• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Isveç diyeti kraliçeleri:yarışa hazır mısınız?

kız valla cok nadir giriyorum artık yaa bnce cidden işi bitmiş bu topiğin arada sana yazıyorum o kadar içimden de gelmiyo ki artık :s

biz yazıoruz dıyemı öle dedın . aranıza almak ıstedgnızı söledınız smdı sız yazmıorsunuz . rahatsız olmayın bdaha yazmayız .

Yarın bende baslamayı düşünüyorum bu diyete. 1 hafta oruc tuttum sahurdu iftardı derken baktım kilolar aldı basını gidiyo. Artık bi dur demem lazım sanırım oruc tutmayı bıraktım o yuzden yarın baslıcazzz bakalım sonuc olumlu olur inşşşşş :50:

Kizlaaaaarrrr ben geldiiiimmmmm :) hepinizi cok ozledimmmm,ama mazur gorursunuz beni,5 Aylik ozlemden snra gecem gunduzum burakla gecti hep.opuorum kocamannn

biz yazıoruz dıyemı öle dedın . aranıza almak ıstedgnızı söledınız smdı sız yazmıorsunuz . rahatsız olmayın bdaha yazmayız .

canim benim,alinma sakin,yelda oyle demek istememeistr.biz eskiden 5 kisiydik,sutekli burda muhabbet edioduk,melike giremio,ben de giremym bi kac gundur,duygu da yok,yeldanin kastettigi bizim eksikligimizdir,sizinle kaynasma firsatim olmadi.cok uzuldum yazdigini gorunce,lutfen boyle dusunmesin kimse,bu topik herkese acik.deneyimlerimizi paylasioruz burda,birbirimize destekoluoruz,ortak bi gayemiz war.hepinizi opuorum

Herkese selam bende yarın İsveç diyetine basliycam 6 yasa 7 kilo fazlam var. Umarım 13 günde istediğimize kavuşuruz. Liste varsa benide eklermisiniz boy 176 kilo 72:36:

benim bugün 13. günümdü ve bitti.. son 6 gün nerdeyse hiç kilo veremedim ben, toplamda 5,5 kilo verdim, bu diyetin bana kattığı en büyük artılar 2,5 lt su içmek ve şekersiz kahve içmek oldu:)

bende isveç diyetine başlamak istiyorum ama galiba birazcık desteğe ihtiyacım var. tiroid hastalığından dolayı sağolsun metabolizma pek çalışmıyor. şu an 87.3 ten aşağı inemiyorum. ve acil kilo vermem gerekiyor. bilemiyorum bu diyet beni zayıflatırmı. diyetlerle pek aram yokta. bide mağlum ramazan ayı. destek olun kızlar nolur.

benim bugün 13. günümdü ve bitti.. son 6 gün nerdeyse hiç kilo veremedim ben, toplamda 5,5 kilo verdim, bu diyetin bana kattığı en büyük artılar 2,5 lt su içmek ve şekersiz kahve içmek oldu:)

çok güzel cnm 13 günde 5,5 kilo vermek bence iyi, birde ayran dekoksu uygula ikigün 2 kilo daha verirsin.

Senin kaç kilo fazlan var kaç gündür diyettesin cnm

Benim boyum 1,64 kilom 65 idi geçen hafta cuma isveç diyetine başladım fakat cumartesi pazar uygulayamadım bende pazartesi tekrar 1.günden başladım bu gün ikinci günüm fakat cumadan beri yediğime içtiğime dikkat ediyorum ve egzersiz yapıyorum 55 kilo olsam yeterli benim için 8 kilo fazlam kaldı...:)

slm bugün başladım diyete ve bitirdim ne güzel dimi. iftara davetliydim ve klasik söz bugün ye sonra devam edersin. bi kişide yeme desin ya. yok yeter dedikçe tabak yeniden doluyo tabi. neyse sabah yeniden ilk günüm. nereye kadar ilk olacak merak ediyorum ama. hadi kolay gelsin.

Günaydın arkadaslar ikinci gunün sonunda 2. Kilomu vermiş bulunuyorum. 5 kilom kaldı 13 sonunda verirmiyim bu 5 kiloyu ne dersiniz

Back
X