- 2 Ağustos 2015
- 588
- 797
- 103
- Konu Sahibi Tatlishemsire
-
O nasıl bişey cnm bende temizlik ve 1 saat dans ediyorum sadece spor anlamindaLeslie diye evde yurume kesfettim dun 2 mil yurudum insallah devam edicem onada eglenceli bir tarz
Google amca veya youtuba yaz leslie sansome cikiyor simdi 2 mil daha yaptim inanilmaz hissediyorum harikaa biseyO nasıl bişey cnm bende temizlik ve 1 saat dans ediyorum sadece spor anlaminda
Bnde yarim saat yaptim 2 mil yarim saat ediyor niyetimde 3 vardi ama dayanamadim ilk baslayinca zorrEwt gördüm bende yarım saat yaptım sadece
Su olarak ödem çayım var benim onu tavsiye ederim hergün bi litre onu içiyorum bi şeftalili şu bide naneli limonlu salatalikli şu 3 litre suyu bile bitiriorum etkileri çok iyiValla maşallah sizeben kolumu kaldiramiyorum, salata için yeşillik almaya cikicam simdi yarim saat öyle yürürüm heralde. Acikma yönünden sıkıntım yok çok şükür 7 gibi akşam yemeğini yiyip günü kapamayi düşünüyorum bu arada suyu unutmayalim bol bol icelim
Bnde yarim saat yaptim 2 mil yarim saat ediyor niyetimde 3 vardi ama dayanamadim ilk baslayinca zorr
diyet günlüklerinde sayfa açtım kızlar bizim olay oraya daha uygun sanki orda buluşalım benceValla maşallah sizeben kolumu kaldiramiyorum, salata için yeşillik almaya cikicam simdi yarim saat öyle yürürüm heralde. Acikma yönünden sıkıntım yok çok şükür 7 gibi akşam yemeğini yiyip günü kapamayi düşünüyorum bu arada suyu unutmayalim bol bol icelim
Sayfa adi??diyet günlüklerinde sayfa açtım kızlar bizim olay oraya daha uygun sanki orda buluşalım bence
this HTML class. Value is http://www.kadinlark burası canım sanırım doğru yaptım diyet günlükleriSayfa adi??
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?posts/42435376/, cnm bu foruma bekleriz biz ordayızbende katılmak istiyorum yarından itibaren :)
Evt hep isvec yapacagimBenim 60 ama 58 istiyorum şu an 68 im yuvarlak hesap sen hep mi isveç yapcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?