gözdecim emin ol benim kollarımda öyleydi biz herşeyi aynı yaşamışız seninle sanki kilo konusunda diyetler , dukan amca bu diyetten önce 2 kere okudum o kitapı ve uyguladım tabi zaman daralınca bırakıp hızlı kilo verebilecegim şeyler aradım ve buradayım :)
oturdugumda zayıf iki kız bacagına dönüşüodu ben yürüyüşü o yüzden çok yapıorm hiç boşluk yoktu arada görmüştrsn callanetics de orada olması gereken ideal bacak şekilini ğösterio arada boşluklar var şimdi birleştrdğmde benimde öyle spor spor spor istediğini elde edebilirsin incecik bacaklarında olabilir yeter ki azim spor diyet su ben bunlarla hayalimdeki bacaga ulaştım canım tabi birazcık daha incelsin istiorm ıvana sertn bacakları gibi istiorm ben bacak yapım aynı onunla ben başladıgımda 85 kiloydum senin eski kilonla aynı başlangıçla yaptım sende yapacaksın çok azimlisin maşallah ama aşkına kavuşana kadar callanetics hergün yap daha sonrada yap tabiki istegene göre
ben callanetics yapmaya gider görüşürz kızlar:)öpüldünüz
aynen oyle moda uzmani oldum artik,hangi bolge icin hangi model giyilmeli su gobek kamufle eder bu bacagi ince gosterir boyle takiliorum ben de.ama 86 yi gorduumden berialisweris yapmiorum,yapmicam 70 ile 75 arasi olana kadar.zaten dolabimda giyemedig etiketi bile cikmamis bir suru kiyafetwar
ben de inanior,bu zamana kadarbasarisiz olmus olabiliriz ama bundan snra basaricaz,bu kez olucak can i gonulden inaniorm
aynennn dolabım giyilmemiş yada 1-2 kez giyilmiş kıyafetlerle dolu. anneanne gibi giyiniyorum
harikasin,102 den 90 a dusmussun,zaten basarabildigini gostermissin kendine harikasin,ayakta alkisliorum seni ki hatirliorum ben seni daha once de tebrik etmistim :) ben inaniorum,70 ler surda dursun,sen 65 lerid de goreceksin,hep birlikte gorcez :)seni tanidigimiza mutlu olduk buarada :)
​kızlar bende geldim benide alın yaa
​kızlar bende geldim benide alın yaa
78 i gördüğüm gün sevinçten ağlarım heralde
hele 68 i görürsem ne olurum bilmiyorum
bende bende 65 i göresem varyaa tahmn edemiyorum
ıspanak mevsimi deil canm ne yiyosun onun yerine ?
canım açlıktan oldugu ortada ama tansiyonunu ölçtür isterssen dikkat et kendine zayıflık ugruna hasta olmayalımKizlar iyiyim iyiyim diordum da suan hic ii deilim.ac da deilim ama basim falan donuor,yazi bile yazamadim,nie bole oldu anamadim
hoşgeldin tatlım. ama sen hedefine ulaşmışsın zaten :) kilo cetvelinde öyle görünüyor. darısı başımıza :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?