büğün bana çaktırmadan başım agrımaya çalışıo :)Allahım artmasın çok fena oluo benim baş agrılarım kızlar ya bende alışacakmıyım 3 günden sonra sizin gibi gözde ,duygu*?
büğün bana çaktırmadan başım agrımaya çalışıo :)Allahım artmasın çok fena oluo benim baş agrılarım kızlar ya bende alışacakmıyım 3 günden sonra sizin gibi gözde ,duygu*?
Duygucum bence de birak stepi,ben cok korkuorum stepten.melike ben de yogurttan kismiorum,cok sewiorum aynen.mayali olmasi biraz beni dusunduruo ama olsun.callanetics te su ilk kollar arkadahareketi beni cok zorluo ya:/
Buarada bu forum isibenim icin harika oldu,normalde cewreme soleyemediim aeyleri burda cok acik yaziorum,sizde de ole mi bilmiorum.normaldeburnumdan kil aldirmam,kilomu,wucudumla olan problemimi paylasmam falan
sana aynen katılıorm canım kiloma yorum yapılmasından nefret ederdim ben şimdşi kendim yazıorm şöyle böyle diye :)gözde duygu istediğimz kiloya düşene kadar bu sitede kalıp birbirimize destek olalım olurmu sadece isveçde degil hedefe kadar ben 58 olmak istiorm yurda dönene kadar ama selçuk gelene kadar da 65 :)
evet canım çok samimi bir ortam oldu. normalde kendimle dalga geçerim kilo konusunda, insanlarda aaa ne güzel kendinle barışıksın derler. sinir olurum :)
bir de şu yalanı sizde sık duyuyormusunuz? " canımm çok güzelsin kilo sana yakışıyor. "
bence bunu kıskançlıklarından söylüyorlar:))) böyle bile güzeliz birde kilo versek nasıl bir afet olucaz:))
evet bencede bu destek sonuna kadar devam etsin. 50 li kiloları görene kadar:)
ay ewet duygu 'kilo sana cok yakisio' bu soylemden nefret ederim.kilo hickimseye yakismior,bizim gibi genc insanlarahele hic yakismior.kas yaparken goz cikariolar.bari sus sana fikrini soran oldumu? İnsanlar hadsini hic bilmior.ben bi de tezgahtarlara sinir olurum.bi kiyafet denersin,igrenc olur,seni daha da sisman gosterir mal satmaya calisan tezgahtar ordan atilir cok yakosti cok zayif gosterdi der.sana soran oldu mu fikrini?ben artik lafimi hoc sakinmiorum,bozup atiorum insanlari,herkes haddini bilsin
canım zaten aç yaşıorz bari yogurtumuza karışmasınlar :)yiyelim biz .canım o hareket varya benim koca kollarımı şuanda ince bir kola cevirdi yavaş yavaş yap ilk bende zorlandım benim hiç belimin girintisi yokto şimdi süper annemler şaşırıo hep o spor sayesinde zorlansanda şu 11 gün sakın bırakma sakın o zaten 10 saatte etki eden bir spor yani herğün 1 saat
aynen öyle canım.70,80,90 kilolarla bir insan ne güzel olabilir ne de şık. ben buna inanıyorum. bir de artık ben bile kıyafet alırken rengi, modeli, moda oluşu vs ikinci plana attım. önce zayıf gösteriyormu ona bakıyorum(
ama bitecek bunların hepsi, çok yakında. bu kez olacak ben buna kalpten inanıyorum kızlar, başaracağız
Ah kizlar ah hepimiz zayiflayinca gidip o tezgahtarlari bulup agzini burnu.u dagitalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?