Isveç diyeti kraliçeleri:yarışa hazır mısınız?

Gunaydin kizlar,81.9 ( bir de wc cikam
iorum yardim edin ((

günaydın tatlım niye üzülüyorsunki dün kaçtınki sen?
kahve bana wc konusunda yardımcı oluyor çok şükür. birde çok fazla su içiyorum. ve kayısılı forma çay içiyorum.
ama şunuda düşün ne kadar yiyoruzki zaten :))

cnm dediklerini aynen ben de yapiorum,ama uc gundur kayisili form cayim bitti bi turlu cikip alamadim,ondanmi ki acaba :/ uzuldum cunku 82.3 idim.dun,bgn 81.9 um sdece 300 gr gitmis.umarim tuwalete cikmadagimdan boledir,cikinca duset

cnm dediklerini aynen ben de yapiorum,ama uc gundur kayisili form cayim bitti bi turlu cikip alamadim,ondanmi ki acaba :/ uzuldum cunku 82.3 idim.dun,bgn 81.9 um sdece 300 gr gitmis.umarim tuwalete cikmadagimdan boledir,cikinca duset

tabiki ondandır. üzülme sen, ya kayısılı forma çay al yada melikenin dediği gibi sinemaki çayı

kızlar ikinizi de çok tebrik ediyorum ve öpüyorum harika gidiyorsunuz :)gözdecim sen tuvalet sorununu halldeince daha fazla vermiş oldugunu göreceksn ben bütün diyetlerimde tek yaşadıgım sorıun budur bana güven ve sinemaki çayı al ama içince evden çıkma :)salı sabahı bende tartılmayı düşünüorm bana hergün tartılma yasak çünkü şımarık oldugum için

ayrıca kızlar biz kurulu robot degilizki hergün bir kilo verebilellim biz bu kiloları uzun süredir taşıorz elbette bazen yavaşlama olur birde vucüt alışıo belli süre sonra aynı düzenle yemeye 6 gününüz bugün illaki yavaşlama olacak hiç takılmayın

yeniden tartildim,81.7 ciktim.buna da sukur.bu 13 gunde 15 kg werenler,10 kg werenler nasi wermis acaba ben weremiorum

canım bence ya sallıolar yada 90 kilo üstündeler ancak o şekilde 10 kilo gider çünkü genelde 6 vermiş yapanlar en fazla sporla 8 daha fazla verilenecegine inenmıorm ben 2 hafta içinde

canım bişey rica edebilirmiyim diyete başladıgın gün kilon altınada bugünü ve kilonu yazarmısın? birde ticker şimdiki kiloonu yapsan yarım kilo daha eridi o sende degil artık :)çünkü arada ziyaretci girio dikkatini en çok çeken şey o olur merak edilen genelde kaç günde ne verilmiş:)ben bu diyete öyle gördüm

canim ben 86.6 ile bu yola bas koydum,sadece spor we biraz dikkatle 2 haftada 2 kg werdim,84.6 oldum
84.6 ile isvec dietine basladm,simdi 81.7 yim.ticker imi yarin,yani 7. Gunumde guncellicem,baslangicimi da degistirmek istemiorum cunku o nu her gordugumde naptin gozde sen kendine diorum.gunde 50 kere baslangic kilomuzu we o gunku kilomuzu soluoruz,insanlarda zahmet edip okusunlar yorumlari :)

Buarada duygu sen gunde nkdr su iciosun? Ben biara 4 lt falan iciodum,halamlar kyzenlerim falan (hepsi doktor,ecz ws) ustume atladilar napiosun sen hem bobreklerini mahwedersin hem de wucudun odem yapar 2.5 tan fazla icmiceksn dediler bna

oh gözüm açıldı öğlemi yedim yogurt yeşilcay ve 1 dlm salam mı tabi ben yogurdu 100 gram yemiyorum yememde daha çok yiyorum ve sade degil maydonoz ve dere otu dolduruyorm içini o şekilde yediği yogurtla kilo vermişti bir sanatcı ve buna inanıorm yogurt harika protein yag yakma konusunda ve göbek eritmede yogurtuma sınır koydurtmammmm :):)

Buarada duygu sen gunde nkdr su iciosun? Ben biara 4 lt falan iciodum,halamlar kyzenlerim falan (hepsi doktor,ecz ws) ustume atladilar napiosun sen hem bobreklerini mahwedersin hem de wucudun odem yapar 2.5 tan fazla icmiceksn dediler bna

canım ben 2,5 litreyi kışın içerim. şimdi yaz hava sıcak 5 litre rahat kadar içiyorum. diyetle ilgisi de yok aslında, suyu severim ve susuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…