İsveç Diyeti

Benim 60 ama 58 istiyorum şu an 68 im yuvarlak hesap sen hep mi isveç yapcan
Bnde suan 83.6 yani dun tartilmistim evet hep isvec cunki denemedigim diyet kalmadi veremiyorum aclikla sorunum yok cok fazla aciksam bile kucucuk bir parca fazlasiyla doyuriyor bni yani bu diyete baskadiktan sonra boyle oldu bu sekil mutluyum

Ha sen önce de yaptın mi bunu etkili değil mi bu diyet benim de mide geniş doymuyorum hemen öğün küçültme problemim var sanırım bu diyet birebir

Ha sen önce de yaptın mi bunu etkili değil mi bu diyet benim de mide geniş doymuyorum hemen öğün küçültme problemim var sanırım bu diyet birebir
Hayir onceden yapmadim ben ilk kez cumartesi basladim isvec diyetine ama bir aydir kendi capimda yapiyordum diyet ve plates 50dk ama hic bir fayda gormedim bir aydir yaptigim icin kuculdu dogal olarak mide

İki kişi miyiz sadece Neyse Yarın BENDE geliyorum SABAH yazarim NE Yeyip NE ictigimi UYGUN MU Cnm

Merhabalaar Günaydınlaaar
Bende bu sabah başladım sabah sade nescafemi içtim öğleni bekliyorum 64.8 le basladim vermek istedigim 9 kilom var inşallah bir an önce gider şu kilolar.. birbirimize destek olalimm ben 6 gün yapmayi düşünüyorum diyeti

Merhabalar Günaydın şimdi Türk kahvemi içtim sade alkali suyumu içiyorum bol bol herkese kolaylıklar

Hoşgeldin bizde iki kişiyi sandık 3. Kişiyi görmek çok mutlu etti beni aynen burda motive olalım ko ilerleyelim senin çok azmis zaten kilon ben 68 kiloyum yuvarlak hesap 10 kilom var benim de 58 e

oncelikle hosgeldin canim insallah veririz beraberce ama sunu belirteyIm nescafe icilmemesi gerek turk kahvesi icilmeliymis veya sutsuz nescafe bnde once 3/1 ictim meger turk kahvesiymis

Öğlen menum bir parça tavuk ızgara derisi alınmış yanında iki domates

Sutsuz nescafe kullandim zaten canim Türk kahvesine dayanamiyorum hiç bende öğlen menümü yedim küçük bi domates biraz maydanoz ve iki haşlanmış yumurta. Aksam biftek yerine haşlanmış tavuk göğsü kullanmayi düşünüyorum sorun olur mu sizce

Hayir olcagini sanmiyorum cok arastiriyorum bu konuyu biftek yerine tavuk veya mercimek yenmeliymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…