- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende neskafe yerine çay içiyorum kahveyle aram hiç yok birde haşlanmış balık var onun yerine ton balık yesem olurmu?
yemeeee
merhaba canım bende bugun topice geldim ve sabah başladım diyete ... birbirimize destek vererek vericez bu kiloları![]()
merhaba kızlar bende isveçe 2 gün dayanabilenlerdenim ama ayın 15inde bayram için ailemin yanına gidecem 102 kilodan 92ye düştüm kendi çabalarımla ama 92de takıldım kaldım sizinde desteğinizle bende başlamak istiyorum yarın başlıyorum inş sabah tartılıp yazarım kilomu var mı destek olacak olan
yemeeee
öyle güzel kokuyolarkiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
bende neskafe yerine çay içiyorum kahveyle aram hiç yok birde haşlanmış balık var onun yerine ton balık yesem olurmu?
biblodeniz hoş geldin tatlım. umurım birlikte atarız bu kiloları.
spor yapıyor mmusun canım ben oruç da tutacam inş gider bu kilolar
yemeeee
öyle güzel kokuyolarkiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
bilmezmiyimmmbende baya acıktım yaa suyla doyuyorum karnımı
ben isveç diyeti bittiğinde (13.günden sonra)
7 gün 1000 kalorilik diyet uygulucam daha sonrada kalorileri yükselterek istediğim kiloda kalabilmek için kendime beslenme programı yapıcam inşallah başarılı olurum:)
kaç gün kalmıştı canım bitirmeye. umarım başarılı olursun.
bu gün 4.günüm bende yeni başladım bitirdikten sonra verdiğim kiloları almamak için kendime diyet listesi arıyordum 1000 kalorilip liste buldum onu uygulayacağım bu listeyle haftada 2 kilo veriliyormuş deneyip görücez:)
4 günde ne kadar verdin baktınmı
günaydın kraliçelerrrrrrr1 kilo gitmiş bulunmakta
![]()
çok güzel denizcim inşallah böyle devam eder gider hepsi
benim 2 gündür durdu kilo vermem bu günde 62,5 gördüm tartıda(( galiba veremicem kilo moralim bozuldu.gerçi bu gün daha 5.günüm bakalım ne olucak.
Sakın moral bozukluğuna uğramayın, vücut hep böyle, bir yerde duruyor, inat ediyor, siz de inat edin, hareket edin, sabahları uyandığınızda soğuk duş almayı deneyin mesela =) onun inadını kırın.
Benim de kilo vermem yavaşladı mesela, önceden hızla giderken şimdi çok yavaş 100'er gr gibi. Ama toplama bakınca azar azar da olsa bizi hedefimize yaklaştırıyor :)
Sakın moral bozukluğuna uğramayın, vücut hep böyle, bir yerde duruyor, inat ediyor, siz de inat edin, hareket edin, sabahları uyandığınızda soğuk duş almayı deneyin mesela =) onun inadını kırın.
Benim de kilo vermem yavaşladı mesela, önceden hızla giderken şimdi çok yavaş 100'er gr gibi. Ama toplama bakınca azar azar da olsa bizi hedefimize yaklaştırıyor :)