İşyerimi şikayet edeceğim ama...

ben anlamadım, sizin stajınız sürecinde resmî çalışan olmanız gerekmiyor mu o sınava girmeye hak kazanmak için.
sigortasız nasıl stajınız kabul görüyor?
ki 40 lira ödüyorlarmış teşvik diye, onu mu kısmışlar gerçekten?
asgari ücret 2000, nasıl daha azına çalıştırıyorlar?
bence de şikayet edin.
bunca zaman beklemeniz hataymış.

24 gün sigorta yapmadılar zorlayınca yaptılar.Tabi o 24 gün sigortalı olmadığım için staj süremden sayılmadı.4447 sayılı teşvikten faydalandıkları için 40 tl sigorta masrafım oluyor onlara.Bugüne kadar şikayet etmedim çünkü hem staj notum var hem de stajımı devam ettirebileceğim bi iş bulamadım

Evet, onlar delil.
O tarihlerde orda cekilmiş foton varsa o da delil.
Ama bunlar dava acarsan işine yarar. Mailler sikaywtte de yarar.

Evet, onlar delil.
O tarihlerde orda cekilmiş foton varsa o da delil.
Ama bunlar dava acarsan işine yarar. Mailler sikaywtte de yarar.

peki meslek odasında bu durumu şikayet edemiyor musunuz? staj surenize dahil olması için hakkınızı aramak adına?
hatayı 24 günü başka bir iş aramaya harcamamakla yapmışsınız. madem staj surenize dahil değildi, keşke o sureyi böyle değerlendirseymişsiniz.
geçmiş olsun.
umarım daha iyi şartlarda, kaliteli insanlarla çalışacağınız bir işiniz olur.

Aradım ama bulamadım

Estagfurullah , bi sonraki mesajimda yazmistim dogrusunu zaten , sorun yok

anam bisey derdim o hatsiz kadina. kac aydir calisiyorsun eger 1 yili gecmisse. isten. cikip bu haklarim odrnmedi diye mahkemeye verebilirsin

Boyle yalan yanlis nerden bulup yaziyorsunuz,insanlari yanlis bilgilenditiyorsujuz.Ister deneme suresi olsunnister 1 gunluk is olsun is alananina adim atar atmaz sigorta yapilir , kanun boyledir.Ya o 1 aylik deneme suresince isyerinde bir kaza olsa, basina birsey gelse ?Sgk baslamadan eleman is ortamunda bulunamaz.

Hanimefendi sonraki yorumumda düzelttim zaten , duzgun konusun

Çıkarken az ye de kendine uşak tut .
Bir de altına bez bağla diyin lütfen.....
Allahın cezası pis mahluk yaaaa

bunun odaya sıkıntısı olmaz. oda il bazlı. hangi ilçesei olursa olsun fark etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…