Kullanıyorum canım azaldı ama yine de günde bi kez kesin görüyorum bu pembeligi. Ama işte hamileyim bile diyemiyorum sevinemedim bile ne yapacagimi bilmiyorumYa canım sen çok boşa takmışsın kese varsa mümkün değil yani dış gebelik onu aklından at
Pembe leke için progestan içiyor musun?
İnşallah kalp atışını duyarsın o zaman daha rahatlarsın
Yat dinlen fazla hareket etme dikkat kendine canım inşallah nolucak diye düşünüp üzme kendini bak şimdi bebeğin seninle onu düşün ve dua et Allah sana bağışlar inşallah bebeğini
İyi düşün inşallah İyi olsun kalbinin attığını duyduğun zaman rahatlarsın stres yapma kendine sonuçta adet kanaması gibi değil ve kese var dua et bol bolKullanıyorum canım azaldı ama yine de günde bi kez kesin görüyorum bu pembeligi. Ama işte hamileyim bile diyemiyorum sevinemedim bile ne yapacagimi bilmiyorum
Ah canım ya gerçekten çok üzüldüm bak benim dediğim serumu araştır doktorlara sor İnan işe yarayanı çok okudum bence senin de bağlılıkla alakalı Allah büyük inşallah sağlıkla tutunacak bigünMalesef düşüyor değer 45 çıktı. Napalım rabbim nasip edecek ki olsunalanında iyi bir doktor şart oldu
Amin canım inşallahçünkü öğrenmemle düşmesi çok çabuk oluyorAh canım ya gerçekten çok üzüldüm bak benim dediğim serumu araştır doktorlara sor İnan işe yarayanı çok okudum bence senin de bağlılıkla alakalı Allah büyük inşallah sağlıkla tutunacak bigün
Bu serumu zaten hamile kalmadan taktırıyorsun ki bağışıklık dengelensin sonra da devam ediyorsun denemekten zarar gelmez İnan kiAmin canım inşallahçünkü öğrenmemle düşmesi çok çabuk oluyor
Çok sağol canım benim tamam canım doktor yazarsa yazdırırım yoksa ben alırım. Çare arıyoruz inşallah bulucaz bigün :)Bu serumu zaten hamile kalmadan taktırıyorsun ki bağışıklık dengelensin sonra da devam ediyorsun denemekten zarar gelmez İnan ki
Canım diğer konuna da yazdım ve buraya yazdıklarınıda okudum. Mustafa başbuğa görün derim kendisi seni çok iyi şekilde yönlendirecektir. Özel muayenehanesi var testler için üniversiteye yönlendiriyor ve iğnenin dozunu falan kafaya göre değil test yaparak belirliyor. Senin 4 gende sıkıntı çıkmış üstelik.Malesef düşüyor değer 45 çıktı. Napalım rabbim nasip edecek ki olsunalanında iyi bir doktor şart oldu
Evet Mustafa Başbuğu kayerinin en iyi profesörü,insanin gozunden bile hastalığı anlar diyorlardi,ben tup bebek icin gidecektim tup bebek yapmiyor ,kadin hastaliklari dusuklerde ver herseyde on numara dr durCanım diğer konuna da yazdım ve buraya yazdıklarınıda okudum. Mustafa başbuğa görün derim kendisi seni çok iyi şekilde yönlendirecektir. Özel muayenehanesi var testler için üniversiteye yönlendiriyor ve iğnenin dozunu falan kafaya göre değil test yaparak belirliyor. Senin 4 gende sıkıntı çıkmış üstelik.
Tüp bebekte kimi tercih ettin canım. Mustafa Başbuğ arkadaşımın doktoruydu çok memnun kaldı.Evet Mustafa Başbuğu kayerinin en iyi profesörü,insanin gozunden bile hastalığı anlar diyorlardi,ben tup bebek icin gidecektim tup bebek yapmiyor ,kadin hastaliklari dusuklerde ver herseyde on numara dr durnoniponi muhakkak git derim...
Tup bebek,biriciyi ercan aygune,ikinci ve ucuncu acibademde turgut aydina yaptirdim,fakultede semih bey var,bide acibademe çağlar beyi dusunuyorum.canim hastane degilde labaratuar cok onemli embriyolaklar acibademin labaratuari cok iyi ve pahali,birinciyi memorolde yapmisti ercan bey.simdi 7kg fazlam var kg veriyim dusunuyorum nasip hangi dr...Tüp bebekte kimi tercih ettin canım. Mustafa Başbuğ arkadaşımın doktoruydu çok memnun kaldı.
Aynen canım doktorlar iğneyi tedbir olsun diye 4000 lik veriyorlar. Test yapıyor olması işini ciddiye aldığınıda gösteriyor çok duydum mustafa beyi ama kulaktan dolma yani tam olarak bilmiyordum teşekkür ederim bilgilerin içinCanım diğer konuna da yazdım ve buraya yazdıklarınıda okudum. Mustafa başbuğa görün derim kendisi seni çok iyi şekilde yönlendirecektir. Özel muayenehanesi var testler için üniversiteye yönlendiriyor ve iğnenin dozunu falan kafaya göre değil test yaparak belirliyor. Senin 4 gende sıkıntı çıkmış üstelik.
Hakkında hayırlısı canım evet Acıbadem’i çok övüyorlar tüp bebekte.. inşallah en kusa zamanda iyi haberini alırız. Bende artık tüp bebeğe karar vermiştim ki hamile olduğumu öğrendim..Tup bebek,biriciyi ercan aygune,ikinci ve ucuncu acibademde turgut aydina yaptirdim,fakultede semih bey var,bide acibademe çağlar beyi dusunuyorum.canim hastane degilde labaratuar cok onemli embriyolaklar acibademin labaratuari cok iyi ve pahali,birinciyi memorolde yapmisti ercan bey.simdi 7kg fazlam var kg veriyim dusunuyorum nasip hangi dr...
Rica ederim canım..En kısa sürede güzel haberlerini alırız inşallah.Aynen canım doktorlar iğneyi tedbir olsun diye 4000 lik veriyorlar. Test yapıyor olması işini ciddiye aldığınıda gösteriyor çok duydum mustafa beyi ama kulaktan dolma yani tam olarak bilmiyordum teşekkür ederim bilgilerin için
Aminnn aminnn inşallahRica ederim canım..En kısa sürede güzel haberlerini alırız inşallah.
Aminnnn..Aminnn aminnn inşallah
Ne guzel saglikla kucagina alirsin ins bebisiniHakkında hayırlısı canım evet Acıbadem’i çok övüyorlar tüp bebekte.. inşallah en kusa zamanda iyi haberini alırız. Bende artık tüp bebeğe karar vermiştim ki hamile olduğumu öğrendim..
Amin canım hepimiz inşallah..Ne guzel saglikla kucagina alirsin ins bebisini
1 kürtaj bugünle birlikte 5 te kimyasal gebelik yaşadım. şuan hamileyim 28 mayısta yumurtlama oldu 29 mayısta ilişki yaşadık ve 7 haziranda yani 1 hafta sonra normal gebelik testi yaptım 2.çizgi çıktı ertesi gün yani 8 haziranda kan verdim sonuç 60 çıktı çok şaşırdım vede mutlu oldumyani bat 19 haziran ve 11 gün önce kan testim 60 çıkmıştı. ha buarada ben 5 haziranda yerleşme lekesinide yaşadım 2,3 gün kadar sürdü sulu ve sütlü kahve renginde lekelenmem olmuştu onun üstüne zaten gebelik testi yaptım hemen çıktı çizgi. bugün yine kan verdim 11 haziran sonucum 55 çıktı. oksapar 4000 lik iğne kullanıyorum hiç bir ağrım sızım lekem yok değerim neden düştü yine kimyasal gebelik demek kine yapcam ben ya iyi bir doktoru nerden bulcam. ilkkez iğne kullandım ilkkez yerleşme lekesini yaşadım bugün değeri görünce nasıl üzüldüm anlatamam anca kendime geldimde yazıyorum çok üzgünüm
Sagol canim tesekkur ederim genetik ve pıhtılaşma icin testler yapildi pıhtılaşma cikti cma hala cozum bulamadikKuzum öncelikle çok geçmiş olsun Allah sabır versin sana. Yorumların tamamını okuyamadım belki söyleyeceğim şeye cevap vermişsindir bilemiyorum ama. Benim bi arkadaşım 1 kere düşük yaptı ve doktoru Hemen ona bir sürü tahlil kağıtları vermiş tıp fakültesinde düşüğün nedeninin araştırılması için. Bu şekilde detaylı bi test yaptırdın mı? Tıp çok gelişti artık sebebini bulurlarsa tedavi de kolay olur bence. Dualarım seninle olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?