Isveç diyeti kraliçeleri:yarışa hazır mısınız?

ay ewet,o yuzden birbirimizden bu kadar guc alioruz ya:) cnm peki bacaklar nasi oldu?bacaklarim benim kabusum cok kalin we gewsek,ic bacak ds bacak resmen bir yag tulumbasi.bacak anne tarafimdan genetik bizde,annem incecik kadin,60 kg ama bacaklari wucuduna gore kalin we sarkik onunda

Sunu farkettim,bende suana kadar eksik olan tek sey motiwasyon we psikolojik destekmis.ben hayatimda hic bukadar spor yapmadim,hele bu kadar siki dietle hic yapmadim.ewde egzersizden nefret ederdim,cok komikgelirdi bana,ama simdi hic bisi ve hic kimse umrumda deil.we bu sizden aldigim motiwasyonla oldu,sagolun warolun

oturdugumda zayıf iki kız bacagına dönüşüodu ben yürüyüşü o yüzden çok yapıorm hiç boşluk yoktu arada görmüştrsn callanetics de orada olması gereken ideal bacak şekilini ğösterio arada boşluklar var şimdi birleştrdğmde benimde öyle spor spor spor istediğini elde edebilirsin incecik bacaklarında olabilir yeter ki azim spor diyet su ben bunlarla hayalimdeki bacaga ulaştım canım tabi birazcık daha incelsin istiorm ıvana sertn bacakları gibi istiorm ben bacak yapım aynı onunla ben başladıgımda 85 kiloydum senin eski kilonla aynı başlangıçla yaptım sende yapacaksın çok azimlisin maşallah ama aşkına kavuşana kadar callanetics hergün yap daha sonrada yap tabiki istegene göre

harikasin melike.ben bu islemi burak gelene kadar deil omur boyu surdurcem zaten.kendim icin istiorum kimse icin deil.ama sabirsizligim burak gelecek die :) ins benim de bacaklarim ole olur ama ben yuruyus yapamiorum malesef hergun senin gibi.paki callan da en cok hangi hareketler bacagi sekillendirior sence ozellikle ic bacak we oön ust bacak icin soruorum.onlari fazlalastirip mi yapsam acaba? Bide arada bolunuor benimki,hareketlerin yarisini sabah yarisini aksam yapsam olmaz mi? Son bi soru,sen kacinci callan i yapiosun suan? Puf ne cok sordum

aynennn dolabım giyilmemiş yada 1-2 kez giyilmiş kıyafetlerle dolu. anneanne gibi giyiniyorum

aynennn dolabım giyilmemiş yada 1-2 kez giyilmiş kıyafetlerle dolu. anneanne gibi giyiniyorum

iste bu yuzden harekete gectik bundan sonra geride kalacak tum o yasadiklarimiz.aliswerisle bariacaz,diledigimiz gibi giyincez.bundan snra agaoglu feefesi benimsiorum,yaptim olacak :)) su kk da smile yapmai da bi turlu orenemedim :/

sağol canım benim bugün de 92.2yim yarın 91 olacağım inşallah

hoşgeldin tatlım. ama sen hedefine ulaşmışsın zaten :) kilo cetvelinde öyle görünüyor. darısı başımıza :)

yok canım aslında hedefime 1 kilo kalmıştı ama bir rahatsızlık geçirdim birkaç hafta diyet yapamadım üstüne birde kan takviyesi aldım.. bu sürede 3kilo aldım zaten vermem gereken 1 kilo vardı ettimi size 4 kilo birde benden olsun yani toplamda 5 kilo var vermem gereken isveçle noktalayayım diyorum ..
benim için motivasyon herşey ama ramazan geliyor bir fikriniz varmı?nasıl yapacağız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…