Haklısınızyasal hakkınız için neden açıklama yapacaksınız ki.
Isyerleri konusunda duygusal davranmayın. Nikahtan sonra 1 yıl içinde istediğiniz zaman ayrılıp tazminatınızı alabilirsiniz buna kimsenin ne diyeceğini düsünmeyin sadece ihbar sürelerine uyun ki hakliyken haksiz duruma dusmeyin.Merhaba
Sizden bi konu da fikir almak istiyorum. Şimdi ben 13 yıldır bi şirkette çalışıyorum . Bu şirkette yıllarca hakkım yendi verilen sözler oldu tutulmadı ayrımcılık yapıldı defalarca konustum gazım alındı sadece bende tazminatım için kaldım çünkü artık bıktım . Muhasebeden abi ve ik da ki kızla samimi olduk ama onlara da pek güvenmiyorum 6 aylık evliyim. Ve eşimle ev almaya karar verdik eşimin memleketinden dolayısıyla gitmek istiyoruz istdan ama ben bnu işyerime söylemedim sadece muhasebeden abl ve kız ev alacağımızı biliyorlar o da kredi çekeceğimden bilgileri oldu. Neyse gidecekmisin dediler belli değil fln dedim ben şimdi pandemiden dolayı iş bulma şehir değiştirme sıkıntı ama halbuki gideceğiz. Ev alınca iş yerimle konuşmaya karar verdim .nasıl bi yol izlemeliyim eşime iş teklifi geldi diyeceğim son anda belli oldu fln demek istiyorum çünkü şiöfi açıkça söylesem malum belki kısmet olmayacak ve ev alamayacağız bulandırmak istemedim. Eşimde evi alalım o zaman söylersin sen bi kredi çek dedi şimdi yokuşa sürmesinler kredi konusunda evrak konusunda dedi. Sizce ben direk söylediğimde bu da evi bahane etti kesin belliydi fln diyecekler çok mu kafaya takıyorum sizce . Nasılsa yasal hakkım..
Öncelik olarak yöneticimle konusucam sonra dilekçemi vereceğim ve süreci bekleyeceğim. Konuşmadan dilekçe vermeyeyim dimi ..
Önce yöneticimle konusup ik da ki kıza dilekçemi vereceğim
Çok haklısınız evet duygusal yaklaşıyorum ev alacağız ama gideceğimiz belli değil dedim muhasebeci abiye kredi çekeceğiz diyeIsyerleri konusunda duygusal davranmayın. Nikahtan sonra 1 yıl içinde istediğiniz zaman ayrılıp tazminatınızı alabilirsiniz buna kimsenin ne diyeceğini düsünmeyin sadece ihbar sürelerine uyun ki hakliyken haksiz duruma dusmeyin.
13 yıldır onlar sizi hiç düşünmemiş şimdi de hakkinizda ne düşünürlerse dusunsunler hayırlısı olsun
Anlamışlardır zaten hiç kafanıza takmayın vakti gelmeden de üstleriniz hariç kimseyle birsey konuşmayın ayrılacağınizi sadece üstünüze söyledikten sonra digerlerine bilgi verinÇok haklısınız evet duygusal yaklaşıyorum ev alacağız ama gideceğimiz belli değil dedim muhasebeci abiye kredi çekeceğiz diye
Ya muhtemelen muhasebede ki abi ve ik da ki kız anlamıştır ama daha üstlerimi söylemedim ev aldıktan sonra eşime iş teklifi geldi diyip söyleyeceğim ik da ki arkadaşa da dilekçe mi vereceğim ki süreç başlasınAnlamışlardır zaten hiç kafanıza takmayın vakti gelmeden de üstleriniz hariç kimseyle birsey konuşmayın ayrılacağınizi sadece üstünüze söyledikten sonra digerlerine bilgi verin
Merhaba
Sizden bi konu da fikir almak istiyorum. Şimdi ben 13 yıldır bi şirkette çalışıyorum . Bu şirkette yıllarca hakkım yendi verilen sözler oldu tutulmadı ayrımcılık yapıldı defalarca konustum gazım alındı sadece bende tazminatım için kaldım çünkü artık bıktım . Muhasebeden abi ve ik da ki kızla samimi olduk ama onlara da pek güvenmiyorum 6 aylık evliyim. Ve eşimle ev almaya karar verdik eşimin memleketinden dolayısıyla gitmek istiyoruz istdan ama ben bnu işyerime söylemedim sadece muhasebeden abl ve kız ev alacağımızı biliyorlar o da kredi çekeceğimden bilgileri oldu. Neyse gidecekmisin dediler belli değil fln dedim ben şimdi pandemiden dolayı iş bulma şehir değiştirme sıkıntı ama halbuki gideceğiz. Ev alınca iş yerimle konuşmaya karar verdim .nasıl bi yol izlemeliyim eşime iş teklifi geldi diyeceğim son anda belli oldu fln demek istiyorum çünkü şiöfi açıkça söylesem malum belki kısmet olmayacak ve ev alamayacağız bulandırmak istemedim. Eşimde evi alalım o zaman söylersin sen bi kredi çek dedi şimdi yokuşa sürmesinler kredi konusunda evrak konusunda dedi. Sizce ben direk söylediğimde bu da evi bahane etti kesin belliydi fln diyecekler çok mu kafaya takıyorum sizce . Nasılsa yasal hakkım..
Öncelik olarak yöneticimle konusucam sonra dilekçemi vereceğim ve süreci bekleyeceğim. Konuşmadan dilekçe vermeyeyim dimi ..
Haklısınız ben duygusal davranıyorum biraz halbuki en doğal hakkım .iş teklifi yada başka bi şey söylemenize gerek yok. evlendiğiniz için yasal hakkınız olan kıdem tazminatını 1 yıl içinde alabilirsiniz.
hatta bazı iş arkadaşlarım tazminatlarını alıp çalışmaya devam ettiler
(ev, araba bu tür şeylerin bende kesinleşmeden söylenmemesi taraftarım )
arteemis haklı, duygusal davranmayın
işyeriniz sizin yerinize aynı özelliklerde aynı performansla daha az maaşa çalışan birini bulsa bu kadar düşünür müydü ?
Maalesef o kadr değil tazminatım yani çok değilevlendikten sonra 1 yıl içerisinde işten istifa ettiğinde tüm tazminatını almaya hakkın var.. bence çok da bekleyip o süreyi kaçırma derim en nihayetinde kesinlikle ayrılmayı düşünüyorsan. 13 yıllık tazminatında krediye bile ihtiyaç kalmayabilir belki..
Defalarca yenildi hemde hala öyle hak hukuk kendilerine var sadece şuan ev alacağız diye bekliyorumGerçekten hakkının yenildiğini düşüyorsan evlilikten kaynaklı yasal bir sürü hakkında var çık işten