- 13 Ocak 2015
- 81
- 36
- 88
Kıyamam canııımmm. İnşallah tez vakitte şifa bulup yavruna kavşursun. Hepimiz kavuşuruz inşallahSagol canim tesekkur ederim genetik ve pıhtılaşma icin testler yapildi pıhtılaşma cikti cma hala cozum bulamadik
Amin canimmmmm insallah sende mi bizim gibi ugrasanlardansinKıyamam canııımmm. İnşallah tez vakitte şifa bulup yavruna kavşursun. Hepimiz kavuşuruz inşallah
Aynen canım yaklaşık 1 senedir deniyoruz henüz bişiy yok bakalım. Şuan da 2 günlük gecikmedeyim. Test yaptım negatifAmin canimmmmm insallah sende mi bizim gibi ugrasanlardansin
İnşallah canımAynen canım yaklaşık 1 senedir deniyoruz henüz bişiy yok bakalım. Şuan da 2 günlük gecikmedeyim. Test yaptım negatifbayramın ikinci günü de olmazsam kan vericem . Gerçi hiç umudum yok ama nasip bakalım. Rabbim bu yolda kimseyi oyalamasın çok zor gerçekten
Benim anlamadığım 29 mayısta ilişki olup 7 haziranda nasıl idrarda belli oluyor ki canım? Daha erken döllenmiş olmasın çünkü ancak günün geçince çıkıyor idrar testinde1 kürtaj bugünle birlikte 5 te kimyasal gebelik yaşadım. şuan hamileyim 28 mayısta yumurtlama oldu 29 mayısta ilişki yaşadık ve 7 haziranda yani 1 hafta sonra normal gebelik testi yaptım 2.çizgi çıktı ertesi gün yani 8 haziranda kan verdim sonuç 60 çıktı çok şaşırdım vede mutlu oldumyani bat 19 haziran ve 11 gün önce kan testim 60 çıkmıştı. ha buarada ben 5 haziranda yerleşme lekesinide yaşadım 2,3 gün kadar sürdü sulu ve sütlü kahve renginde lekelenmem olmuştu onun üstüne zaten gebelik testi yaptım hemen çıktı çizgi. bugün yine kan verdim 11 haziran sonucum 55 çıktı. oksapar 4000 lik iğne kullanıyorum hiç bir ağrım sızım lekem yok değerim neden düştü yine kimyasal gebelik demek kine yapcam ben ya iyi bir doktoru nerden bulcam. ilkkez iğne kullandım ilkkez yerleşme lekesini yaşadım bugün değeri görünce nasıl üzüldüm anlatamam anca kendime geldimde yazıyorum çok üzgünüm
Yok canım zaten 21 mayısta adet oldum 27 sinde bitti 28inde yunurtladım 29 unda ilişki oldu 7 hazirandada gebelik testinde öğrendim erken gebelik testi felan değil yani bide. 8haranda kan verdim 60 çıktı. Bunu zaten anlayamadık eşimle ne ara döllendi yerleştide değerim bu kadar arttı üstelik bat 19 haziran. 12 gün kala geelik testine çıkmasıda çok ilginç hiiiç anlam veremedikBenim anlamadığım 29 mayısta ilişki olup 7 haziranda nasıl idrarda belli oluyor ki canım? Daha erken döllenmiş olmasın çünkü ancak günün geçince çıkıyor idrar testinde
Aaa ne güzel demekki adetten hemen sonra değerlendirmişsin olmuş rabbim hayırlısıyla tamamını erdirsin inşallah.. :) bana da garip geldi acaba erken gösteren gebelik testlerinden miydi ya da hassas testte olabilirYok canım zaten 21 mayısta adet oldum 27 sinde bitti 28inde yunurtladım 29 unda ilişki oldu 7 hazirandada gebelik testinde öğrendim erken gebelik testi felan değil yani bide. 8haranda kan verdim 60 çıktı. Bunu zaten anlayamadık eşimle ne ara döllendi yerleştide değerim bu kadar arttı üstelik bat 19 haziran. 12 gün kala geelik testine çıkmasıda çok ilginç hiiiç anlam veremedik
Yok canım hatta çubuk testti :) innovitanın gebelik testini kullanıyorum onun yanında hediye olarak geldi aynı marka gebelik testi. :) acaba yumurtalarım mı kalitesiz ondan mı oluyor kimyasal gebelik ?Aaa ne güzel demekki adetten hemen sonra değerlendirmişsin olmuş rabbim hayırlısıyla tamamını erdirsin inşallah.. :) bana da garip geldi acaba erken gösteren gebelik testlerinden miydi ya da hassas testte olabilir
Belki de vücudun gebeliğe hazırlanıyordur arkadaşlar söylemiş ya canım dna hasarı falan baktırsanıza belki spermde problem vardır yumurtaların temizdirYok canım hatta çubuk testti :) innovitanın gebelik testini kullanıyorum onun yanında hediye olarak geldi aynı marka gebelik testi. :) acaba yumurtalarım mı kalitesiz ondan mı oluyor kimyasal gebelik ?
Şuan için 3 seçenek var gibi ya yumurtalıktan ya spermden yada vücudum istemiyor atıyor güçlü 3 ihtimal. Hakkımızda hayırlısı bakalımBelki de vücudun gebeliğe hazırlanıyordur arkadaşlar söylemiş ya canım dna hasarı falan baktırsanıza belki spermde problem vardır yumurtaların temizdir
Senin yapacağın şuan için pgt ile tüp bebek yani genetiği taranan sağlam embriyonun transfer edilmesi mesela bende kromozom sorunu var o yüzden düşük yapıyorum sende yokmuş ama bazen embriyo oluşrken kendi kromozom bozuklugu olabiliyormuş ve bu erken dönem düşüklerine yol açıyomuş burda hiç bir genetik problemi olmadığı halde sayısız düşük yapıp pgt ile tüp bebekte başarı elde eden kişiler var istersen sende deneyebilirsin ve başarılı sonuç elde edebilirsin1 kürtaj bugünle birlikte 5 te kimyasal gebelik yaşadım. şuan hamileyim 28 mayısta yumurtlama oldu 29 mayısta ilişki yaşadık ve 7 haziranda yani 1 hafta sonra normal gebelik testi yaptım 2.çizgi çıktı ertesi gün yani 8 haziranda kan verdim sonuç 60 çıktı çok şaşırdım vede mutlu oldumyani bat 19 haziran ve 11 gün önce kan testim 60 çıkmıştı. ha buarada ben 5 haziranda yerleşme lekesinide yaşadım 2,3 gün kadar sürdü sulu ve sütlü kahve renginde lekelenmem olmuştu onun üstüne zaten gebelik testi yaptım hemen çıktı çizgi. bugün yine kan verdim 11 haziran sonucum 55 çıktı. oksapar 4000 lik iğne kullanıyorum hiç bir ağrım sızım lekem yok değerim neden düştü yine kimyasal gebelik demek kine yapcam ben ya iyi bir doktoru nerden bulcam. ilkkez iğne kullandım ilkkez yerleşme lekesini yaşadım bugün değeri görünce nasıl üzüldüm anlatamam anca kendime geldimde yazıyorum çok üzgünüm
Öncelikle teşekkür ederim canım bilgi için. Şimdi aklıma şu bağışıklıkta takıldı onun içinde gerekeni yapalım olmazsa yine evet mecbur tüp bebek olcak sanırım. Tüp bebek 10-15 bin arası değişiyor en iyi ihtimalle. Onca para dökmeden bide şu bağışıklık için doktora gideyim sonrasına bakcam bi şekildeSenin yapacağın şuan için pgt ile tüp bebek yani genetiği taranan sağlam embriyonun transfer edilmesi mesela bende kromozom sorunu var o yüzden düşük yapıyorum sende yokmuş ama bazen embriyo oluşrken kendi kromozom bozuklugu olabiliyormuş ve bu erken dönem düşüklerine yol açıyomuş burda hiç bir genetik problemi olmadığı halde sayısız düşük yapıp pgt ile tüp bebekte başarı elde eden kişiler var istersen sende deneyebilirsin ve başarılı sonuç elde edebilirsin
İnşallah gerek kalmaz tüp bebege canım maalesef ki pahalı bir tedavi.. düşük dozlu kortizon da kullabilrsin bağışıklık içinÖncelikle teşekkür ederim canım bilgi için. Şimdi aklıma şu bağışıklıkta takıldı onun içinde gerekeni yapalım olmazsa yine evet mecbur tüp bebek olcak sanırım. Tüp bebek 10-15 bin arası değişiyor en iyi ihtimalle. Onca para dökmeden bide şu bağışıklık için doktora gideyim sonrasına bakcam bi şekilde
EVET CANIM BİRŞEY ÇIKMAZSA EN AZINDAN KORTİZONLU İLAÇ TEDAVİSİ VEV SERUM İSTİYCEM HAYIRLISI BAKALIM YARIN DOKTORA GİDİYORUM BAKALIM NE DİYECEKİnşallah gerek kalmaz tüp bebege canım maalesef ki pahalı bir tedavi.. düşük dozlu kortizon da kullabilrsin bağışıklık için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?