isyan etmek istemiyorum ama 6.kez düşük yaşıyorum :( ne yapcam?

Bide ne diycem benim gebdlik belirtim hepsinde oldu göğüste ağrıydı ve göğüslerimde bıgün ağrımaya başladı nasıl sevinmiştim

Ah canım benim sende nasıl yüreğime dokundun bir bilsen neler yaşadığını tahmin ediyorum hayal kırıklığını ve tüm benliğini kaplayan korkuyu
Ama umutsuz gibi gözüken halimizde bile umut var çok şükür döllenme oluyor ve bigün gerçekten bebeklerimiz tutunacak Allah büyük bu umut bile çok güzel ve insana yeniden başlaması için bi nimet
Senelerce uğraşan ve en ufak gebelik elde edemeyen arkadaşlar onları düşününce en azından tutunacak bi dal buluyor insan
Allah isteyen dileyen tüm insanlara hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ancak o ol derse olur dua en büyük sığınağımız

Bide ne diycem benim gebdlik belirtim hepsinde oldu göğüste ağrıydı ve göğüslerimde bıgün ağrımaya başladı nasıl sevinmiştim
Adet gelecek olsa göğüs ağrının hafiflemesi lazım normal şartlarda inşallah düşündüğümüz gibi olur Allah bu mübarek ayda mücizeni sana bağışlar

Kızlar rabbim bu ayin hurmetine hepimize hayirli evlat versin kucaklarimizi boş birakmasin ins..bende 14yilim bugun bitti 15ci yila giriyorum,hic hamile kalamadim bendeki sorun sivim spermi yakiyormus yani asitli sivim varmis ve endometriozis hastalikmis, 4 tup bebek yaptiracagim korkuyorum (( her ay bir umid bekliyorum,hepimiz ayrı ayri imtihanlardan geciyoruz rabbim kolaylastirsin var bir bildigi hakkimizda guzel olani,salih evlatlar versin inş..

Bu kimyasal gebelikler kurtajdan sonra mi olmaya basladi?? Eğer kurtajdan sonra her hamileliginiz kimyasal olarak sonlaniyorsa bi rahim filmi cektirmenizi oneririm.kurtaja bagli olarak rahimde yapışıklık olmus olabilir.bebek bu yuzden tutunamayabilir.veya perde olabilir.kurtajdan sonra bu kadar kimyasal normal degil bence.tutunamama sorunu var

Amiiiiinnnn insallah sana ve isteyen herkese tez zamanda bi evlat nasip eder rabbim

Her nasip vaktine esir elbette. Ama bizler bazen dayanamıyoruz rabbim çok büyük inşallah bizlere ve bizim gibi isteyenlere tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah

Adet gelecek olsa göğüs ağrının hafiflemesi lazım normal şartlarda inşallah düşündüğümüz gibi olur Allah bu mübarek ayda mücizeni sana bağışlar
İnşallah canım yer gök dua üstüne. Bi bakmışız dediğin gibi bi mucize olmuş. Allahım hayırlısıyla nasip etsin. Dün üzüntüden hiç aklıma gelmedi halbuki ilk kan değerini alınca çok şaşırdık eşimle o kadar erken öğreniyoruz en fazla 10 olmalı bu nasıl 60 çıktı ne zaman döllendide bu kadar arttı derken eşim ya ikizse felan dedi. O zaman bunu düşündük ama dün hiiiç aklıma öyle bişey gelmedi. Hayırlısıyla inşallah herşey yolundadır

Şimdi ilkkez iğne kullandım ya canım pıhtılaşmadansa iğne yeter allahın izniyle dedik ama buna rağmen düşerse dediğin durum aklımda acaba kürtajda sorun mu oluştu?

Aminnn canımmm aminnn
Allahım tez zamanda hepimize hayırlısıyla nasip etsin. O sıvının asidi ilaçla düşürülemiyor mu canım?

Çok çok geçmiş olsun. Rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemezmiş
Peki tiroid testi falan yspıldı mı size

En fazla kimyasal gebelik geçirem belki benim ama yinede şuan duymak istiyor insan. Diğerlerinde düşmeye başlayınca leke gelmişti. Şuan ne leke var ne en ufak sancım var üstelik gebelik belirtim olarak göğüslerimde hassasiyet başladı dün. Diğer tüm gebeliklerimde de bu benim için en büyük belirtiydi. Adet döneminde hiiiiç belirtim olmaz günümden bilirim.

Yok canım yapılmadı. O da mı etkiliyormuş?
Evet canım hatta çok çok etkili lütfen hemen aile hekimine bi kan tahlili yaptır mutlaka. Bu tarz olaylarda hekimlerin her türlü tahlili almamalarına şaşırıyorm. Kütahyada yaşıyorum kadın doğum uzmanı volkan bey vardı bi arkadaşımı uzmaa yönlendirerek tiroid teşhisini sağladı. İlaca başladı 3 ay sonra sağlıklı bi hamileliği başladı.

Tamam canım ilk fırsatta yaptırayım çok sağol. Kimyasala sebep olacağını düşünmemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…