İşyerim hakkında

ahh ben takan tarafım biraz eşimde aynısını diyor sen gerekeni konusucaksın sonra kim demiş kim bakmış sallayacaksın dedi..
Eşin hakli.
Kk da sana bile söylenenlere kafana takmamis istikrarlı bir şekilde devam etmişsen, işle alakalı ayrıldıktan sonra istikrarlı bir şekilde hayatına takmadan devam edebilirsin

yerin kulağı var demişler canım sen ses etme bir yerde falan

1 yildan kisa evlilik ile git 10. Ayda esim beni calistirmiyor diye istifa et, kidemini de al otur asagi... Ne aciklamasi

Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin evi alınca diğer şehre taşınma durumun gerçekleşince sadece yöneticiyle görüşürsün. Daha 6 aylık evlisin işten çıkarken tazminatını alırsın.

1 yildan kisa evlilik ile git 10. Ayda esim beni calistirmiyor diye istifa et, kidemini de al otur asagi... Ne aciklamasi
Yani en mantıklısı zaten açıklama yapmayacağım zaten eşime iş teklifi geldi diyeceğim

orası öyle tabi.. Şubat sonu konusacağım yöneticilerle. . 1 tane de değil ki 4 tane
normalde şubat 1 zamlı almamız gerekiyor ama hala zam konusu konusulmadı sanki zamsız verecekler gbi..
ben konustuktan snra zam yapmama gibi bi durum olabilir mi acaba? normlde bizimkiler yıllık yapıyor (6 ayda bir yapılması gerekiyor ya )
tamam yıllık yapmasınlar ama belirli bi zam olması gerekiyor dimi konuşsamda yapmalılar. . .

kafaya çok takmışsınız nasıl ki işe girmek normal çıkmakta normal evinizi aldıktan sonra iş yerinize söyleyin rahatca

Konuşsunlar ceplerinden para mıveriyorlar
En doğal hakkın kredi çekmek istifa etmek tazminat almak

Birincisi ister ev alırsınız ister araba buna kimse karışamaz eğer işten ayrılma niyetinğz varsa yasal olarak çıkmadan en az bir ay önce bildirmeniz lazım iş aramak için işten bile erken çıkabilirsiniz bu sizin yasal hakkınız kimse karışamaz hakkınızı vermezlersede mahkemeye verin çekinmeyin iş mahkemısi çabuk sonuçlanıyor hakkınızı tazminatıyla alırsınız muhasebeciden selamlar mutluluklar şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…