• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşyerinde anlaşmazlık

Kime söylesem kulaklığını tak işine bak diyor. Ancak kulaklık yapmakta bana biraz tuhaf geliyor
Cevap versem kavga çıkıcakta ben kavga yapmayı sevmiyorum
Böyle nereye kadar gidicek, eziyet geliyor bana burası
Müdür gönderse hiç sıkıntı kalmıcak
Sen neden gidecekmişsin.orasi kimsenin babasının yeri değil.

Sen tuvalete gidiyorsun onlar da peşinden mi geliyor? Ne diye geliyorlar seni rahatsız etmek için mi? Onlar rahatsız oldugunun ve ses çıkarmadıgının farkındalar. Bu yüzden üstüne gelmeye devam edecekler. Ya arkadaş olmaya çalışacaksın ya da sesini çıkaracaksın. Cazgırlık yapcaksın başka yolu yok.

Kamu kurumunda çalışıyorum...

En sonunda dayanamayıp müdüre ben bölüm değiştirmek istiyorum, yapamıyorum burda özel hayatımı etkiliyor dedim, hem ağladım hem anlattım. Ben yetişmiş ve değer verdiğim personelimi başka servise göndermem dedi ama huzursuz da olmanı istemem dedi
İş yükünü hafifleteyim, onlarda iş yapsınlar dedi.sadeve benimle muhattap ol dedi Biraz böyle deneyelim dedi
Şu an iş yüküm az ancak ben yine mutsuzum.sürekli gülüşmeler, bizim yanlışımızı aramalar, nispet yapmalar. Kendini Şef gibi yapan adamda bana karışmıyor ancak ben burda hiç durmak istemiyorum

Kimseyle konuşmuyorum. 10 saatimiz birlikte geçiyor. Çok soğudum. Bölüm değiştirmek istiyorum.takmak istemiyorum, işimi yapıp gitmek istiyorum ancak bir gülmeleri beni sinir ediyor
Müdür izin vermezse başka bölüme geçebilir miyim acaba? Ne yapayım ne olur bana akıl verin

Nasıl profesyonel olma zamanı anlayamadım
Kanka olmak istemiyorum zaten ama gülüşmeleri, benim açığımı aramaları, tuvalete gidiyorum peşimden geliyor ben bunları yaşamak istemiyorum

Bu insanları görmek istemiyorum.müdürün beni başka servise göndermesini istiyorum ama göndermiyor
Ben gitmek istiyorum aslında

Müdürünüze de şaşırdım. " İş yükünü hafifleteyim, onlarda iş yapsınlar dedi."

Adı üstünde işyeri orası , çalışman karşılığında bedel alıyorsun.

Bir dönem kamuya da performans değerleme getiriliyor deniyordu. Yalan mı oldu o ?

Bu insanları kamudan atmayıp sonuna kadar yük olarak taşımaya mecburlar mı ?

Size gelince : başka bölüme de geçseniz sorununuz tamamen çözülmeyecek. Orada da benzer bir zihniyetle karşılaşabilirsiniz. Kendi üzerinize düşen işi yapın. Hatasız iş çıkarmaya odaklanın.

Çalışmayan iş arkadaşlarınız da kamudan çıkarılsalar da yerlerine hak edenler gelse keşke.

Şahsen kamuda çalışıyor olaydım kimseyi takmazdım.

Sen paranı o kızdan değil ki devletten alıyorsun iş dışında muhattap olma olsun bitsin.

Kamu kurumunda çalışıyorum. 8 senedir. Yıllarca sorumluluk aldım ve her türlü insan gördüm.özellikle son zamanlarda hiç dayanamıyorum. Buraya 3 kişi geldi başladı 1 buçuk sene kadar önce. İlk zamanlarda bu kadar değildi ancak son zamanlarda çok huzursuzluk var serviste.biz çalıştık onlar oturdu. Mesai saati ders çalışmalar, dışarıya çıkıp gezmeler.
Bizim tuvalete bile gidemediğimiz zamanlar oldu. Üstelik kız iş yapmıcam deyip üstüne bize terbiyesiz dedi.
Bunlardan ayrıca 30 senedir çalışan bir abi burda Şef olmadığı için kıdeminden dolayı onun masasına oturdu, onlara iyi davranıp bize ukala bir şekilde konuştu. Zaten 8 senedir bu adamdan çok çektim
Serviste anlaştığım 1 kişi var oda 1 sene ücretsiz izne çıkıcak
En sonunda dayanamayıp müdüre ben bölüm değiştirmek istiyorum, yapamıyorum burda özel hayatımı etkiliyor dedim, hem ağladım hem anlattım. Ben yetişmiş ve değer verdiğim personelimi başka servise göndermem dedi ama huzursuz da olmanı istemem dedi
İş yükünü hafifleteyim, onlarda iş yapsınlar dedi.sadeve benimle muhattap ol dedi Biraz böyle deneyelim dedi
Şu an iş yüküm az ancak ben yine mutsuzum.sürekli gülüşmeler, bizim yanlışımızı aramalar, nispet yapmalar. Kendini Şef gibi yapan adamda bana karışmıyor ancak ben burda hiç durmak istemiyorum

Kimseyle konuşmuyorum. 10 saatimiz birlikte geçiyor. Çok soğudum. Bölüm değiştirmek istiyorum.takmak istemiyorum, işimi yapıp gitmek istiyorum ancak bir gülmeleri beni sinir ediyor
Müdür izin vermezse başka bölüme geçebilir miyim acaba? Ne yapayım ne olur bana akıl verin
Sadece işinizi yapın muhatap olmayın böyle insanlar umursamazlar sizde öyle yapin

8 Senedir çalıştığın yerde fişek gibi olman gerekiyor.. Kavga sevmiyorum diyorsun ama iki üç haddini bildir müdürde zaten rahatsızlığını biliyor kim ne diyebilir biraz dişli ol ne bu haller sen orada kemik kadrosun 1 senelik elemanı mı ti ye alıyorsun. yok çıkmak istiyorum yok bölüm değişikliği falan otur tak kulaklığını işini yap kim çalışmazsa çalışmasın.
Evet zaten önceden fişek gibiydim
Ancak bunlar başladıktan sonra bütün keyfim kaçtı. İlk önce kendileri küstü, sonra barışırlar ve arkadaşımla ikimize sürekli nispet yapma derdindeler
Gülüşmeler, sürekli açığımızı aramalar saçma sapan

Müdüre defalarca söyledim. Ben bu ortamda olmak istemiyorum. Verim alamıyorum, işe kendimi veremiyorum diye, takma kafana sizin arkanızda müdürünüz var diyor. Onlara biraz sert olsa bu kişiler böyle yapamaz.müdür pasif kalıyor.
Takma deniyor evet, başkası bana anlatsa bende takma derdim

O geçtiğiniz yere yine yeni ve saçma insanlar gelirse bu sefer oradan da mı gideceksiniz? Bu işin sonu yok. Bir çalışma tarzınız olmalı.
Bu tarz insanlar her yerde olabilir ama takmadan duramıyorum, çok sinir oluyorum bu insanları görmek istemiyorum
Hiç böyle olmamıştım, canım iş yapmak istemiyor

Ancak bunlar başladıktan sonra bütün keyfim kaçtı. İlk önce kendileri küstü, sonra barışırlar ve arkadaşımla ikimize sürekli nispet yapma derdindeler

Müdüre defalarca söyledim. Ben bu ortamda olmak istemiyorum. Verim alamıyorum, işe kendimi veremiyorum diye, takma kafana sizin arkanızda müdürünüz var diyor. Onlara biraz sert olsa bu kişiler böyle yapamaz.müdür pasif kalıyor.
Madem müdür arkanda ver ağızlarının payını biraz da sen uğraş uyuz et onları ben mesela pislik yapardım ?
Her geldiğinde o masayı ters bulurdu valla yırtarım ağzını böyle kişinin

Madem müdür arkanda ver ağızlarının payını biraz da sen uğraş uyuz et onları ben mesela pislik yapardım ?
Her geldiğinde o masayı ters bulurdu valla yırtarım ağzını böyle kişinin
Kavga yapamıyoruz ki, daha doğrusu ben kavga yapmayı sevmiyorum
Kimse kimseyi sevmek zorunda değil, kimse kimseye bulaşmasın işini yapsın gitsin düşüncesindeyim.
Sesimizi çıkarmasak iyice üste çıkıyorlar, çıkarsak kavga çıkıyor.
Ben bu serviste durmayı hiç ama hiç istemiyorum
Üstüne birde kendini Şef sanan bir adam var, en eski çalışan memur bana emir vermeye kalkıyor, iş vermeye çalışıyor
Müdüre söyledim ama artık müdüre söylemeye bıktım

Şu iş yapmayıp hep üstüne yıkmaya çalışanlardan nefret ediyorum ya bizde de bolca mevcut. Özel sektörde yapsınlarda görelim! Ben çareyi onları yok saymakta buldum. Sabah servise girerim payıma düşeni yapar çekilirim. Hastaya gidilmesi gerektiğinde kımıldama gereksinimi bile duymuyorlar boğazlarını sıkasım geliyor nasılsa yapan var rahatlığı. Keşke çözümü olsa ama yok. Yönetime dilekçe verin umarım kabul ederler ama onayı genelde sorumlu veriyor yinede

Madem değerli bi personelsiniz bu durumu kullanın. Müdür sıkıştırın. Diğer personellere ayar vermesiyle ilgili.baktınız uyutuyor sizi pişpişleyip; İşyeri sıkıntınızın olduğu bi dilekçe yazın; edebi olsun :) süsleyin :) sonunada sağlıklı ve bir kadın çalışan olarak güvenli bir ortamda çalışamadığını, bu nedenlerden ötürü kamu görevini dönem dönem yerine getiremediğini bu nedenlede yer değişikliği istediğini ayrıca gereğini yapılması istediğini bildir.(yani hem yer değişikliği hemde onlara uyarı ikaz)(yanlız dayanakların delillerin yada mobing yaptıkları ile ilgili şahidin olsun)2 seçenek var; kayda alır işlem başlatır. 2. Seçenek ise ki bunu yapar pasif dediğiniz için; (kayda almamak baş ağrıtmamak için)sen merak etme yerini değiştircem yada sen merak etme onların yerini değiştircem der.bu işi kendi aramızda çözelim, Çözemezsek başka mercilere yönelicem dersin:) milletin deliliğini ben törpüleyemem siz törpiliceksiniz de :)her türlü bi sonuca gidersin

Kamu kurumunda çalışıyorum. 8 senedir. Yıllarca sorumluluk aldım ve her türlü insan gördüm.özellikle son zamanlarda hiç dayanamıyorum. Buraya 3 kişi geldi başladı 1 buçuk sene kadar önce. İlk zamanlarda bu kadar değildi ancak son zamanlarda çok huzursuzluk var serviste.biz çalıştık onlar oturdu. Mesai saati ders çalışmalar, dışarıya çıkıp gezmeler.
Bizim tuvalete bile gidemediğimiz zamanlar oldu. Üstelik kız iş yapmıcam deyip üstüne bize terbiyesiz dedi.
Bunlardan ayrıca 30 senedir çalışan bir abi burda Şef olmadığı için kıdeminden dolayı onun masasına oturdu, onlara iyi davranıp bize ukala bir şekilde konuştu. Zaten 8 senedir bu adamdan çok çektim
Serviste anlaştığım 1 kişi var oda 1 sene ücretsiz izne çıkıcak

Özgüvenin tam olsun bir kere herkes kendine yakışanı yapar cahille oturacağıma yanlız otururum kafasındayım ben mutluyum bu sekilde

Ne yaptınız konu sahibi? Düzeldi mi durumlar?
Müdür çözümü bizi barıştırmak buldu
Hepimizi topladı, konuşma yaptı zorla tokalaştırdı. Şu an sadece günaydın iyi akşamlar durumundayız ama kimse birbiriyle konuşmak istemiyor. Zorlama olduğu o kadar belliki.
Gülüşmeleri devam ediyor, bölüm değiştirmeyi hala düşünüyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum

Back
X