iSVEC Paylasim Alani(Tanisma)

Merhaba İlhan1, ben'de 3 kasımda Malmö'de yaşamaya başlayacağım. Umarım iletişimimiz devam eder. Bana tavsiye edeceğin şeyler varsa fazlasıyla dikkate alacağım. Benim en büyük tereddütüm dil. Sen nasıl aşmaya çalışıyorsun, yada bu konuda forumda ki arkadaşlar ne tavsiye ederler.

mrb nilufer cnm bende yeni geldim 3ay oldu malmoye geleli dil benimde yok ama okula yazildim isallah enyakin zamanda okula basliycam dil bilmemek cok cok kotu yaa isallah enyakin zamanda ogrenirsina.s

yagmur allah bagislasin cnm benimde birtane oglum var ama o turkiyede simdi ben yanlizim burda:KK43:

bende yakında yani işallah oraya gelicem orda birtane arkadaşım var . adı biren_e onada ben gelince banada arkadaşlık yapmakisteyen arkakadaşlar arıyorum. :enbuyukkk:Şeniz

hevin cim ben stockholmdeyim senin de turkiye de biraktigin bir oglun varmis yanlis okumadiysam.Ben de iki tane evladimi birakip buralara geldim biri kiz biri erkek.seni cok iyi anliyorum cok zormus yasamayan bilemez

nevin ben varimmmmmm benikabul edermisiniz araniza:KK43:ama ben malmodeyimm ve cok yanlizim hemde cokkkkk

arkadaslar bu bayram benim isvecte ilk bayramim ama cok kötu hissediyorum kendimi.Aslinda burda tamamen yalniz oldugumu yeni farkettim.Eski bayramlar geldi aklima.Tum aile tam tekmil herkes birarada.Cocuklarim yanimda heyy gidi heyy:eek:klava:

Selam kizlar bende arkadasiniz olurum ne demek ben göteborg tanim seve seve sizlerle arkadas olurum.

canim uzuldum valla takma kafana bizler variz ne kadar yaninda olmasakta ama bizde isvecteyiz :)

Selam arkadaslar merhaba bende gulcan...sizler gibi isvteyim umarim guzel vakit gecirirz hep beraber.

selam birsen bende gulcan stockholma uzagim ama olsun burdayim iste senin yaninda olmayi dilerim istersen mailide al ordan konusabilir...XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Mesaj editlenmistir....

hepinize merhaba bende gulcan öncelerden cok gelirdim ama malum mesguliyet aliyor insani buraalrda..hepinizi kocaman öptum.

kizlar haklisiniz bizler biraz tembel olduk isvecte :KK70: ya yazisalim göruselim msnleselim ne varki bunda.

Uzulme canim bende yanlizim ama elden ne gelir,bizde kk daki arkadslarla bayramlasiriz.

Uzulme canim bende yanlizim ama elden ne gelir,bizde kk daki arkadslarla bayramlasiriz.
cok tesekkur ederim ilgine saolcnm evt birbirimizle bayramlasicaz ne yapalim Allah su interneti bulandan razi olsu yoksa halim ne olurdu bilmem geldigimden iki gun sonra geri dönerdim sanirim

üzülme arkadaş elbet bi sebebi vardır isvece gitmenin inş bidaki bayramlarda ailenle beraber olursun

X