iSVEC Paylasim Alani(Tanisma)

hevin cim ben stockholmdeyim senin de turkiye de biraktigin bir oglun varmis yanlis okumadiysam.Ben de iki tane evladimi birakip buralara geldim biri kiz biri erkek.seni cok iyi anliyorum cok zormus yasamayan bilemez

nediyorsun bacim sen ben biraz olsun alistim ama hala cigerim yaniyor allal onlara saglik versin napalim bende evlendim geldim isvece sanirim ayni durumdayiz dua etmekten baska yapabilcemiz bisey yok allah sabir versin bizede evlatlarimizda gorusmek uzere birsena.s.

hallo birsen e hic icini daraltma canim tabiki herkez sevdiklerini bayramda bilhassa yaninda olmak ve olmalarini istiyor ama ne yapalim adi gurbet tadi aci ama yinede kendimizi diplememeliyiz ac bilgisayarini siraya ara msm den canlarini baglan kk ya hep beraber bir bayram daha gecirelim huzurlu ve mutlu gelicek bayramlarda sevincli gecmesinide simdiden dilerim birsencim

NICI BAYRAMLARA

Evet arkadaslar kk de benden baska Isvec te oturan yok galiba.! Yoksa varmi? Varsa hadi yazalim arkadaslar..kendimi burada cok yanliz hissediyorum..

merhaba rosen ben de isvecte kendimi yalniz hissediyorum.Yeni geldim daha ama cok bunaldim bir de bayram psikoljisi.ben stockholm rögsved de oturuyorum ya sen?a.s.

teşekür ederim canım artık kendimi yanlız hissetmiycem sizde hissetmeyin şuan türkiyedeyim ama enkısa zamanda gelmeye çalışıyorum

KIZLAR HEPINIZIN BAYRAMINI SIMDIDEN KUTLUYORUM NEKADAR KOTUYMUS YA ILK BAYRAMIM BENIM ISVECTE COK ZOR OLUYOR AGLIYOM HEP:KK43:

slm arkadaslar bayraminiz kutlu olsun cok uzuldum valla bir anne olarak yavrularinizi birakip gelmisiniz Allah sabir versin zor bir durumm hersey insanlar icin iste acilarda mutluluklarda...

Valla arkadaslar dil bilmemeniz kotu ama daha yolun basindasiniz tabiki zor anlariniz olacak yeni bi memlekete gelmek cook zor olmasi lazimm ama ben cok arkadaslarim var evlenipte gelen onlar ilk aylarda bunalim gecirdiler bugun ise daha iyiler herseyi basi sabirr hersey yoluna girer Allah yardimciniz olsunn..

nediyorsun bacim sen ben biraz olsun alistim ama hala cigerim yaniyor allal onlara saglik versin napalim bende evlendim geldim isvece sanirim ayni durumdayiz dua etmekten baska yapabilcemiz bisey yok allah sabir versin bizede evlatlarimizda gorusmek uzere birsena.s.
hevin cim sen kime biraktin cocugunu benim cocuklarim babasindalar bir kanun var baba yada anne noterden izin vermezse yurtdisina cikamiyor cocuklar bu yuzen alamadim cocuklarimi nette görusuyoz bazen, ama yetmiyor ki bazen geri dönmeyi bile dusunuyorum neyse Allah pisman etmesin insallah hicbirimizi.Görusmek uzere hevin cigim.

hevin cim sen kime biraktin cocugunu benim cocuklarim babasindalar bir kanun var baba yada anne noterden izin vermezse yurtdisina cikamiyor cocuklar bu yuzen alamadim cocuklarimi nette görusuyoz bazen, ama yetmiyor ki bazen geri dönmeyi bile dusunuyorum neyse Allah pisman etmesin insallah hicbirimizi.Görusmek uzere hevin cigim.

canim bende benim annemlerde kendi babasinda kaliyor ama cok zor nekadar nette gorussekte omuyor kokusunu alamaak cok kotu ben bu yaz turist olarak getirmeyi dusunuyorum ama baba neder bilmem turite izin veriyordu birsekilde oturumlu alcam yanima bacim bende dusunuyorum ama donmeyi nereye kadar benim 11 yasiinda oglum bizde gelecegimizi dusunmeliyiz degilmi onlarda ilerde buyuyp evlencek kader diycez alinyazisi bacim allah sabir versin bizim durumuzdaki insanlari seni cok ama cokiyi anliyorum dun bayramdi ve oglum yoktu yanimda okadar kotu bir durumki anlatamam:1no2:neyse bacim sonra gorusurz yine canini SIKMA dua et allahim saglik versin onlar optma.s.

Cok uzuldum canim Allah sabir versin insallah turist olarak getirirsin.. bu arada hemseri cikti bende konyaliyim :) Birsen bacim senin memleket nere

gulcancim sanirim ben mesjlari gec okuyorum bilmiyorum bilg kullanmayi.Seninle görusmeyi cok isterim ben daha yeni geldigim icin haklarimi da bilmiyorum bu konuda da yardima ihtiyacim var aslinda benim msn de var ama galiba vermiyorum burdan görusmek uzere

ben istanbulluyum dogma buyume ama kökenimiz Trakya.Hevincim benim cocuklarim biraz buyuk seninkinden oglum 15 kizim 11 yasinda.Geldik iste buralara herseyi arkada birakip.Iyi mi ettik Allah biliyor.Böyle zamanda akil veren cok olur eger akil veren olursa eski esine göndermeyebilir turist olarakta.Benim cocuklari öyle bile getiremiyorum geri getirmez demisler.Dedim ya akil veren cok oluyor.Rabbim bize sabir versin.Tek dilegim birgun keske degil iyiki diyebilmek insallah.

ben istanbulluyum dogma buyume ama kökenimiz Trakya.Hevincim benim cocuklarim biraz buyuk seninkinden oglum 15 kizim 11 yasinda.Geldik iste buralara herseyi arkada birakip.Iyi mi ettik Allah biliyor.Böyle zamanda akil veren cok olur eger akil veren olursa eski esine göndermeyebilir turist olarakta.Benim cocuklari öyle bile getiremiyorum geri getirmez demisler.Dedim ya akil veren cok oluyor.Rabbim bize sabir versin.Tek dilegim birgun keske degil iyiki diyebilmek insallah.
haklisin bacim dedigin gibi akil veren cok olur ama turist olarak getirip burda oturuma basvurcam olmuyor ya inan dayanamioyrum artik yuzum hic gulmuyor evladim aklimdan hic cikmiyor allah sabir versin yakin olsaydik inan seninle gorusmeyi cok isterdim kendine iyi bak uzulme opuyorum seni:1hug:

haklisin bacim dedigin gibi akil veren cok olur ama turist olarak getirip burda oturuma basvurcam olmuyor ya inan dayanamioyrum artik yuzum hic gulmuyor evladim aklimdan hic cikmiyor allah sabir versin yakin olsaydik inan seninle gorusmeyi cok isterdim kendine iyi bak uzulme opuyorum seni:1hug:
canim keske yakin olsaydik cok isterdim.Ama en azindan internet ortamindan göruselim.Anliyorum ki ayni durumdayiz.Ben de arastirdim cocuklari buraya getirip göturmesem neolur diye ama olmuyor direkt olarak suclusun.Benim simdiki esim avukat ondan biliyorum yoksa ben de cocuklarimi kacirip göcurmustum.Ama gerekirse ben mahkeme acip almayi dusunuyorum.Aslinda biliyormusun Rabbim her ne veriyorsa hayirlisini veriyor.biz zaten yeni geldik bir de cocuklar olsa onlara ne kadar yol yordam ögretebilirdik,kendimiz daha bilmiyoruz ki.Hele bir dil ögrenelim haklarimizi ögrenelim ondan sonrasi kolay.Ama simdilik sabretmek gerek.Dedim ya eger hukukla ilgili takildigin bir konu olursa esime sorar sana yardimci olmaya calisirim ok.Görusuruz canim.

X