İsveç Diyeti

Leslie diye evde yurume kesfettim dun 2 mil yurudum insallah devam edicem onada eglenceli bir tarz

Valla maşallah size ben kolumu kaldiramiyorum, salata için yeşillik almaya cikicam simdi yarim saat öyle yürürüm heralde. Acikma yönünden sıkıntım yok çok şükür 7 gibi akşam yemeğini yiyip günü kapamayi düşünüyorum bu arada suyu unutmayalim bol bol icelim

Ben yarım saat onu yaptım yarım saatte dans ettim yeterli canım sabahta bi saat temizlik iyidir heralde aynen bende iyiyim şükür açlık yok şu an akşam 7 iyi mi yemek için kaç ideal olur kafam karışio benim o konuda ya nasıl yapalım

Su olarak ödem çayım var benim onu tavsiye ederim hergün bi litre onu içiyorum bi şeftalili şu bide naneli limonlu salatalikli şu 3 litre suyu bile bitiriorum etkileri çok iyi

Bnde yarim saat yaptim 2 mil yarim saat ediyor niyetimde 3 vardi ama dayanamadim ilk baslayinca zorr

diyet günlüklerinde sayfa açtım kızlar bizim olay oraya daha uygun sanki orda buluşalım bence

Arkadaşlar bu gün 2 günüm bitti sayılır ve tartıda 4 kilo eksik gösteriyorum . Tartıyı kontrol ettim düzgün çalışıyor

Selam herkese :) ben diyete yarin basliyorum arkadaslar. Gazlayin beni ahahsh

Simdi soyle ki bu bir intikam yeminidir. İcinde ask vardir -℅@;!@ ( :) ben de cok kilo aldim ama is nedeniyle 10 ekimde bi toplanmamiz var. Ve ben tas gibi cikmak istiyorum karsisina. Tas olmasam da baya oldugi kadar.

Kilom 83 boyum 167 yas 26

Valla 72 olsam harikularde olur ama sanmiyorum. Dibine kadar zorlicam cok hirsliyim
75 olsun benim olsun. Bi el atin siz de bana.

Onumuzdeki 10 gun boyunca diyet gunluguim icin sizle olacagim. Bulusma gunu sonrasi da anlatirim ne oldu ne bitti ahahahsjakskhs

Hadi bakalim. Sen mi beni yenicen ben mi seni :)))

Baslangic : 83
ilk gun , 27 eylul pazar.
Bitiş : 9 ekim.

Olaylar olaylar: 10 ekim :))

Son düzenleme:
Merhaba bende 27 eylülde başladım şu an 4 kilo gitti ben 86 kiloydum şu an 83 oldum. hadi bakalım zayıflayım

25 nisan da başladım isveç diyetine. 85.50 kg dım. bugün 10.günüm. 78 kg. şu an. 2.önce tartıldığımda da 78 kg çıkıştım ama o zaman olmayan pantolonum bugün üzerime oldu . Biraz halsizlik yaptığı doğru. ilk hafta 2 gün yürüyüş yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…