• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşyerinde duyduğum garip olaylar

Bir de demiş ya ben ne yazarsam yazayım objektif cevap vermez, saldırirlar diye. Senin nerene objektif yorum yazalım biz. İşin gücün yalan dolan, inkâr. Şaka gibi savunmaya çalışıyor kendini :deli:
Bizi geçde önce kendisine objektif olmalı bir insan.

Oluyorum tedirgin adamın her odasına girdiğimde böyle bir şey acaba benim içinde düşünüyor mu diye geçiyor aklımdan acaba benm için neler düşünüyor diye bazı seyleri görmeyince gönül katlanır hesabı bende bi kere böyle bir şey hissedince düşünüyorum hareketlerimi sorgular oldum adam yanlış anlamasın diye
Bu artık bambaşka bir duruma döndü. Adam potansiyel ırz düşmanı oldu şimdi. Karısının tatlılığı hikaye yeni. Hay Allah

Bizi ilgilendirmez, sizi ilgilendirmez falan yazanları görünce şok oldum. Zaten bu bananeci tavır yüzünden de bu kadar artmadı mı bu aldatma olayları Allah aşkına? Eşini aldatan insanlar toplumdan dışlansa, tavır konulsa, bir yaptırımı olsa bu kadar yaygınlaşır, normalleşir miydi?

Sonra da her iş yerinde yasak aşk oluyor bilmemne e olmaz mı böyle herkes başını deve kuşu gibi kuma gömerse? Hey Allahım ya.

siz zaten tazminatınız için istifa etmeyecek misiniz?
memlekete de taşınacaksınız.
hiç birini bir daha görmeyeceksiniz zaten.

Orası onun bileceği iş bize laf söylemek düşmez
Ablacım sen ne diyon anlamsız anlamsız, dam üstünde saksağan vur beline kazmayı 😄

Ben konuyu öylesine okuduydum beşyüz üyelikle gelen tiplerden olduğunu bilmiyodum, hangi üyesin kız sen, de bakayım bi

Seninde gözün vardı heralde adamda
Ama arkadasın kapmış
Yapıcak birşey yok
Banane de geç

Bizi ilgilendirmez, sizi ilgilendirmez falan yazanları görünce şok oldum. Zaten bu bananeci tavır yüzünden de bu kadar artmadı mı bu aldatma olayları Allah aşkına? Eşini aldatan insanlar toplumdan dışlansa, tavır konulsa, bir yaptırımı olsa bu kadar yaygınlaşır, normalleşir miydi?

Sonra da her iş yerinde yasak aşk oluyor bilmemne e olmaz mı böyle herkes başını deve kuşu gibi kuma gömerse? Hey Allahım ya.
Bahaneci tavır haklısınız. Yaptırım işte söz konusu yönetici olunca sus pus ama 2 çalışan arasında olsaydı iş kanunun bilmem ne kaçıncı maddesi gereği ahlak dışı sebepten tazminatsız kovulma şekli Hee bu durum beni ilgilendirir mi kovulacak olan o bu kısım ilgilendirmez ama benm midem aldırmıyor ve arkadaşımın yöneticimle çalışıyorum sonucta etki ediyor ben normalleştiremediğimden sanırım bir şey mi yapacağım hayır keşke ama üzülüyorum yani

Kocam beni tavır konuluyor, yaptırımı var diye korkusuna aldatmayacaksa durmasın aldatsin.
Evet kimseyi ilgilendirmez, zaten eminim kadın duysa benim Kemal'in yapmaz, bizi kiskaniyollar moduna girer.

Eşim işsiz falan değil ne alaka ya 10 yıldır çalışıyor o da bende ..kredi borcumuz da yok .. ev alma durumu olunca olacak ama .. Bende tutup onu bnu yapıcam demiyorum böyle bir şeyler var huzursuz oluyorum üzülüyorum diyorum herkes bi takıntı haline getirmiş beni
Nasıl ya? Sen değil miydin eşim kredi kartlarını ödemediği için kredi çekemiyor, ev alıcaz krediyi ben çekicem diyen. Memlekete taşınıcaz orda bi iş bulacak alacağı maaş da en fazla 3 bin olur diyen. Hatta şu haline bakmadan 4+1 ev bakıyor bütün ailesini de yanına almak istiyor napıcam ben diyen.
Pardon özür dilerim, başka bi üyeliğinizle karıştırdım ben galiba.

Nasıl ya? Sen değil miydin eşim kredi kartlarını ödemediği için kredi çekemiyor, ev alıcaz krediyi ben çekicem diyen. Memlekete taşınıcaz orda bi iş bulacak alacağı maaş da en fazla 3 bin olur diyen. Hatta şu haline bakmadan 4+1 ev bakıyor bütün ailesini de yanına almak istiyor napıcam ben diyen.
😂 yazık insanlarda kendini suçluyor artık. sen doğru hatırlıyorsun arkadaşım , konu sahibi gel- git li

Kredi kartlarını ödeyemediği için kredi çekemiyor derken.. Eşimin 1 tane kredi kartı varmış onu da iptal etti evlenmeden önce. . 4+1 ev bakıyor ailesini yanına alacak demedim böyle bir düşüncesi var herhlde kısmında oldu.. Memlekete gideceğimiz de de işi hazırdı yani teklif gelmişti . . Memlkette en düşük maaşlar 3bin evet ama iş teklifinde ne verecekelr hala belli değil konusulmadı.. Milletin gazına gelip sırf linç etmek için anlamadan cvplamayın lütfen ya...

Kredi kartlarını ödeyemediği için kredi çekemiyor derken.. Eşimin 1 tane kredi kartı varmış onu da iptal etti evlenmeden önce. . 4+1 ev bakıyor ailesini yanına alacak demedim böyle bir düşüncesi var herhlde kısmında oldu.. Memlekete gideceğimiz de de işi hazırdı yani teklif gelmişti . . Memlkette en düşük maaşlar 3bin evet ama iş teklifinde ne verecekelr hala belli değil konusulmadı.. Milletin gazına gelip sırf linç etmek için anlamadan cvplamayın lütfen ya...
Milletin gazına gelmek mi? Benim aklım fikrim yok mu 😂
Bizzat kendim şahit oldum bu yazdıklarınıza ya. Herkesi şizofren ilan ettiniz bravo 👏🏻

Milletin gazına gelmek mi? Benim aklım fikrim yok mu 😂
Bizzat kendim şahit oldum bu yazdıklarınıza ya. Herkesi şizofren ilan ettiniz bravo 👏🏻
bilmem var mı yok mu ?
kredi kartı vs borcu demişsiniz 3bin maaş demişsiniz . Neyse. . .

Memlkette en düşük maaşlar 3bin
bilmem var mı yok mu ?
kredi kartı vs borcu demişsiniz 3bin maaş demişsiniz . Neyse. . .
Haddini bil bana tüm üyeliklerini tüm konularını didik didik ettirme şimdi. Daha şimdi yukarıda demedin mi 3 bin evet diye. Neyse ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz diyip gidiyorum burdan. Daha fazla bu şizofreniliğe maruz kalamıcam.

Haddini bil bana tüm üyeliklerini tüm konularını didik didik ettirme şimdi. Daha şimdi yukarıda demedin mi 3 bin evet diye. Neyse ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz diyip gidiyorum burdan. Daha fazla bu şizofreniliğe maruz kalamıcam.
ben haddimi biliyorum merak etmeyin size sizn gibi cvp verince farklı olmuyor.
en düşük maaşlar 3 bin dedim evet eşim iş teklifinde ne kadara anlaşır bilemem şimdilik..
aynen bende daha fazla bu duruma maruz kalmak istemiyorum cvp vermeyeceğim..

Back
X