isveçte dogum yapanlar

cadi1234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2015
207
91
29
Merhaba arkadaslar ben isvecte yasiyorum hamileyim dogum icin Karolinska hastanesini sectim
bu hastanede dogum yapan arkadaslar
Karolinska dogum icin nasil bir yer
bir de duydum ki dogum cantasi hazirlamaya gerek yokmus kendileri veriyorlarmis herseyi dogru mu?

Meraba bende isvecte yaşıyorum 31.haftamdayim bilgim yok ama benim sorum kaç kez ultrasona girdin sen ben iki kez girdim bir dahada girilmiyor ilki 18 haftamda girdim 2d ultrasona oda ben 8 aydır isvecteyim o yüzden tuhaf ima gidiyor sen memnunmusun bu arada isvecin neresindensin

Bende 8-9 aydir burdayim
barnmorska beni 2-3 kez yolladi ultrasona ama ben kendim acile gittim onun icin d3dim kendimi rahatsiz hiss ediyorum onlarda ultrason yaptilarnapiyim baska carem yoktu
acilleri de saysak 5-6 kez ultrason oldum

Canim sen 31.haftaliksin senin sık sık gitmen gerekir
ben 27 haftaligim doktor göndermese de ben gidip acilde falan ultrason yapitiriyorum

Bende 8-9 aydir burdayim
barnmorska beni 2-3 kez yolladi ultrasona ama ben kendim acile gittim onun icin d3dim kendimi rahatsiz hiss ediyorum onlarda ultrason yaptilarnapiyim baska carem yoktu
acilleri de saysak 5-6 kez ultrason oldum

Öylemi mesela ne diyordun acile gittiğinde bendemi öyle yapsam ☺insan merak ediyor peki ayrıntılıya girdinmi më bileyim insan merak ediyor

Bir de ilk hamileliginiz mi

Öylemi mesela ne diyordun acile gittiğinde bendemi öyle yapsam ☺insan merak ediyor peki ayrıntılıya girdinmi më bileyim insan merak ediyor
Ya kasiklarimda filan agrim var diyordum ne bileyim bebektwn endiseliyim diyordum böbregim agriyor diyordum

Ama gercekten zorunda oldugum icin yalan söyledim ben hic bir zaman böyle yapmazdim
mecbur birakiyolar insani napiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…