• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

isveç diyeti

Ben 13 günde 8 kilo verdim. Diyetin yanında ekstra çay kahve içtim (şekersiz). Yumurtaları hiç yemedim. Etrafındakilere diyette olduğunu mutlaka söyle çünkü aşırı sinir bozukluğuna neden oluyor. Durdur yere patladığında nedenini anlasınlar ve hoş görsünler:)
Ispanak yemesem nolurrki

arkadaşlar bende 1 hafta yaptım bunu 5 kilo falan vermiştim ama bırakınca inanılmaz hızlı bir sekilde geri aldırıyor bide diyet inanlmz halsiz bırakıyor.Yİnede mutlu ediyor bende baslıycam

bugün ikinci günün sabahı birazdan kahvemi içeceğim :) sabah tartıldım 1 kilo 200 gram gitmiş :)
başlangıç : 68,8
1.gün sonu : 67,6 - diyete ek olarak 3 km tempolu yürüyüş yaptım.
bakalım yarın ne olacak :)

Merhaba kizlar bu diyete baslamak istiyorum ama sabahlari ilac kullandigim icin sabah kahvaltimi yapmam gerekiyor ac karnina ictigimde ilacin yan etkileri artiyormus acaba oglen yemegindeki yumurtayi sabah yesem olur mu yapan var mi

Merhaba kizlar bu diyete baslamak istiyorum ama sabahlari ilac kullandigim icin sabah kahvaltimi yapmam gerekiyor ac karnina ictigimde ilacin yan etkileri artiyormus acaba oglen yemegindeki yumurtayi sabah yesem olur mu yapan var mi

Canım okuduğum kadarıyla aynı gün içindeki yiyecekler öğün olarak yer değiştirebiliyor. Yani yiyebilirsin. ;)

Canım okuduğum kadarıyla aynı gün içindeki yiyecekler öğün olarak yer değiştirebiliyor. Yani yiyebilirsin. :KK66:

Tesekkur ederim canim cevabin icin birde ben erken kalkmaktan nefret ederim sabah kahvaltim genelde 11.30 12 gibi olur. Bugum basladim diyete saat 12 gibi kahvemi ictim 3 gibi oglen yemegi 6 da aksam yemegimi yemeyi dusunuyorum siz kacta yiyorsunuz cok mu sık yemis olurum

Tesekkur ederim canim cevabin icin birde ben erken kalkmaktan nefret ederim sabah kahvaltim genelde 11.30 12 gibi olur. Bugum basladim diyete saat 12 gibi kahvemi ictim 3 gibi oglen yemegi 6 da aksam yemegimi yemeyi dusunuyorum siz kacta yiyorsunuz cok mu sık yemis olurum

Canım açıkcası ben tam anlamıyla başlayamadım pek yapmadım malum ramazan misafir gelen giden derken bi türlü yapamadım. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olacaktır. Fakat biraz daha erken kalkmaya çalışsan daha iyi olur:KK19: Ben de bayramdan sonra denemeyi düşünüyorum. Mutlaka sonuçlarını bizimle de paylaş:KK51:

Canım açıkcası ben tam anlamıyla başlayamadım pek yapmadım malum ramazan misafir gelen giden derken bi türlü yapamadım. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olacaktır. Fakat biraz daha erken kalkmaya çalışsan daha iyi olur:KK19: Ben de bayramdan sonra denemeyi düşünüyorum. Mutlaka sonuçlarını bizimle de paylaş:KK51:

Evet canim haklisin erken kalkmaya alistirmaliyim kendimi. Ben 4 gun once diyetisyene gittim herkese verilen bi liste verdi baktim cok gereksiz sadece ara ogunlerine uydum ekmek hic yemedim ve her gun 45 dakika yuruyus yaptim bugun de isvec diyetine basladim kahvemi ictikten sonra kac kiloyla basladigima bakmak icin tartildim ve gozlerime inanamadim 4 gunde 2 kilo vermisim suan kilom 70.3 boyum 1.67 insallah 13 gun sonra 60 i gorurum

Evet canim haklisin erken kalkmaya alistirmaliyim kendimi. Ben 4 gun once diyetisyene gittim herkese verilen bi liste verdi baktim cok gereksiz sadece ara ogunlerine uydum ekmek hic yemedim ve her gun 45 dakika yuruyus yaptim bugun de isvec diyetine basladim kahvemi ictikten sonra kac kiloyla basladigima bakmak icin tartildim ve gozlerime inanamadim 4 gunde 2 kilo vermisim suan kilom 70.3 boyum 1.67 insallah 13 gun sonra 60 i gorurum

Aa çok güzel tebrik ederimm inşallahh görürsüünn hepimizin derdi aynı Allah yardımcımız olsunn :KK200:

Çoktandır uğrayan olmamış :KK54:

Bugün başladım bakalım hayırlısı

170 boy

65.6 kilo

6 veripte üzülen olmuş arkadaşlar yapmayın :KK12:
5 kiloya bile razıyım....ah şu 59 u bi gorebilsem :KK51:

Kendimi sorumlu hissetmek için yazıcam her sabah buraya kimse gelmesede

Eveet, bu senenin başında 93-94 kilo olan 1.76 boyunda biriydim :) Sonra Dukan'la 77 kiloya kadar düştüm ama ramazan girdi araya ve malesef 5 kilosunu geri aldım 2 ayda. Dün itibariyle isveç diyetine 82.1 kilo ile başladım. 2 hafta sonra tatile gideceğim için en azından boyumla aynı olsun kilom da şişman değil balık etli olim istiyorum :) Dün öğle yemeğini yiyemedim, akşam onun için bifteğin yanında az biraz sebze yedim ve salatamı yedim. Kola bağımlısı olan ben kola içmedim. Bugün de sabah kahvemi içtim, salamım ve yoğurdum da hazır :) Ve bu sabah uyandığımdaaa tam 80.5 kilo olarak uyandım. Dün içtiğim bardak dolusu sular işe yaradı galiba :) Unutmadan, 40 dakika tempolu yüzdüm dün.

1. gün sabahı : 82.1
2. gün sabahı : 80.5

benim 4.günüm bitti ama okadar bi aşama kaydetmedim belki bünyem alışıyordur bilemiyorum ama inşallah işe yarar :/ egzersizde yapıyomuusn:110:

Merhabalar tekrardan,

Bugün 3. günüm bitmek üzere :) Bu sabah tartıldığımda 79.8'i gördüm :) Yani 2 günde 2 kilo 300 gr vermişim :) Boyum 1.77 olduğundan, 77 kilo ilk hedefim, ama bu diyet için toplamda 7 kiloyu hedef koydum. Yani kalan 10 günde vermem gereken 5 kilo var daha :) Her gün yazacağım.

3. gün sabahı : 79.8

çok iyisin canım egzersiz yapıyomusun ben şuan 64 kiloyum ve 55 olmak istiyorum bugün 5.günüm ve egzersiz yapmıyorum yaparsam daha fazla kilo vermebilirmiyim:110:

çok iyisin canım egzersiz yapıyomusun ben şuan 64 kiloyum ve 55 olmak istiyorum bugün 5.günüm ve egzersiz yapmıyorum yaparsam daha fazla kilo vermebilirmiyim:110:

Sen kaç kilo verdin 5 günde? Ben günde 1 saat yüzüyorum. Yarım saat kadar da yürüyüşle destekliyorum bunu. 26sında tatile gideceğim için aldığım şortlarda güzel görünmek uğruna gaza geldim işin açıkçası :)))

Günaydııın,

Bugün 4. günüm. Çok zorlandığım da söylenemez. Sadece haftasonu geldiği için ailece yapılan kahvaltıda 1 dilim kızarmış ekmek yiyor olmak biraz dokundu :) O kadar. Onun dışında hızla kilo veriyorum. Ve her gün yüzüyorum, yürüyüş de az çok markete vs yapmaya çalışıyorum... Diyetimin bitmesine 8 buçuk gün, tatile çıkmama 11 gün kaldı :) Ha gayrettt... 3 günde tam 3 kilo gitti.

3. gün sabahı : 79.8
4. gün sabahı: 79.1

Back
X