• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

isyan etmek istemiyorum ama 6.kez düşük yaşıyorum :( ne yapcam?

Daha önce yaptırdığım kan testini yaptırmasaydım dün ilk kez kan testi yaptırsaydım çıkan sonuç 55 çok iyi derdim daha bat 8 gün var hemde derdim sevinirdim. Ama arkadaşım dediği gibi inşallah çoğul gebeliktir en güzel ihtimal şuan bu kızlar hayırlı dualarınızı eksik etmeyin

Daha önce yaptırdığım kan testini yaptırmasaydım dün ilk kez kan testi yaptırsaydım çıkan sonuç 55 çok iyi derdim daha bat 8 gün var hemde derdim sevinirdim. Ama arkadaşım dediği gibi inşallah çoğul gebeliktir en güzel ihtimal şuan bu kızlar hayırlı dualarınızı eksik etmeyin
Peki aynı yerde mi yaptırdın kan testini?

Aminnn canımmm aminnn
Allahım tez zamanda hepimize hayırlısıyla nasip etsin. O sıvının asidi ilaçla düşürülemiyor mu canım?
Ahhh oyle bi ilac olsa malesef...bana dr dunyada 4 kiside bu hastalik varsa bunlardan biri sizsiniz dedi..bir doğum olsa kurtulma ihtimali binde bir bide menopoz olursam gidermis zaten erken menopoz da basladi 34 yasindayim,hayirlisi mevlam neylerse guzel guzel eyler...

Ahhh oyle bi ilac olsa malesef...bana dr dunyada 4 kiside bu hastalik varsa bunlardan biri sizsiniz dedi..bir doğum olsa kurtulma ihtimali binde bir bide menopoz olursam gidermis zaten erken menopoz da basladi 34 yasindayim,hayirlisi mevlam neylerse guzel guzel eyler...
Ayyy canım benim kıyamam :( ne diycemi bilmiyorum. İnsan başına gelmeden bilmiyor. Ama yer gök dua üstüne rarrim isterse herşey olur

1 kürtaj bugünle birlikte 5 te kimyasal gebelik yaşadım. şuan hamileyim 28 mayısta yumurtlama oldu 29 mayısta ilişki yaşadık ve 7 haziranda yani 1 hafta sonra normal gebelik testi yaptım 2.çizgi çıktı ertesi gün yani 8 haziranda kan verdim sonuç 60 çıktı çok şaşırdım vede mutlu oldumyani bat 19 haziran ve 11 gün önce kan testim 60 çıkmıştı. ha buarada ben 5 haziranda yerleşme lekesinide yaşadım 2,3 gün kadar sürdü sulu ve sütlü kahve renginde lekelenmem olmuştu onun üstüne zaten gebelik testi yaptım hemen çıktı çizgi. bugün yine kan verdim 11 haziran sonucum 55 çıktı. oksapar 4000 lik iğne kullanıyorum hiç bir ağrım sızım lekem yok değerim neden düştü yine kimyasal gebelik demek ki :KK43: ne yapcam ben ya iyi bir doktoru nerden bulcam. ilkkez iğne kullandım ilkkez yerleşme lekesini yaşadım bugün değeri görünce nasıl üzüldüm anlatamam anca kendime geldimde yazıyorum çok üzgünüm :KK61::KK43:
Canım nerde oturuyorsun ;?

Canım bugün gündüz kan vereceksin dimi inşallah 2 ye katlamıştır senden güzel haberleri sabırsızlıkla bekliyorum
Canım ilgine alakana çooook teşekkür ederim. Bugün saat 09:15 gibi vercem inşalah ama sağlık ocağında vercem bu sefer kaç saate çıkar bilmiyorum. İnşallah güzel sonuç alırım canım

Verdim kanı şimdi işe geldim. Hakkımızda hayırlısı inşallah hayırlısıyla güzel haber alırız saat 16:30 gibi ara dedi aile hekimi

Merhaba canım. adete 11 gün kala bu değerler dış gebelik gibi görünüyor. Ancak benim sana önerim ruhunu ve bedenini bu konudan arındırman. her anını her saniyeni bunları düşünerek ve geçmişe üzülerek geçirme. bedenini daha da yıpratacaksın. ve ben bu kimyasal gebeliklerin psikolojik olarak anne olmaya takıntılanmadan dolayı da yaşandığına inanıyorum. Artık günümüzde birçok imkan var. birgün olucak. ama önce kendini bir rahatlat özgür bırak. her ilişkiden sonra kendini dinlemeye başlama mesela. herşeyi akışına bırak. normal cinselinize devam edin. ama çocuk odaklı düşünerek değil. akışına bıraktığın andan itibaren sende rahatlamayı farkdeceksin.

Merhaba canım. adete 11 gün kala bu değerler dış gebelik gibi görünüyor. Ancak benim sana önerim ruhunu ve bedenini bu konudan arındırman. her anını her saniyeni bunları düşünerek ve geçmişe üzülerek geçirme. bedenini daha da yıpratacaksın. ve ben bu kimyasal gebeliklerin psikolojik olarak anne olmaya takıntılanmadan dolayı da yaşandığına inanıyorum. Artık günümüzde birçok imkan var. birgün olucak. ama önce kendini bir rahatlat özgür bırak. her ilişkiden sonra kendini dinlemeye başlama mesela. herşeyi akışına bırak. normal cinselinize devam edin. ama çocuk odaklı düşünerek değil. akışına bıraktığın andan itibaren sende rahatlamayı farkdeceksin.
Dış gebelikten yerleşme kanaması yaşanır mı?

Bebek odaklı değiliz herşey olması gerektiği gibi cinselliğimizde ödev yapar gibi değil isteğimiz için yapıyoruz. Rabbim ne dediyse o olur. Ama bi gebeliği öğrendiğimide elbette sevinemiyorum neden çünkü güvenilir bana tam net bilgi vercek bir doktor henüz bulmuş değilim ve kaybetmemek için yapılacak bişey varsa bunu öğrenmek isterim. Elimden gelen bişey olursa neden yapmayım? Tedbiri varsa almaya çalışırım. Belki hiç nasip olmayacak anne olmak. Bunada bişey diyemem. Ama şuan direk dış gebelik dediniz ya beynimden vurulmuşa döndüm. Değerim absürt bi şekilde yükselmedi herhangi bir dış gebelik belirtisi şuanda yaşamıyorum ki allah korusun dış gebelik zor bişey diye biliyorum. Psikolojik olarak gerçekten şuan yıkıntıya uğrattınız beni

Back