- 8 Aralık 2009
- 1.396
- 107
- 163
- Konu Sahibi ferhan emir
-
Ispanak yemesem nolurrkiBen 13 günde 8 kilo verdim. Diyetin yanında ekstra çay kahve içtim (şekersiz). Yumurtaları hiç yemedim. Etrafındakilere diyette olduğunu mutlaka söyle çünkü aşırı sinir bozukluğuna neden oluyor. Durdur yere patladığında nedenini anlasınlar ve hoş görsünler:)
Merhaba kizlar bu diyete baslamak istiyorum ama sabahlari ilac kullandigim icin sabah kahvaltimi yapmam gerekiyor ac karnina ictigimde ilacin yan etkileri artiyormus acaba oglen yemegindeki yumurtayi sabah yesem olur mu yapan var mi
Canım okuduğum kadarıyla aynı gün içindeki yiyecekler öğün olarak yer değiştirebiliyor. Yani yiyebilirsin.
Tesekkur ederim canim cevabin icin birde ben erken kalkmaktan nefret ederim sabah kahvaltim genelde 11.30 12 gibi olur. Bugum basladim diyete saat 12 gibi kahvemi ictim 3 gibi oglen yemegi 6 da aksam yemegimi yemeyi dusunuyorum siz kacta yiyorsunuz cok mu sık yemis olurum
Canım açıkcası ben tam anlamıyla başlayamadım pek yapmadım malum ramazan misafir gelen giden derken bi türlü yapamadım. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olacaktır. Fakat biraz daha erken kalkmaya çalışsan daha iyi olurBen de bayramdan sonra denemeyi düşünüyorum. Mutlaka sonuçlarını bizimle de paylaş
Evet canim haklisin erken kalkmaya alistirmaliyim kendimi. Ben 4 gun once diyetisyene gittim herkese verilen bi liste verdi baktim cok gereksiz sadece ara ogunlerine uydum ekmek hic yemedim ve her gun 45 dakika yuruyus yaptim bugun de isvec diyetine basladim kahvemi ictikten sonra kac kiloyla basladigima bakmak icin tartildim ve gozlerime inanamadim 4 gunde 2 kilo vermisim suan kilom 70.3 boyum 1.67 insallah 13 gun sonra 60 i gorurum
çok iyisin canım egzersiz yapıyomusun ben şuan 64 kiloyum ve 55 olmak istiyorum bugün 5.günüm ve egzersiz yapmıyorum yaparsam daha fazla kilo vermebilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?