iSVEC Paylasim Alani(Tanisma)

a.shayir calismiyorum iki cocuk yaptim hala evdeyim.aralikta full basliyorum okula hic birakmadan hemde az biliyorum isvecce

olsun canim yabancilardan fazla zarar gelmez,hem sen burda dogdugun icin zorlukta cekmiyosundur degilmi?ben alistim artik yalnizliga

normalhybrid20water20lixo2.jpg
merhaba arkadaslar ..cok heyecanliyim....

)))))))) resim eklemeyi ogrendim ama avatar eklemeyi ))kizlar ... kendime guluyorum...cok heyecanliyim yakinda yollar beni bekler ..isvece nasil kiyafetler koyacagimi bilemiyorum... cok soguk olurmu oralar?

Merhaba ...

Bende isveçe geleceğim ama vizeden ses yok. Ocak ayında başvurmuştuk ama nikah yapmadık henüz. Çok sıra varmış ve memur 1.5 aylık bir tatile çıkmış o yüzden düğünde yapamıyoruz. bekliyoruz. Acaba nikah yapsaydık daha mı kolay olurdu arkadaşlar.

merhabalar
Benim kızım da Linköping University'de eğitim aldı . bana çok güzel resimler yolladı,İsveç'i hep karlar ülkesi olarak düşünmüştüm, yaz mevsimi ne kadar güzelmiş. Doğa oraya çok cömert davranmış. Ayrıca insan kalitesi, yaşam standardı ve sistemin mükemmel işleyişi ile tam özlediğimiz, birgün Türkiye'nin de orası gibi olacağını hayal ettiğimiz ülke...

İsveç'i özledim. Kızım Linköping Universty'de okurken ziyaretine gitmiştim. Çok medeni ve güzel bir ülke. Türkiyedeki kargaşadan sonra oraların dinginliği huzur verdi bana ..

selam arkadaslar bende varim artik aranizda bu siteyi tesatup eseri buldum ve uye oldum bu arada ben isvec malmöden katiliyorum yarismaci arkadaslarima basarilar dilerim :)

Arkadaslar Mrb Ben Isvecten Yeni Uye Olum Isallah Surekli Gorusurz Beni Yanliz Birakmayin

Arkadaslar Mrb Bende Yeni Katildim Bu Siteye Arti Isvecede Yeni Geldim Cok Agliyorum Gunler Gecmiyor Yaa Ben Isvec Malmødeyim Vakit Hic Gecmiyor Bende Araniza Katilabilirmyim Isterseniz:KK43:

Arkadaslar Bende Yeni Katildim Heyy Bende Malmødeyim Yanlizligima Ortak Olursunuz Degilmi Bacilar Gorusmek Uzere..ya Ben Cok Sikiliyorummmm:KK43:(

yagmurcuk...yok canim yeni geldi sesin nasilsin ben yeni geldim isvece cok sikiliyorum internet bsinda vakit geciyorum cnm gorusmek uzere byby

Evet ya yeni geldin ise zor olur yeni ortama alismasi ama zamanla alisirsin nesesinden malmönun...

X