- 2 Ağustos 2015
- 588
- 797
- 103
- Konu Sahibi Tatlishemsire
Senin azmis ya benim 25 malesef dogum kilolari duruyorTmm cnm bnm 10 kilo fazlam var vermem gereken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin azmis ya benim 25 malesef dogum kilolari duruyorTmm cnm bnm 10 kilo fazlam var vermem gereken
60 olmam gerek yada 57 falanSenin azmis ya benim 25 malesef dogum kilolari duruyor
Bnde suan 83.6 yani dun tartilmistim evet hep isvec cunki denemedigim diyet kalmadi veremiyorum aclikla sorunum yok cok fazla aciksam bile kucucuk bir parca fazlasiyla doyuriyor bni yani bu diyete baskadiktan sonra boyle oldu bu sekil mutluyumBenim 60 ama 58 istiyorum şu an 68 im yuvarlak hesap sen hep mi isveç yapcan
Ben yarın başlıcam inşallah cuma tartilirim yine ondan sonra ortak gün belirlerizBnm cuma 7.gunum olacak tartilmam gerek senin 3 olucak nasil olcak
Hayir onceden yapmadim ben ilk kez cumartesi basladim isvec diyetine ama bir aydir kendi capimda yapiyordum diyet ve plates 50dk ama hic bir fayda gormedim bir aydir yaptigim icin kuculdu dogal olarak mideHa sen önce de yaptın mi bunu etkili değil mi bu diyet benim de mide geniş doymuyorum hemen öğün küçültme problemim var sanırım bu diyet birebir
Tm uyar banaBen yarın başlıcam inşallah cuma tartilirim yine ondan sonra ortak gün belirleriz
Evet galiba 2 kisiyiztm canim bnde yazarim ben az sonra yarim kase yogurt yiyip aksami kapatcam yarin gorusrzİki kişi miyiz sadece Neyse Yarın BENDE geliyorum SABAH yazarim NE Yeyip NE ictigimi UYGUN MU Cnm
Tamam canım yarın sabah görüşürüz kib katılımları bekliyoruz bayanlarEvet galiba 2 kisiyiztm canim bnde yazarim ben az sonra yarim kase yogurt yiyip aksami kapatcam yarin gorusrz
Hoşgeldin bizde iki kişiyi sandık 3. Kişiyi görmek çok mutlu etti beni aynen burda motive olalım ko ilerleyelim senin çok azmis zaten kilon ben 68 kiloyum yuvarlak hesap 10 kilom var benim de 58 eMerhabalaar Günaydınlaaar
Bende bu sabah başladım sabah sade nescafemi içtim öğleni bekliyorum 64.8 le basladim vermek istedigim 9 kilom var inşallah bir an önce gider şu kilolar.. birbirimize destek olalimm ben 6 gün yapmayi düşünüyorum diyeti
oncelikle hosgeldin canim insallah veririz beraberce ama sunu belirteyIm nescafe icilmemesi gerek turk kahvesi icilmeliymis veya sutsuz nescafe bnde once 3/1 ictim meger turk kahvesiymisMerhabalaar Günaydınlaaar
Bende bu sabah başladım sabah sade nescafemi içtim öğleni bekliyorum 64.8 le basladim vermek istedigim 9 kilom var inşallah bir an önce gider şu kilolar.. birbirimize destek olalimm ben 6 gün yapmayi düşünüyorum diyeti
Hayir olcagini sanmiyorum cok arastiriyorum bu konuyu biftek yerine tavuk veya mercimek yenmeliymisSutsuz nescafe kullandim zaten canim Türk kahvesine dayanamiyorum hiç bende öğlen menümü yedim küçük bi domates biraz maydanoz ve iki haşlanmış yumurta. Aksam biftek yerine haşlanmış tavuk göğsü kullanmayi düşünüyorum sorun olur mu sizce