• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşyerinde duyduğum garip olaylar

Bu insanları yöneticimi 14 yıl arkadaşımı 8 yıldır tanıyorum belkide bu yüzdendir. Namus kısmı kimseyi sorgulamak düşmez ben dilime kaleme bile almadım sizden çıkıyor sürekli . Herkesin namusu kendine. Güvenmiyorsanız cvplamayın lütfen. . .
Bence ikisini de karşınıza alın kulaklarını çekin 😎

yok ben kimseyle tuvalette sevişmiyorum, siz diğer 11 üyeninkini çekin. onlar yaramazlık yapıyor.
Bilemem herkesin namusu kendine .. Başka kimse bir şey demedi desinler onlarınkini de çekerim tamam

Oluyorum tedirgin adamın her odasına girdiğimde böyle bir şey acaba benim içinde düşünüyor mu diye geçiyor aklımdan acaba benm için neler düşünüyor diye bazı seyleri görmeyince gönül katlanır hesabı bende bi kere böyle bir şey hissedince düşünüyorum hareketlerimi sorgular oldum adam yanlış anlamasın diye
Sen de adamın odasına girerken başka nick al, tanımaz seni.

Bilemem herkesin namusu kendine .. Başka kimse bir şey demedi desinler onlarınkini de çekerim tamam
Ay cidden sinsi sinsi dedikodu yapıp da günahları boynuna ben bişe demiş olmayayım diye köşeye çekilen tiplerdesiniz 😄 millet ahlaksızlık da yapıyorsa dikizlemek laf taşımak size düşmez sizin yaptğınız da az fenalık değil çok tehlikelisiniz

Yaaa demek anlam veremediğin (haadi canım), çocukları çok tatlı olduğu için ve patronun yanında artık tedirgin olduğun (?!) için sürekli milleti dikizleyip buraya laf taşıyosun, ne kadar iyisin :KK200:
İyi miyim bilmem ama sizin gibi değilim en azından bi laf sokma çabam yok anlayabiliyorum insanları. Madem sıkıntı sizin için cvp vermeseydiniz ben içimdekileri söylüyorum size inandırmak gibi bir çabam yok cvp vermez geçerim

Ay cidden sinsi sinsi dedikodu yapıp da günahları boynuna ben bişe demiş olmayayım diye köşeye çekilen tiplerdesiniz 😄 millet ahlaksızlık da yapıyorsa dikizlemek laf taşımak size düşmez sizin yaptğınız da az fenalık değil çok tehlikelisiniz
Buraya yazmak dedikodu ise kv görumceler arkadaşlar vs vs ne o zaman. Herkes rahatsız olduğu şeyi yazıyor ben tutup onunla bununla konustum deseydim haklıydnız. Dikizlemek yada değil ben tedirgin oldum rahatsız oldum hepsi bu sizin saçma sapan muhalefet cvplarınızn çoğuna bakmıyorum bile

Yaaa demek anlam veremediğin (haadi canım), çocukları çok tatlı olduğu için ve patronun yanında artık tedirgin olduğun (?!) için sürekli milleti dikizleyip buraya laf taşıyosun, ne kadar iyisin :KK200:
Sizinde eski konularınıza baktımda bana diyorsunuz siz de ne kadar iyiymişsiniz ❣ neyse cvp vermemek en iyisi ..

Sizinde eski konularınıza baktımda bana diyorsunuz siz de ne kadar iyiymişsiniz ❣ neyse cvp vermemek en iyisi ..
ne var kadının eski konularında ? yemek sormuş , boşanma durumu var, öldürülen kadınlarla ilgili konu açmış, nesi varmış konularının ? Hayatın içinde normal sıradan konular..

ne var kadının eski konularında ? yemek sormuş , boşanma durumu var, öldürülen kadınlarla ilgili konu açmış, nesi varmış konularının ? Hayatın içinde normal sıradan konular..
2- 3 gün aralıklarla yeni üyelik alıp, aynı konuları mi açmıs dalga geçer gibi, bu farkedilince de ben sizi anlamıyorum diyerek inkar mi etmiş? Site yöneticisini bile rica ediyorum artık üyelik almayın bu 12.üyeliğiniz diyerek kendisini uyarmak zorunda mı bırakmış?

Bunlar gayet normalmiş gibi davranmaya çalışmasina ne demeli 😑 gerçi öyle görmese alamazdi o kadar üyeliği, anlamaya çalışmamak lazım.

Son düzenleme:
En azından tek üyeliği tek hayatı var, 11 farklı üyelikle gelip yazmıyor.
Bir de demiş ya ben ne yazarsam yazayım objektif cevap vermez, saldırirlar diye. Senin nerene objektif yorum yazalım biz? İşin gücün yalan dolan, inkâr. Şaka gibi savunmaya çalışıyor kendini :deli:

Back
X