İşyerinde duyduğum garip olaylar

İnsanlar çok fena neredeyse herkesin içinde yatan bir volkan var.
Hiç ilişmeden görmemezlik ve duymamazlıktan gelin.
İkisi bekar olsa ne güzel canım cicim dönemleri derim ama evlilerimiz de artık unu çıkartıyor.

Bence görmemeye çalışın. Olur da emin olursaniz karısına karşı içiniz içinizi yiyecek vicdaniniz rahatsiz olacak.

Bazi seyleri bilmemek daha iyi
ya şirket ufak yer oldugundan görmemeye çalışıyorum zaten eminm baska arkadaslarında dikkatini çekmiştir ama böyle bir şey kimseye sorulmaz sormamda beni ilgilendiren bi drum değil zaten ben sadece eşine ve çocuguna üzülürüm varsa

yok zaten bekar olsalar oooo süper olurdu ikisini de severim cunku.. ayrıca bir suru bekar erkek var ofiste..

neden takip edeyim koca insanları kucucuk ofiste dikkat etmemek yada görmemek mumkun değil ..

Peki sizi ilgilendiren konu neresi ? ya da şöyle sorayım dert bunun neresinde ? Ahlak bekçiliği mi yapıyorsunuz iş yerinde ?

Size ne?

en bekar olsalar oooo süper olurdu ikisini de severim cunku.. ayrıca bir suru bekar erkek var ofiste..
ya hu size ne
kadının da adamın da kendi tercihi
ayrıca düşündüğünüz gibi bişe olmayabilir
o kadarküçük şirket de bu kadar göze batan hareketler yapacaklarını sanmam sizin düşündüğünüz gibi birşyey varsa bile
siz fazlasıyla takip altında gibisiniz

eşine anlat hemen, senin ne kadar namuslu olduğunu,kendisinin ne kadar şanslı olduğunu bir kere daha anlasın.
ahaha.

Son düzenleme:
Size ne bundan hiç işiniz yok gözle insanları takip etmişsiniz kötü niyetli olmayın böyle düşünülürse 3. Bir gözde sizi takip eder sehid87 ninde gözü hep falanca kişide acaba hoşlanıyor mu yada başka bişey mi var der.

Çirkin demişsiniz ortada dönen çirkin birşey yok ki. Belki kendi aralarında bir hoşlantıları var flört ediyorlardır.Yöneticin ve şirket arkadaşlarının özel hayatı açıkçası, iş konusunda birşey olmadığı için fazla ilgilendiğinizi düşündüm durumla.Kısacası 3. kişiyi ilgilendiren bir konu olmadığı aşikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…