isyan etmek istemiyorum ama 6.kez düşük yaşıyorum :( ne yapcam?

Kullanıyorum canım azaldı ama yine de günde bi kez kesin görüyorum bu pembeligi. Ama işte hamileyim bile diyemiyorum sevinemedim bile ne yapacagimi bilmiyorum

Malesef düşüyor değer 45 çıktı. Napalım rabbim nasip edecek ki olsun alanında iyi bir doktor şart oldu

Kullanıyorum canım azaldı ama yine de günde bi kez kesin görüyorum bu pembeligi. Ama işte hamileyim bile diyemiyorum sevinemedim bile ne yapacagimi bilmiyorum
İyi düşün inşallah İyi olsun kalbinin attığını duyduğun zaman rahatlarsın stres yapma kendine sonuçta adet kanaması gibi değil ve kese var dua et bol bol

Malesef düşüyor değer 45 çıktı. Napalım rabbim nasip edecek ki olsun alanında iyi bir doktor şart oldu
Ah canım ya gerçekten çok üzüldüm bak benim dediğim serumu araştır doktorlara sor İnan işe yarayanı çok okudum bence senin de bağlılıkla alakalı Allah büyük inşallah sağlıkla tutunacak bigün

Amin canım inşallahçünkü öğrenmemle düşmesi çok çabuk oluyor

Bu serumu zaten hamile kalmadan taktırıyorsun ki bağışıklık dengelensin sonra da devam ediyorsun denemekten zarar gelmez İnan ki
Çok sağol canım benim tamam canım doktor yazarsa yazdırırım yoksa ben alırım. Çare arıyoruz inşallah bulucaz bigün :)

Canım diğer konuna da yazdım ve buraya yazdıklarınıda okudum. Mustafa başbuğa görün derim kendisi seni çok iyi şekilde yönlendirecektir. Özel muayenehanesi var testler için üniversiteye yönlendiriyor ve iğnenin dozunu falan kafaya göre değil test yaparak belirliyor. Senin 4 gende sıkıntı çıkmış üstelik.

Evet Mustafa Başbuğu kayerinin en iyi profesörü,insanin gozunden bile hastalığı anlar diyorlardi,ben tup bebek icin gidecektim tup bebek yapmiyor ,kadin hastaliklari dusuklerde ver herseyde on numara dr dur noniponi muhakkak git derim...

Tüp bebekte kimi tercih ettin canım. Mustafa Başbuğ arkadaşımın doktoruydu çok memnun kaldı.

Tüp bebekte kimi tercih ettin canım. Mustafa Başbuğ arkadaşımın doktoruydu çok memnun kaldı.
Tup bebek,biriciyi ercan aygune,ikinci ve ucuncu acibademde turgut aydina yaptirdim,fakultede semih bey var,bide acibademe çağlar beyi dusunuyorum.canim hastane degilde labaratuar cok onemli embriyolaklar acibademin labaratuari cok iyi ve pahali,birinciyi memorolde yapmisti ercan bey.simdi 7kg fazlam var kg veriyim dusunuyorum nasip hangi dr...

Aynen canım doktorlar iğneyi tedbir olsun diye 4000 lik veriyorlar. Test yapıyor olması işini ciddiye aldığınıda gösteriyor çok duydum mustafa beyi ama kulaktan dolma yani tam olarak bilmiyordum teşekkür ederim bilgilerin için

Hakkında hayırlısı canım evet Acıbadem’i çok övüyorlar tüp bebekte.. inşallah en kusa zamanda iyi haberini alırız. Bende artık tüp bebeğe karar vermiştim ki hamile olduğumu öğrendim..

Rica ederim canım..En kısa sürede güzel haberlerini alırız inşallah.

Kuzum öncelikle çok geçmiş olsun Allah sabır versin sana. Yorumların tamamını okuyamadım belki söyleyeceğim şeye cevap vermişsindir bilemiyorum ama. Benim bi arkadaşım 1 kere düşük yaptı ve doktoru Hemen ona bir sürü tahlil kağıtları vermiş tıp fakültesinde düşüğün nedeninin araştırılması için. Bu şekilde detaylı bi test yaptırdın mı? Tıp çok gelişti artık sebebini bulurlarsa tedavi de kolay olur bence. Dualarım seninle olacak

Sagol canim tesekkur ederim genetik ve pıhtılaşma icin testler yapildi pıhtılaşma cikti cma hala cozum bulamadik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…