- 11 Eylül 2020
- 2.203
- 560
- 73
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Memlekette kimse doğru düzgün iş yapmıyor ki .. devlet dairesi mi Altın günü mü.Kamu kurumunda çalışıyorum. 8 senedir. Yıllarca sorumluluk aldım ve her türlü insan gördüm.özellikle son zamanlarda hiç dayanamıyorum. Buraya 3 kişi geldi başladı 1 buçuk sene kadar önce. İlk zamanlarda bu kadar değildi ancak son zamanlarda çok huzursuzluk var serviste.biz çalıştık onlar oturdu. Mesai saati ders çalışmalar, dışarıya çıkıp gezmeler.
Bizim tuvalete bile gidemediğimiz zamanlar oldu. Üstelik kız iş yapmıcam deyip üstüne bize terbiyesiz dedi.
Bunlardan ayrıca 30 senedir çalışan bir abi burda Şef olmadığı için kıdeminden dolayı onun masasına oturdu, onlara iyi davranıp bize ukala bir şekilde konuştu. Zaten 8 senedir bu adamdan çok çektim
Serviste anlaştığım 1 kişi var oda 1 sene ücretsiz izne çıkıcak
En sonunda dayanamayıp müdüre ben bölüm değiştirmek istiyorum, yapamıyorum burda özel hayatımı etkiliyor dedim, hem ağladım hem anlattım. Ben yetişmiş ve değer verdiğim personelimi başka servise göndermem dedi ama huzursuz da olmanı istemem dedi
İş yükünü hafifleteyim, onlarda iş yapsınlar dedi.sadeve benimle muhattap ol dedi Biraz böyle deneyelim dedi
Şu an iş yüküm az ancak ben yine mutsuzum.sürekli gülüşmeler, bizim yanlışımızı aramalar, nispet yapmalar. Kendini Şef gibi yapan adamda bana karışmıyor ancak ben burda hiç durmak istemiyorum
Kimseyle konuşmuyorum. 10 saatimiz birlikte geçiyor. Çok soğudum. Bölüm değiştirmek istiyorum.takmak istemiyorum, işimi yapıp gitmek istiyorum ancak bir gülmeleri beni sinir ediyor
Müdür izin vermezse başka bölüme geçebilir miyim acaba? Ne yapayım ne olur bana akıl verin
Bnde sorunlar çok yaşadım yaşıyorum sadece müdürle muhatap olacağınız işler yapın derim hangi kurumdasiniz merak ettim özelden yazarmisinKamu kurumunda çalışıyorum. 8 senedir. Yıllarca sorumluluk aldım ve her türlü insan gördüm.özellikle son zamanlarda hiç dayanamıyorum. Buraya 3 kişi geldi başladı 1 buçuk sene kadar önce. İlk zamanlarda bu kadar değildi ancak son zamanlarda çok huzursuzluk var serviste.biz çalıştık onlar oturdu. Mesai saati ders çalışmalar, dışarıya çıkıp gezmeler.
Bizim tuvalete bile gidemediğimiz zamanlar oldu. Üstelik kız iş yapmıcam deyip üstüne bize terbiyesiz dedi.
Bunlardan ayrıca 30 senedir çalışan bir abi burda Şef olmadığı için kıdeminden dolayı onun masasına oturdu, onlara iyi davranıp bize ukala bir şekilde konuştu. Zaten 8 senedir bu adamdan çok çektim
En sonunda dayanamayıp müdüre ben bölüm değiştirmek istiyorum, yapamıyorum burda özel hayatımı etkiliyor dedim, hem ağladım hem anlattım. Ben yetişmiş ve değer verdiğim personelimi başka servise göndermem dedi ama huzursuz da olmanı istemem dedi
İş yükünü hafifleteyim, onlarda iş yapsınlar dedi.sadeve benimle muhattap ol dedi Biraz böyle deneyelim dedi
Şu an iş yüküm az ancak ben yine mutsuzum.sürekli gülüşmeler, bizim yanlışımızı aramalar, nispet yapmalar. Kendini Şef gibi yapan adamda bana karışmıyor ancak ben burda hiç durmak istemiyorum
Kimseyle konuşmuyorum. 10 saatimiz birlikte geçiyor. Çok soğudum. Bölüm değiştirmek istiyorum.takmak istemiyorum, işimi yapıp gitmek istiyorum ancak bir gülmeleri beni sinir ediyor
Müdür izin vermezse başka bölüme geçebilir miyim acaba? Ne yapayım ne olur bana akıl verin
Sadece müdürün verdiği işi yapıyorum. Muhattap olmuyorum ancak ben bu insanlarla aynı ortamda durmak istemiyorum. Seslerini duymaya tahammülüm yok. Hiç böyle olmadımBnde sorunlar çok yaşadım yaşıyorum sadece müdürle muhatap olacağınız işler yapın derim hangi kurumdasiniz merak ettim özelden yazarmisin
Evet çünkü iş yapsan da yapmasan da maaşını alıyorsun, herkes işi çözmüşMemlekette kimse doğru düzgün iş yapmıyor ki .. devlet dairesi mi Altın günü mü.
Valla kulakligini takip işine bakmaktan başka çaren yok sana dokunmayan yılan bin yaşasın bnde çok takıntıliyim resmen işimdn soğdum insanlar yüzünden seni gidip durmadan şikayet etmiyorlarsa müdüre sana takılıp kavga etmiyorlarsa takılma derim işini yap evine gelSadece müdürün verdiği işi yapıyorum. Muhattap olmuyorum ancak ben bu insanlarla aynı ortamda durmak istemiyorum. Seslerini duymaya tahammülüm yok. Hiç böyle olmadım
İşin yükü dğeşl derdim. Çok çalıştığım zamanlar oldu çok mutluydum ancak şimdi işim azaldı yinede mutsuzum
Saçma gülüşmeler, laf soklamalar, inatlaşma, nispet ne ararsan var
Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ancak herkes işini yapıp, saygılı olmak zorunda
Ben bu bölümde durmak istemiyorum ancak müdür vermem diye tutturdu
Nasıl gidicem
Kime söylesem kulaklığını tak işine bak diyor. Ancak kulaklık yapmakta bana biraz tuhaf geliyorValla kulakligini takip işine bakmaktan başka çaren yok sana dokunmayan yılan bin yaşasın bnde çok takıntıliyim resmen işimdn soğdum insanlar yüzünden seni gidip durmadan şikayet etmiyorlarsa müdüre sana takılıp kavga etmiyorlarsa takılma derim işini yap evine gel
Nasıl profesyonel olma zamanı anlayamadım8 seneden sonra profesyonel olma zamanınız gelmiş demek ki. Herkes iş arkadaşıyla kanka değil çalıştığı yerde. Ha olsak güzel olur ama her ortamda çeşit çeşit insan var işte olamıyoruz. Amiriniz sizi tutmuş arkanızda durmuş ne güzel. Gülüşüyorlarmış, açığını arıyorlarmış falan takılsınlar çocuk gibi. İşinizi yapın geçin.
O geçtiğiniz yere yine yeni ve saçma insanlar gelirse bu sefer oradan da mı gideceksiniz? Bu işin sonu yok. Bir çalışma tarzınız olmalı.Nasıl profesyonel olma zamanı anlayamadım
Kanka olmak istemiyorum zaten ama gülüşmeleri, benim açığımı aramaları, tuvalete gidiyorum peşimden geliyor ben bunları yaşamak istemiyorum
Bu insanları görmek istemiyorum.müdürün beni başka servise göndermesini istiyorum ama göndermiyor
Ben gitmek istiyorum aslında
İş yapmayıp yer işgal eden herkesin Allah cezasını versin. Benim yorumum bin kadar.Kamu kurumunda çalışıyorum. 8 senedir. Yıllarca sorumluluk aldım ve her türlü insan gördüm.özellikle son zamanlarda hiç dayanamıyorum. Buraya 3 kişi geldi başladı 1 buçuk sene kadar önce. İlk zamanlarda bu kadar değildi ancak son zamanlarda çok huzursuzluk var serviste.biz çalıştık onlar oturdu. Mesai saati ders çalışmalar, dışarıya çıkıp gezmeler.
Bnde öyleyim kavga çıkmasın diye hep susarim olan bana olur ya müdürünuzu ikna edin göndersin yada tayin isteyin yada duymamazlıktan gelin yapacak birşey yokKime söylesem kulaklığını tak işine bak diyor. Ancak kulaklık yapmakta bana biraz tuhaf geliyor
Cevap versem kavga çıkıcakta ben kavga yapmayı sevmiyorum
Böyle nereye kadar gidicek, eziyet geliyor bana burası
Müdür gönderse hiç sıkıntı kalmıcak
Orayı sadece işyeri olarak görün.isinizi yapın çıkın.ben de memnun değilim ama kafaya takmamaya çalışıyorum eninse sonunda herkes bir şekilde gidecekKamu kurumunda çalışıyorum. 8 senedir. Yıllarca sorumluluk aldım ve her türlü insan gördüm.özellikle son zamanlarda hiç dayanamıyorum. Buraya 3 kişi geldi başladı 1 buçuk sene kadar önce. İlk zamanlarda bu kadar değildi ancak son zamanlarda çok huzursuzluk var serviste.biz çalıştık onlar oturdu. Mesai saati ders çalışmalar, dışarıya çıkıp gezmeler.
Güçlü olmayı denesen.ve onlarla ilgili değil.seninle ilgili.zor ama güzel bir sınav.mutlu gorunSadece müdürün verdiği işi yapıyorum. Muhattap olmuyorum ancak ben bu insanlarla aynı ortamda durmak istemiyorum. Seslerini duymaya tahammülüm yok. Hiç böyle olmadım
İşin yükü dğeşl derdim. Çok çalıştığım zamanlar oldu çok mutluydum ancak şimdi işim azaldı yinede mutsuzum
Saçma gülüşmeler, laf soklamalar, inatlaşma, nispet ne ararsan var
Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ancak herkes işini yapıp, saygılı olmak zorunda
Ben bu bölümde durmak istemiyorum ancak müdür vermem diye tutturdu
Nasıl gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?