söylesin demiyorum elbette ama yanlısı görüp göz mü yummak doğru olan bilemedim 😕
Şu pandemide işsiz kalmak istemiyorsa herşeyi de görmeyiversin. Arkadaşı ile gördüğü adam yönetici. Kimseye birşey olmaz, konu sahibinin epey başı ağrır. Konu sahibinin eşi de işsizmiş, kredi borçları falan varmış galiba, eski konuları bilenler yazdı birşeyler.

Şu pandemide işsiz kalmak istemiyorsa herşeyi de görmeyiversin. Arkadaşı ile gördüğü adam yönetici. Kimseye birşey olmaz, konu sahibinin epey başı ağrır. Konu sahibinin eşi de işsizmiş, kredi borçları falan varmış galiba, eski konuları bilenler yazdı birşeyler.
Ki hanım işten ayrılacak 🤷

Eski konuda yazmıştı tazminat alacak diye ... Başka yere tasinacakmis. Orada iş bulacak
O vakit arkadaşı ile yönetici arasındaki meseleyi neden kafaya takmış? Takmasının nedeni de arkadaşına yöneticinin iltimas geçme ihtimali zaten.

Bir de demez mi evimin direği diye. Çalışan kendisi, altınları bozdurup üstüne bir de kredi çekip ev alacak olan kendisi ama direk bütün bankalara borçlu işsiz koca 🤦🏻‍♀️
Ya bi insanın her kelimesi mi ofsayt olur ya 😂
Striptiz direği bile daha işlevsel. 🤷🏻‍♀️

kızlar selam ,

ben son zamanlrda yani uzun zamandır işyerinde garip garip seyler duyuyor ve göruyorum. yöneticimle şirketten bi arkadasım sürekli bi hal ve tavır içindeler tabi ne olduğunu anlamadığım için başlar da umursamadım ama bu durum son zamanlrda iyice arttı.. üstüste denk gelince anlam veremedim. Bi kaç defa yöneticimin arkadasa hadi diye seslendiğini , bi kaç defa para verdiğini , bi kaç defa kendi odasına toplantı odasına yada baska odalara girmelerine şahit oldum . bi kaç defa normal sosyal ağdan yazıstıklarını nereden biliyorsun diyecekseniz yanına gittiğimde gördum beni görunce yada baska birini görunce kapatmasından basta gözume ilişmemişti ama ne oluyo fln olunca yanına her gittiğimde bktım gördum yani içeriğini göremesemde direk kimin oldugunu gördum. bi kaç defa da aynı anda vcye girerken gördum (bizim wc erkek kadın yanyana)yalan yok sonra kadınlar wcsıne gittim (1tane vc var kadın olarak) arkadasım orada değildi . . ama ayrılan odaya girerken gördum o odadan ya erkekler vcsıne girebilir yada kadınlar vcsine :/ ilk başlarda tesadf olarak algıladım ama ustuste olunca ne oluyo oldum. Depoya aynı anda girmeler aynı anda oda da olmalar aynı anda yazışmalar poşetler vermeler içeriğini bilmiyorum. garip garip şakalaşmalar canımlar cicimler vs . Şimdi diyeceksiniz ki ne alaka aralarında işle ilgili bi durum vardr eyw çok çirkin bir şey evet başka kimseye soramadığım için buraya yazayım dedim.
Size ne bundan

Size ne bundan diyenlere şok oldum. İşyeri orası ya. Bizim işyerinde bunun şüphesi için bile kovulanlar oldu. İlişkin olsa bile işyerinde yapılmaz yani onun için mi para alıyor bu insanlar. Oradaki zaman kaybıyla bile bu arkadaşın hakkına girilmiş. Evli olmasından bahsetmiyorum bile... Sorgulamanız çok normal bence. Yetkili biri varsa şikayet dahi edilebilir. Gitsinler dışarıda ne istiyolarsa yapsınlar. Ki çoğu işyeri ast üst durumunda sevgililik evlilik falan kabul etmez. Direk işten çıkarır.

kızlar selam ,

Zaten sevgilisi olmayan evli erkek yok ki. Olmayanlar da düşüremedikleri için yok. İş ortamında olunca hepsini görüyorsunuz ama elden birşey gelmiyor. Ya işinizi bırakacaksınız yada susacaksınız başka yolu yok maalesef.

Back
X