iSVEC Paylasim Alani(Tanisma)

mrb hemde cok zor bacim cok sikici ya burasi ben kirsebergteyim cnm ya sen?

Alisirsin zamanla bence kendini hic bunaltma isvecceyi felan ögren daha kolay olur hersey.. bende fosiede oturuyorum...

dilerim dualarimiz dualariniz kabul olur..hayirli kandillerr..

161386fullfz6vj6ul7.jpg
[/IMG]

merhaba ben Birsen isvec Rägsved de oturuyorum yeni geldim henuz hic arkadasim yok.Cok bunaldim is de yok dogal olarak cunku henuz dillerini ögrenmedim hep evdeyim.

İsveç çok güzel yer, kızım Linköping de okudu. İskandinav ülkeleri çok medeni. Sen eş durumundan falan mı gittin ??

arkadaslar aranizda bayan kuaföru olup rägsved´e yakin oturan varmi?beraber isimizi kurup calisabiliriz madem geldik buralara bi seyler yapalim.Burada bos bos oturup sIkIlmaya mi geldik yani kendi memleketimizde de yapardik bunu elele verip calisalim kizlarrr:hooray:

birsen cnm mrb bende yeni geldim isvece bende bunaliyorum dil yok bendede evdeyim hep bende malmøde oturuyorum

birsen cok guzel bir fikir bence ama ben malmodeyim yakinmi senin yerine

evet cnm ya bende bayildim paylastim senin bebek falan varmi yagmur?

Merhaba İlhan1, ben'de 3 kasımda Malmö'de yaşamaya başlayacağım. Umarım iletişimimiz devam eder. Bana tavsiye edeceğin şeyler varsa fazlasıyla dikkate alacağım. Benim en büyük tereddütüm dil. Sen nasıl aşmaya çalışıyorsun, yada bu konuda forumda ki arkadaşlar ne tavsiye ederler.

merhaba adim Birsen. Isvece yeni geldim,esimin yanina.Bu kulube de yeni uye oldum.burada kimseyi tanimiyorum rägsvede yakin oturanlar varsa aranizda tanismak isterim.lutfen beni burda yalniz birakmayinsenağlama

merhaba adim Birsen. Isvece yeni geldim,esimin yanina.Bu kulube de yeni uye oldum.burada kimseyi tanimiyorum rägsvede yakin oturanlar varsa aranizda tanismak isterim.lutfen beni burda yalniz birakmayinsenağlama

cnm orasi neresi bilmiyorum ama bende malmødeyim yeni geldim isvece ok hosgeldin cnm gorusmke uzere

X