günaydın kızlaaar. 83.3, yarım kilocuk vermişim. olsun artık buna da şükür :)
Gunaydin kizlar,81.9( bir de wc cikam
iorum yardim edin((
günaydın tatlım niye üzülüyorsunki dün kaçtınki sen?
kahve bana wc konusunda yardımcı oluyor çok şükür. birde çok fazla su içiyorum. ve kayısılı forma çay içiyorum.
ama şunuda düşün ne kadar yiyoruzki zaten :))
Gunaydin kizlar,81.9( bir de wc cikam
iorum yardim edin((
cnm dediklerini aynen ben de yapiorum,ama uc gundur kayisili form cayim bitti bi turlu cikip alamadim,ondanmi ki acaba :/ uzuldum cunku 82.3 idim.dun,bgn 81.9 um sdece 300 gr gitmis.umarim tuwalete cikmadagimdan boledir,cikinca duset
ayrıca kızlar biz kurulu robot degilizki hergün bir kilo verebilellim biz bu kiloları uzun süredir taşıorz elbette bazen yavaşlama olur birde vucüt alışıo belli süre sonra aynı düzenle yemeye 6 gününüz bugün illaki yavaşlama olacak hiç takılmayın
canım bence ya sallıolar yada 90 kilo üstündeler ancak o şekilde 10 kilo gider çünkü genelde 6 vermiş yapanlar en fazla sporla 8 daha fazla verilenecegine inenmıorm ben 2 hafta içinde
canım bişey rica edebilirmiyim diyete başladıgın gün kilon altınada bugünü ve kilonu yazarmısın? birde ticker şimdiki kiloonu yapsan yarım kilo daha eridi o sende degil artık :)çünkü arada ziyaretci girio dikkatini en çok çeken şey o olur merak edilen genelde kaç günde ne verilmiş:)ben bu diyete öyle gördüm
Buarada duygu sen gunde nkdr su iciosun? Ben biara 4 lt falan iciodum,halamlar kyzenlerim falan (hepsi doktor,ecz ws) ustume atladilar napiosun sen hem bobreklerini mahwedersin hem de wucudun odem yapar 2.5 tan fazla icmiceksn dediler bna
tatlım ya daha önce yazdınmı bilmiorm ama ismini merak ediorm :)pretty__woman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?