- 31 Ağustos 2015
- 4
- 5
- 1
- 29
- Konu Sahibi Tatlishemsire
-
Merhaba bnde cumartesi gunu basladim isvec diyetine 86.4 le pazartesi gunu dayanamadim tartildim 83.6 gosteriyodu Hala devam ediyorum dayanabilirsem cuma tartilcam tekrar cok mutluyum cokmerhaba arkadaşlar :)
Yaklaşık 4 ay önce kilolarım sebebi ile isveç diyetine başladım ve bitirdim. Sonuç olarak 15 gün içinde 5 kilo verdim ama beni mutlu eden diyet bittikten sonra ki 10 günde 5 kilo daha vermem yani 1 aya yakın bir sürede 10 kilo verdim. Ama hala vermem gereken kilolarım var bu yüzden tekrar başlayacağım eğer aranızda benimle birlikte yola çıkmak isteyen varsa diyet arkadaşım olabilir.
Merhaba bnde cumartesi gunu basladim isvec diyetine 86.4 le pazartesi gunu dayanamadim tartildim 83.6 gosteriyodu Hala devam ediyorum dayanabilirsem cuma tartilcam tekrar cok mutluyum cok
hangisi o cnmDiger listeyi birebir uyguluyorum
Diger liste derken aynisi yani ama biftek ve ispanaksiz demek istedim canimHangisi o
hangisi o cnm
Aynen canim birlikten kuvvet dogar kuvvettende kilolar giderrrrHımm bende ole devam edim o zaman çok saol cnm ya bende yarın eşlik etmeye başlayım size o zaman birlikte verelim ve hergün ne yeyip ne iciyosak yazalım mi buraya tartı günü de belirleyelim birlikten kuvvet doğar deyip sarilalim
Başka meyvesi yu içersin c vitamini yüksek olanPortakal Suyu yaziyor listede ama yok malesef buyuk marketlerde varmidir acaba hic dikat etmemistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?